Robinzon B.V. レビュヌ 355

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Persoonlijk contact, goede service, reageert snel op vragen mbt de offerte en na installatie. Veel expertise en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een echte aanrader!

5぀星のうち5の評䟡

Na aanbrengen nieuw modem stopt de omvormer. Middels stappenplan Goodwe, zelf div. malen geprobeerd contact met wifi te maken, echter mislukt. 10/01 Robinzon om hulp gevraagd, 's morgens gebeld door... もっず芋る

䌁業が回答したした

5. 倪陜゚ネルギヌ斜工請負業者
  6. 倪陜゚ネルギヌ装眮提䟛業者

Robinzon B.V. に぀いお

圓該䌁業による蚘述

logo Robinzon zorgt voor meer positieve energie met complete zonne-installaties. Zij maken groene energie verbruiken betaalbaar door duurzame oplossingen te combineren.

Met deze slimme oplossingen verduurzaamt Robinzon jouw woning en dragen we samen bij aan een schonere wereld:
Bekijk alle oplossingen

Op zoek naar advies?

Contact met Robinzon Robin en zijn collega's staan voor je klaar. Neem contact op

De missie van Robinzon is helder: een bijdrage leveren aan een schonere wereld. Dat doen we door het aanbieden van producten waarmee jij zelf je eigen zonne-energie opwekt of opslaat. Producten die jou helpen duurzamer te leven en de wereld een stukje schoner te maken. Voor nu en voor toekomstige generaties!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Robinzon heeft zonnepanelen bij ons verwijderd en later weer teruggeplaatst

Robinzon heeft zonnepanelen bij ons (en buren) verwijderd en teruggeplaatst ivm vernieuwing dakbedekking.
Deden dat op afroep en hielden zich keurig aan afspraken hoe, wat, wanneer. Zeer flexibel na langere doorlooptijd vernieuwing dakbedekking, waardoor ze enkele dagen later de zonnepanelen konden terugplaatsen.
Medewerkers professioneel en uitermate vriendelijk.
Zelfs bij lage temperatuur werd er doorgewerkt door hen. Pet af!!
Ik kan Robinzon absoluut aanraden voor dit soort werkzaamheden.

2026幎1月12日

Erg fijn geholpen

Erg fijn geholpen. We hadden een wat afwijkende situatie (hergebruik van jonge zonnepanelen van een ander huis). Erg goed meegedacht welke omvormer hier bij past en keurig aangesloten.

2026幎1月16日

Heldere informatie en uitleg

Heldere informatie en uitleg, goede prijs, goede nazorg, vriendelijk en fijn contact. Ook bij vragen of problemen wordt je goed geholpen. Je krijgt hulp bij het aanvragen van de BTW-teruggave. Wanneer het systeem eenmaal is ingesteld op jouw verbruik krijg je ook nog weer hulp om alles naar jouw wensen in te regelen. Het duurde allemaal iets langer dan verwacht, maar dat kwam omdat de batterijen niet leverbaar waren. Daarna ging alles volgens planning.

2025幎12月31日
5぀星のうち5の評䟡

Het verwijderen en herplaatsen zonnepanelen

Het proces van het verwijderen en herplaatsen van onze zonnepanelen is uitstekend verlopen. Vanaf het eerste contact werd er duidelijk gecommuniceerd over de planning, mogelijkheden en kosten door Quinten van Robinzon BV. De installateur, Ede werkte nauwkeurig en professioneel; hij dacht met ons mee en ging zorgvuldig om met zowel de panelen als het dak. Alles is netjes en veilig opnieuw geplaatst, en het systeem werkt weer perfect. Wij zijn erg tevreden over de service en zouden Robinzon BV zeker aanbevelen!
Groeten, Burt en Eva

2025幎9月16日

Robinzon B.V. からの回答

Wat een mooie review, dank jullie wel! Super om te horen dat het hele traject van begin tot eind zo soepel voor jullie is verlopen.

We doen ons best om alles duidelijk te plannen en zorgvuldig uit te voeren. Het is mooi om terug te lezen dat dit ook zo ervaren is.

Ik zal de complimenten ook doorgeven aan Ede, dit zal hij zeker waarderen!

Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling. Mochten jullie in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag weer voor jullie klaar!

Groeten,
Quinten
Robinzon

leveren topkwaliteit

Goede communicatie met klantendienst. Vriendelijke en deskundige monteur.

2025幎11月23日

Robinzon B.V. からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot de volgende keer! ^Quinten

Goede- en fijne service

Goede- en fijne service.
Ondanks het slechte weer zijn onze panelen terug geplaatst na een verbouwing.
Zeer korte lijntjes, dus steeds duidelijkheid over de te volgen planning.
Bedankt

2025幎10月23日

Robinzon B.V. からの回答

Dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en duidelijke communicatie waardeerde, zelfs met dat waardeloze weer tussendoor. We zijn blij dat de panelen netjes terug op het dak liggen.

En als je nog een tip hebt wat we kunnen doen om die vijfde ster te verdienen, dan horen we dat natuurlijk supergraag. We blijven altijd verbeteren! ^Quinten

Vogelwering vakkundig aangebracht

Hele fijne ervaring. Een vriendelijke, gedreven en vakkundige medewerker heeft bij ons vogelwering aangebracht bij de zonnepanelen. Daardoor zijn wij af van de overlast van de duiven.
Snelle en vakkundige service.

2025幎10月28日

Robinzon B.V. からの回答

Bedankt voor je mooie review! Superfijn om te horen dat de vogelwering goed is aangebracht en dat jullie eindelijk van de duiven af zijn. Ik geef het compliment zeker door aan onze monteur. ^Quinten

Werkzaamheden worden secuur uitgevoerd

Werkzaamheden worden secuur uitgevoerd. Denkt constructief mee. Bij een probleem wordt er oplossingsgericht gedacht.

2025幎11月21日

Robinzon B.V. からの回答

Dank voor je positieve woorden! Fijn om te horen dat je onze werkwijze en het meedenken zo waardeert. We blijven altijd zoeken naar de beste oplossingen, ook als er iets tegenzit. Mocht je ons nog eens nodig hebben, dan horen we het graag! ^Quinten

5぀星のうち5の評䟡

***** 5 sterren oprecht verdient!

Met de Firma Robinzon maak je afspraken en dit gebeurd dan ook zoals besproken keurig correct de juiste mensen op de juiste plaats vakbekwaam en een prima na zorg . Echt een aanrader . Prijs kwaliteit een 10+ onze complimenten!

2025幎11月21日

Robinzon B.V. からの回答

Wauw, dankjewel voor deze geweldige review! Supermooi om te horen dat alles volgens afspraak is gegaan en dat je zo tevreden bent over onze mensen én de nazorg. Dank voor het vertrouwen en de 5 sterren! 🙌 ^Quinten

Heldere communicatie

Heldere communicatie, afspraken nagekomen. Deskundig, geen prijsvechter, staat borg voor een kwalitatief goed product.

2025幎11月18日

Robinzon B.V. からの回答

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat onze communicatie en afspraken helder waren en dat je de kwaliteit waardeert. We gaan liever voor goed dan voor goedkoop, en mooi dat dat wordt gezien. Als we weer iets voor je kunnen betekenen, laat het gerust weten! ^Quinten

Weer een tevreden klant.

We hebben een jaar geleden de zonnepanelen laten plaatsen.
De schilder die ons huis ging schilderen gaf aan dat de panelen te hoog hingen dat ze lager gehangen moesten worden.
Contact gelegd met Robinzon ze deden niet moeilijk.
En hebben ze kosteloos verhangen.
We zijn er erg blij mee.

2025幎10月22日

Robinzon B.V. からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat we jullie konden helpen. ^Quinten

Eerlijk advies

Eerlijk advies, snelle service, goede communicatie! Een aanrader.

2025幎9月27日

Robinzon B.V. からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling! ^Quinten

Zeer tevreden

Ik heb inmiddels twee keer Robinzon ingeschakeld en twee keer helemaal tevreden. Goede en duidelijke afspraken snel gemaakt met Quinten die ook worden nagekomen en telefonisch ook goed bereikbaar. Fijn ook dat het panelensysteem ook na de klus goed wordt gecheckt. De monteur Ede is erg aardig, neemt de tijd voor je en heeft er duidelijk verstand van.
Prima prijs ook. Vijf sterren!

2025幎9月16日

Robinzon B.V. からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling, erg fijn om te horen dat alles naar wens was! ^Quinten

5぀星のうち5の評䟡

Deed wat in de offerte beloofd was.

Deed wat in de offerte beloofd was.
Als ik iets negatiefs moet noemen is het de telefonische bereikbaarheid. Mail werd wel goed beantwoord.

2025幎8月22日

Robinzon B.V. からの回答

Bedankt voor de mooie review en de feedback, daar gaan we mee aan de slag.
^Quinten

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス