Familie-trÊrne jeg kjÞpte var sÃ¥ fine som det fremstod i «reklamen». Hyggelig hilsen til min far med hans egne barn og barnebarn pÃ¥ hjertene. Og et tre til meg selv med meg, mine barn og barneba... ãã£ãšèŠã
Varen er som beskrevet, fin pris. Jeg mÃ¥ gi litt fratrekk for dÃ¥rlig emballering, da den ene esken var veldig Þdelagt (egentlig et mirakel at innholdet ikke tok skade). Emballasjen var kun en tynn bob... ãã£ãšèŠã
Det er en julegave, sÃ¥ vet ikke helt hvordan hele treet ser ut fÞr personen Ã¥pner pakken. Det eneste jeg kan sette spÞrsmÃ¥lstegn pÃ¥ sÃ¥ langt, er at det er levert fra Kina og det ble levert som en pakk... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 18ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Vakkert lys
Enkelt Ã¥ bestille, rask levering, og veldig fornÞyd med de drÃ¥pe formete lyktene jeg kjÞpte , plasserte de i mitt bed pÃ¥ stang med krok , lyser vakkert ! Vurderer kjÞpe fler ð
Meget hurtigt levering
Meget hurtigt levering , og yderst smukke genstande, klart en side jeg kommer til at handle mere hos til begivningheder fremadrettet.
Lyktene var så fine som på bildet
Lyktene var så fine som på bildet. Jeg trodde den ene manglet oppheng, men det hadde falt av, så det ordnet seg. Kanskje det var litt lÞst?
Så smukke solcelle-dråber
Så smukke solcelle-dråber. Giver en fantastisk stemning.
Ud over al forventning
Ud over al forventning.
Vi har måttet tÞrre Þjne de gange vi har hÞrt de 2 sange vi bestilte.
Kan varmt anbefales.
Jeg syntes virkelig at det er en godâŠ
Jeg syntes virkelig at det er en god sang I har lavet, godt musik og hun blev glad for den ððµð¶
Sangen blev lige som tÊnkt
Sangen blev lige som tÊnkt, og ramte godt. Det fÃ¥r det bedste ud af det jeg havde oplyst. ðherfra. Perfekt
Hanging Ornaments with Solar Panels
I ordered 2 outside hanging ornaments with solar panels, so they light up at night. The ornaments are lovely - exactly as shown as website. Very helpful customer service with questions I had.
Sangen er rÞrende og som jeg havdeâŠ
Sangen er rÞrende og som jeg havde tÊnkt mig. Synes dog at der er meget melodi indover.
Men alt ialt godt tilfreds ð€
Er spÊndt på havde han siger til vores bryllup her D. 9 Maj 2026
Venlig hilsen Lene
Gode sangere og fantastisk sat sammen.
Har bestilt 2 sange, en til mit barnebarn der skal konfirmeres her i maj, som vil blive afspillet i stedet for en tale samt en sang til mine 3 fantastiske unger, og begge sange har vÊret fÊnomenale⊠Dog er der lidt med udtalen af âmadâ i begge sange, men det betyder mindre. Er yderst tilfreds og glad for mine sange.
Pent og tydelig
Numrene var som lovet og vi har fått flere positive kommentarer fra naboene. Papirmalen for montering manglet imidlertid i vår pakke og det er årsaken til bare 4 stjerner.
Jeg ELSKER sangen
Jeg ELSKER sangen, stemmen og alt ved den. Alt ramte plet og gik lige i hjertet â€ïž
Bestilte en sang til vores sÞnsâŠ
Bestilte en sang til vores sÞns konfirmation
Den blev bare super god
De varmeste anbefalinger herfra
KjempefornÞyd!
Jeg er kjempefornÞyd med sangen min! Var spent på uttalen av navn på steder og person, men den var perfekt. Fin sangstemme, fin melodi og det ble en fin tekst. Anbefales!
Sangen blev hurtig fÊrdig
Sangen blev hurtig fÊrdig , alt hvad jeg skrev kom med , det lyder bare mega godt , er fuldt ud tilfreds ð
Hurtig levering og fint produkt
Hurtig levering og fint produkt
Levering indenfor 4-5 dage
Levering indenfor 4-5 dage selv pÃ¥ helligdage!ð€© og sÃ¥ er det fantastisk fremstillet og man er altid tilfreds med resultatet nu har jeg kÞbt 3 sange derfraâºïž
Ordre #RISTAL45517
Ordre #RISTAL45517
Helt igennem fantastisk sang, smuk, rÞrende og livsbekrÊftende. Min svigerdatter har allerede hÞrt den, og hun blev sÃ¥ rÞrt. GlÊder mig vildt til min sÞns fÞdselsdag, hvor han skal have sangen â€ïž
En sÊrlig TAK, til kunstneren med den virkelig smukke og unikke stemme som bare rammer lige i hjertet, med sang & tekst. KÊmpe TAK â€ïž
KÊmpe anbefaling herfrað