レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Riktigt bra kontakt med kundservice. Kontakt med kundservice var hur bra som helst. Han ordnade transport av roboten till min sommarhus adress och förklarade en del runt leveransen. Det tog förstÃ¥s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och smidig leverans. Kommer definitivt bestÀlla fler gÃ¥nger om prisbilden Àr den rÀtta. I detta fall sÃ¥ skiljde sig priset med nÀstan 2000kr för en Automower 430X i jÀmförelse med att köpa en i... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag mÃ¥ste ha fÃ¥tt vÀrldens tur med tanke pÃ¥ vilken upplevelse andra mÀnniskor fÃ¥tt frÃ¥n detta företag. Den 9 Oktober 2021 bestÀllde jag en BensinmotorsÃ¥g Husqvarna 550XP Mark II pÃ¥ denna hemsida. Pri... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en poolpump för en mÃ¥nad sedan. Har frÃ¥gat och frÃ¥gat om leverans och fÃ¥tt höra att det Àr sÃ¥ ovanligt att sakerna inte dyker upp "Kommer nog pÃ¥ tisdag" StÃ¥r det 3-4 dagars leverans v... もっず芋る

䌁業情報

1. 芝刈り機専門店
  2. 電子機噚䌚瀟
  3. 電子機噚店
  4. 䜏宅甚公共斜蚭
  5. 掃陀機専門店

圓該䌁業による蚘述

Köp hushÃ¥llsrobotar & tillbehör ✅ TOPP-mÀrken ✅ Stort urval ✅ 100% LÅGT PRIS ✅ Gratis frakt! | robo-expert.se Vi pÃ¥ robo-expert sÀljer hushÃ¥llsrobotar till lÃ¥gpris i över 13 olika europeiska lÀnder. Genom att centralisera verksamheten i DÃŒsseldorf, Tyskland har vi möjlighet att erbjuda ett betydligt lÀgre pris för vÃ¥ra produkter Àn genomsnittet pÃ¥ marknaden. Har du nÃ¥gra frÃ¥gor sÃ¥ stÃ¥r vÃ¥r svensktalande kundtjÀnst till förfogande.

2.9

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Varning ⚠ 🚚 ⛔ Vill ha pengar

Varning ⚠ 🚚 ⛔ Vill ha pengar omgÃ¥ende vid bestÀllning. Ingen leverans pÃ¥ 8 veckor. Vid annullering tar det tid att fÃ¥ Ã¥ter sina pengar >18000kr. Ger inget svar pÃ¥ mail förutom att annulleringen har gÃ¥tt igenom. HÃ¥ller med alla andra -ursÀkter. Mycket dÃ¥ligt skött företag

2021幎8月15日

Stor varning

FÃ¥r inte kontakt med dom
En massa dåliga ursÀkter och dåliga förklaringar.
Köpte en robotgrÀsklippare, problemet var att klarna inte godkÀnde köp, Utan skulle för betala...
Har inte fått nån klippare, försökte hÀva köpet och fö återbetalning..
Inget svar alla, en stor varning
27 000 kronor vill jag ha tillbaka
Har kontaktat polisen och finansinspektionen
Köp INTE...
Fick mina pengar till slut..
Men tro mig, handla hos bÀttre firma

2021幎8月1日

Billigt av en anledning

Billiga priser men det har sin förklaring i usel service och att man inte tar ansvar för garantiÀrenden.

Jag köpte en Husqvarna 430x för 30000 kr som gick sönder efter tre månader. Roboexpert tar inget ansvar för någon garanti utan skyller bara ifrån sig. Det Àr också i princip omöjligt att få kontakt med företaget.

Slutsatsen Àr att Àven om det Àr dyrare att handla någon annanstans så Àr det vÀrt merkostnaden. Undvik Roboexpert.

2021幎7月27日
5぀星のうち2の評䟡

Bra priser men dålig service

Det hÀr företaget går inte att rekommendera trots låga priser och bra garantier. Om något går fel så kan ni rÀkna med trassel.
Köpte min Husqvarna till ett bra pris och så långt gick allt smidigt. Kollade klipparen nÀr jag fick den på våren men dumt nog kollade jag aldrig dockningstationen som var trasig. FelanmÀlde den och skickade tillbaka den till Tyskland den 10 maj. Efter vÀldigt mycket påtryckningar och telefonsamtal från min sida kunde jag till slut hÀmta ut en ny den 17 juni.
HÀr Àr det ni behöver kÀnna till om ni bestÀller från denna leverantör: Det Àr ett Tysklandsföretag så alla transport inkl reperationer ska till och från Tyskland vilket tar lång tid. NÀr man ringer till dom så finns det fem knappval men det Àr bara ett val som man kommer till en levande person och det Àr nÀr man vÀljer att man vill köpa något. Alla andra val ska ske via mail och dÀr tar det tid att få svar om man nu får något. Om man frågar nÀr man kan få tillbaka sin produkt så går det inte att få svar på detta mer Àn att den Àr inne på reperation men det vet man ju redan om. TyvÀrr var dom kort om reperatörer (fanns bara en enda) nÀr jag ville ha en ny dockningstation. Till slut fick jag en ny dockningstation vilket var det enda jag hade accepterat utan att tvingas reklamera hela köpet.
Mitt råd Àr att köpa er grÀsklippare någon annanstans Àven om det kostar lite mer Àn hos Robo experten.

2021幎6月18日
5぀星のうち3の評䟡

Kundservice kontakt med personen dÀr

Riktigt bra kontakt med kundservice.
Kontakt med kundservice var hur bra som helst. Han ordnade transport av roboten till min sommarhus adress och förklarade en del runt leveransen. Det tog förstås lite tid att få roboten levererad, men det var OK.
Betyget går ner pga fakturan, som inte har någon svensk mottagare, bara ett tyskt IBAN, och det kan vÀl inte vara meningen. Jag har skrivit och frågat, men frågan kvarstår, hur betalar jag??

2021幎6月14日

Riktigt missnöjd

Riktigt missnöjd. Köpte en robotgrÀsklippare i februari som förvisso kom inom förvÀntad tid men var skadad. Vi skickade tillbaka den och den reparerades. NÀr vi hade installerat den fungerade inte systemet och vi ringde support. Troligen fel på laddstationen så då fick vi skicka tillbaka den. Den har varit i Tyskland för reparation i 5 veckor nu och kundtjÀnst (som man endast kan maila pga sekretess sÀger de, dummaste jag har hört, jag jobbar sjÀlv på försÀkringsbolag och det går alldeles utmÀrkt att prata med folk i telefon, det finns bank-id numera) kan inte tala om nÀr den blir klar, de kan bara se att den Àr hos mekanikern. Så nu kanske jag får stå hÀr hela sommaren utan min nyköpta grÀsklippare. I början var kundtjÀnst duktiga på att svara på mail men så fort man började ifrågasÀtta något så tar det ungefÀr en vecka att få svar på en enkel fråga som "kan ni lÀmna ett preliminÀrt besked om nÀr den blir klar?". Så otroligt besviken på det hÀr företaget.

2021幎6月9日

Utebliven poolpump

BestÀllde en poolpump för en månad sedan. Har frågat och frågat om leverans och fått höra att det Àr så ovanligt att sakerna inte dyker upp "Kommer nog på tisdag"

Står det 3-4 dagars leverans vid bestÀllning blir man ju sjukt sne nÀr det går en månad utan något satt datum eller riktig förklaring.

Illa tycker jag...

/ Micke

2021幎6月8日

Varning - Handla inte av detta företag

Handla inte av detta företag. Hemsidan ser bra ut och det går enkelt att bestÀlla, men sen tar det stop.
Ringer man och vill ha besked om leveransen får man upplÀst av en telefonsvarare att man ska maila in sin fråga om det gÀller bestÀllning.
Via mail bekrÀftar kundtjÀnst att varan finns i lager och att den skickas snarast. Efter Ànnu en vecka har varan fortsatt inte skickats och kundtjÀnsten, via mail, vet fortfarande inte om/nÀr varan kommer skickas.

2021幎5月27日

BedrÀgeri - undvik

Bolaget tar betalt, men sedan hÀnder inget. Inget svar på mail eller telefon. LÀser omdömen från engelska trustpilot och inser att jag gått i fÀllan för ett bedrÀgeri. Vill du skÀnka pengar till bedragare/kriminella ska du handla från detta bolag, annars avstå.

2021幎5月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス