Fantastisk oplevelse i Italien ð®ð¹âïž Har vÊret pÃ¥ en skÞn rundrejse i Italien, hvor alt var planlagt rigtig godt fra start til slut. Egen bus og guide hele vejen gjorde turen bÃ¥de tryg og afslappen... ãã£ãšèŠã
Alt i alt velfungerende og velorganiseret tur til Italien i 8 dage. Vi kom rigtig mange steder og byer, hotellerne var fine og vores guide var kompetent og venlig. Intensiteten var dog hÞjt. Jeg kunne... ãã£ãšèŠã
Har lige vÊret pÃ¥ en 8 dags rundrejse i Italien og der var sÞrget for det hele. Vi havde egen bus med guide hele vejen igennem. Trygt og fantastisk, ser allerede frem til nÊste rejse med Roc Travel!... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop vÊret pÃ¥ en kulturrejse til Bosnien med Roc Travel, og det har vÊret en helt fantastisk oplevelse. Vores guide, Vedat, var utrolig dygtig og engageret. Han formÃ¥ede at bringe histor... ãã£ãšèŠã
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- èªç©ºåžä»£çåº
- ã«ã«ãã£ãŒãã¢ãŒæäŸæ¥è
- æ è¡æ¥è
- ãã¶ ã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Roc Travel tilbyder Sole-, familie og grupperejser til hele verden.
ãã³ããŒã¯
- +4550409763
- info@roctravel.dk
- roctravel.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
İtalya turu çok gÌzeldi
İtalya turu çok gÌzeldi. Dolu dolu bir tur geçirdik. Bir çok yeri görme imkanı bulduk. Otellerimiz gÌzeldi. Benim için iyi bir deneyim oldu.
Helt fantastisk
Jeg kan varmt anbefale Roc Travel. Alt var planlagt i samarbejde med os, og det levede mere end op til forventningerne. Jeg glÊder mig til nye eventyr med Roc Travel.
Har altid rejst med Roc travel mineâŠ
Har altid rejst med Roc travel mine bedste rejseoplevelser havde jeg sammen med Roc Travel. Jeg kan varmt anbefale dem for deres professionalisme og dedikation, som virkelig gjorde vores rejse helt unik.
Kan godt anbefales og rejse medâŠ
Kan godt anbefales og rejse med RocTravel. Var på Umre turen fÞr bagefter Gap turen. Stor respekt til jer som. Arranger turene. Vildt Stor oplevelse
God vind Roc travel "Felix "
Dejlig rejse til Dubai
Min familie og jeg rejste til Dubai med Roc Travel, og endte med at have en fÊnomenal oplevelse. Der var planlagt en masse aktiviteter, sat tid af til at se sevÊrdigheder og enda sat tid af til âfri legâ. Rejsen fÞles velstruktureret perfekt skrÊddersyet til os. SÊrlig tak til Selçuk for hente vores billeder da vi glemte dem (tre gange)
KÊmpe anbefaling herfra
Jeg er lige hjemvendt fra min ferie til Dubai med Roc Travel, og vil give den varmeste anbefaling med herfra. Det er fÞrste gang jeg både har vÊret på en grupperejse og rejst med Roc Travel, og det bliver ikke sidste gang. Det har vÊret et af de bedste rejseoplevelser jeg har haft med hÞj grad af professionalisme og hjÊlpsomhed. Jeg har både fÞr, under og efter rejsen fÞlt mig velinformeret, tryg og lyttet til, hvilket har gjort, at min rejse har vÊret et af de uforglemmelige rejser.
Travel to Istanbul the 19th to 22th ofâŠ
Travel to Istanbul the 19th to 22th of February.
We traveled with ROC travel to Istanbul and it was an amazing experience!! From Copenhagen airport to the hotel we stayed at in Istanbul everything was smoothly planned. The travel guide advised us to go see a couple of famous places and again every detail of the trip was smoothly arranged. The agency also helped us to get tickets for the UEFA Cup match. I am very happy and can strongly advise others to travel with ROC Travel.
Dubai-ferie med Roc Travel var megetâŠ
Dubai-ferie med Roc Travel var meget rart. Selvom der var små problemer i begyndelsen pga.vejret , fandt de en lÞsning meget hurtigt, vi havde rigtig sjov og hygligt 6 dage , og jeg anbefaler det til alle.
God oplevelse!
Jeg har netop afsluttet min ferie med ROC Travel til Dubai, og jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger. Jeg fÞlte mig tryg og velinformeret både fÞr, under og efter rejsen.
De havde skrÊddersyet en rejseplan, der passede perfekt til mine Þnsker og behov, og alt gik som smurt. Transport, indkvartering og aktiviteter var alle af hÞj kvalitet, og jeg blev altid mÞdt med et smil og en hjÊlpsom attitude fra alle, vi stÞdte på undervejs.
Jeg vil isÊr fremhÊve deres opmÊrksomhed på detaljerne og deres evne til at skabe en stressfri ferie. Jeg kunne virkelig slappe af og nyde hvert Þjeblik, velvidende at alt var taget hånd om.
Alt i alt har ROC Travel leveret en uforglemmelig oplevelse, og jeg vil uden tvivl vÊlge dem igen til fremtidige rejser. Stor ros til hele teamet!
En af mine bedste rejseoplevelser havdeâŠ
En af mine bedste rejseoplevelser havde jeg sammen med Roc Travel. Jeg kan varmt anbefale dem for deres professionalisme og dedikation, som virkelig gjorde vores rejse helt unik.
Vi var på en 2-ugers Umrah-rejse, hvor Roc Travel havde sÞrget for alt ned til mindste detalje. Fra transport og hoteller til guidning og praktiske gÞremål, alt var planlagt med stor omhu. Det gav os mulighed for fuldstÊndigt at fordybe os i den åndelige oplevelse uden bekymringer eller stress.
Vi skulle ikke lÞfte en finger, men kunne i stedet fokusere på at nyde hvert eneste Þjeblik. Hvis du sÞger en rejseudbyder, der leverer en problemfri og hjertevarm oplevelse, er Roc Travel uden tvivl et oplagt valg!