Banner for Robey Sportswear

4,358
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Er stond bij mijn bestelling dat het 3-4 werkdagen kon duren, maar heb het de volgende dag na bestelling gelijk al binnen gehad! Super fijn. En gelijk zondag met de sokken kunnen voetballen en ben erg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super tevreden met mijn bestelling bij ROBEY! Het pak is echt ontzettend mooi en de kwaliteit is top. Je merkt meteen dat er aandacht is besteed aan de afwerking en het materiaal. En helemaal fijn:... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onze club is laatst overgegaan op kleding van Robey. Buiten dat het er mooi uit ziet, is het van goede kwaliteit. Nu een all weather jas gekocht. Snelle levering, fijne website en een leuk puntspaar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super tevreden over mijn bestelling bij Robey Sportswear! Ik heb training setjes besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit. De maten passen precies zoals verwacht en de setjes zien er mooi uit... もっと見る

企業情報

1. スポーツウェア店
  2. ・
  3. アクティブウェア店
  4. サッカー用品店
  5. 子供服店

当該企業による記述

Robey werd opgericht tijdens de heropbouw van Rotterdam in 1947. Vanuit een klein appartement in Blijdorp legde Pieter Bey de fundamenten van wat het beste voetbalmerk van Nederland moest worden. Wij combineren een obsessie voor voetbal, tennis, hardlopen en een heleboel andere sporten, met een bijna obsessieve aandacht voor details. Van het meest prestigieuze Eredivisie shirt tot het eenvoudigste paar sokken: alleen perfect is goed genoeg. Ongeacht je positie, divisie, achtergrond, kleur, geslacht of seksuele geaardheid – we willen dat je je de beste speler ter wereld voelt.

Waarom kiezen voor Robey?

Onze voordelen

✔️ Gratis verzending ✔️ Achteraf betalen met Klarna ✔️ Levering binnen 1-2 werkdagen ✔️ 30 dagen bedenktijd en eenvoudig retourneren!

連絡先

(4,358)

過去12か月のレビュー数: 1,704件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Goede kwaliteit en duidelijke…

Goede kwaliteit en duidelijke omschrijving van het product en snel geleverd

2026年9月29日

Robey Sportswear からの回答

Fijn dat zowel de kwaliteit, de productinformatie als de snelle levering je bevallen. Bedankt voor je heldere review!

Goede kwaliteit!!

Kleding netjes verpakt en snel Verzonden. Kwaliteit is erg goed

2026年9月29日

Robey Sportswear からの回答

Fijn dat zowel de verpakking, de verzending als de kwaliteit in de smaak vielen. Bedankt voor je leuke review!

5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring met de Robey is erg…

Mijn ervaring met de Robey is erg positief! De bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van de producten is echt top. Zeker een aanrader!

Robey Sportswear からの回答

Wat fijn om zo'n enthousiaste review te lezen! Top dat zowel de levering als de kwaliteit je bevalt, en dat je ons aanraadt. Bedankt voor het mooie compliment!

Goede en snelle service

Robey Sportswear からの回答

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en snelheid. Bedankt voor je heldere review!

5つ星のうち5の評価

Geweldig ik had het bestelde shirt de…

Geweldig ik had het bestelde shirt de volgende dag al in huis.

Robey Sportswear からの回答

De volgende dag al in huis — daar worden wij ook heel content van. Fijn dat je zo blij bent met je shirt. Bedankt voor je leuke review!

5つ星のうち5の評価

Super snelle levering en altijd goede…

Super snelle levering en altijd goede kwaliteit kleding

Robey Sportswear からの回答

"Altijd" is voor ons een groot compliment — fijn dat je al vaker bij ons bestelt en elke keer tevreden bent. Bedankt voor het vertrouwen!

Super

Perfecte maat snelle service prima kwaliteit

Robey Sportswear からの回答

Pasvorm, service én kwaliteit allemaal in orde — daar zijn we blij mee. Bedankt voor je leuke review!

Alles liep lekker vlotjes

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Robey Sportswear からの回答

Haha, dat zijn een hoop duimen! Fijn dat alles lekker vlotjes verliep. Bedankt voor de leuke review 👍

Mooie kwaliteit sportkledimg

Mooie kwaliteit sportkledimg, snel geleverd en een mooie aanbieding.

Robey Sportswear からの回答

Fijn dat je lekker gescoord hebt in de aanbieding én tevreden bent met de kwaliteit en levering. Bedankt voor je leuke review!

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd

Robey Sportswear からの回答

Heel snel binnen — daar gaan we voor! Bedankt voor je review.

De kleding is erg goed en zit lekker

De kleding is erg goed en zit lekker
Ook verkopen ze een mooie kleurencombinatie

Robey Sportswear からの回答

Fijn dat je zowel het draagcomfort als de kleurkeuze waardeert — daar wordt bij het ontwerp echt over nagedacht. Bedankt voor je leuke review!

5つ星のうち5の評価

Fijn pakkie en lekker stofje

Fijn pakkie en lekker stofje. Goede prijs kwaliteit

Robey Sportswear からの回答

"Lekker stofje" — mooi compliment! Fijn dat ook de prijs-kwaliteit je bevalt. Bedankt voor je leuke review.

Super

Super blij me op tijd word geleerd en gooide kwaliteit

2026年9月21日

Robey Sportswear からの回答

Fijn dat je zo blij bent met je bestelling — op tijd en goede kwaliteit, daar gaan we voor. Bedankt voor je review!

De communicatie was duidelijk

De communicatie was duidelijk. De spulllen zijn optijd toegestuurd en de kwaliteit is perfect.

2026年9月21日

Robey Sportswear からの回答

Top dat zowel de communicatie, de levering als de kwaliteit helemaal in orde waren. Bedankt voor je leuke review!

Perfecte service

Perfecte service, snelle levering en alles is perfect

Robey Sportswear からの回答

"Perfect" is natuurlijk een compliment waar we blij van worden. Bedankt voor je leuke review!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。