企業が回答しました
Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.
企業が回答しました
Jeg er helt vild med modellen Julie, den sidder som var den støbt til min fod. Kvaliteten er virkelig lækker. Jeg kom til at bestille den forkerte størrelse, uden bøvl fik jeg hurtigt sendt den t... もっと見る
企業が回答しました
roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.
Bådsmandsstræde 19B, 3. sal, 1407, København, デンマーク
ネガティブなレビューの 94%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super komfort og smart design.
Og altid venlig betjening og kolde bobler.
Skøn oplevelse endelig at komme ind i en Roccamore butik og prøve et par af de fine sko - og ende med at købe dem selvom jeg slet ik havde tænkt jeg skulle det. De er så lækre og servicen var i top i butikken.
Altid god service og fantastiske sko ❤️☺️ både i butik og til sample sale
God forhåndsbeskrivelse av skoene. Lekre sko. Kjapp levering.
Altid super service i butikken. Søde og hjælpsomme. Lækre sko. Gode til en arbejdsdag med mange skridt og meget stå tid.

roccamore からの回答
Jeg kom til at bestille den forkerte størrelse, uden bøvl fik jeg hurtigt sendt den tilbage og har nu fået den rigtige størrelse.
Her handler jeg helt sikkert igen meget snart

roccamore からの回答
Jeg har efterhånden købt en del sko og støvler og de er så skønne at gå i.
Så kun gode ting at sige herfra :)

roccamore からの回答
Vildt fede støvler med god pasform og støtte

roccamore からの回答
Flot design sko. God støtte til fødderne hele dagen. Flot skin og design

roccamore からの回答
Vidunderlig pasform, flotte sko, og en eksklusiv kundeoplevelse. :)

roccamore からの回答
Nydelige sko, god passform og god pute under foten som gjør at du ikke får vondt av å gå i dem.

roccamore からの回答
Roccamore sko er en fornøjelse at gå i og nu har jeg lige opdaget at jeg som medlem også får gratis reparation af et par sko eller støvler hvert år. Det er god stil :-)

roccamore からの回答
Elsker de sko og støvletter jeg har fra Roccamore - de er sååå behagelige at have på og så er de mega fede

roccamore からの回答
Jeg har i et par år nu købt mine sko og støvler hos roccamore. Det er vitterligt de bedste støvle rjeg nogensinde har gået i. Jeg har en dum ankel og havde opgivet at gå i høje hæle igen men efter jeg har fået købt støvler herfra kan jeg trygt anbefale andre at købe sko el støvler hos Frederikke. Du får en fantastisk støvle el sko med virkelig god komfort 🌈 kæmpe anbefaling fra mig til jer.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。