Banner for RODEO

RODEO レビュヌ 3,574

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik en virkelig fantastisk behandling i dag i Rodeo NÞrrebro, hvor jeg var i meget kyndige hÊnder hos dygtige og servicemindede Nanna. Jeg er så glad for resultatet!! Tak!!

Fantastisk service og gode resultater! Det var fÞrste gang jeg blev klippet hos Rodeo, og alle de ansatte var smilende og rigtige rigtig sÞde. Fik tilbudt kaffe og en hyggelig samtale. Professio... もっず芋る

Michelle i PilestrÊde er fantastisk dygtig. Hun ved lige, hvad der skal gÞres for det bedste resultat - bÃ¥de klip og farvning - og man kan vÊre helt tryg ved resultatet. Og sÃ¥ er hun supersÞd og beh... もっず芋る

䌁業情報

RODEO に぀いお

圓該䌁業による蚘述

RODEO Hair Concept

Din nye frisÞr

RODEO Ã¥bnede sin fÞrste salon i april 2015 pÃ¥ Frederiksberg og er siden vokset sig stÞrre og stÊrkere Ã¥r for Ã¥r. Idéen med RODEO var at skabe en ekstraordinÊr oplevelse for dig, nÃ¥r du besÞger os – med en varm velkomst i unikke og hyggelige omgivelser.

Vi er et frisÞrkoncept, der udelukkende benytter uddannede frisÞrer. Hos os kan du forvente at mÞde en serviceminded frisÞr med styr på både teknik og stil. Vi serverer altid en kop friskkvÊrnet baristakaffe eller en lÊkker juice. Skulle du få lyst til noget andet, står vi også klar med en kold Þl, en G&T eller et dejligt glas vin.

Der er mange fordele ved at vÊlge RODEO som din faste frisÞr. Vi tilbyder nemlig RODEO Vennekort, og med det får du altid:

• 20% pÃ¥ behandlinger og produkter
  • Point med vores loyalitetsprogram
  • Rabat hos samarbejdspratnere

LÊs om alle fordele på rodeo.dk.

BesÞg os i en af vores saloner i KÞbenhavn K, Frederiksberg (her har vi to), Vesterbro, NÞrrebro, Østerbro, Amagerbro, Lyngby, Valby og nu ogsÃ¥ i Jylland, nemlig i Aarhus. Find din nÊrmeste salon pÃ¥ kortet her

Vi glÊder os til at byde dig velkommen!

Alt det bedste

3574件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Flawless experience

Had a flawless experience at RODEO Valby, with Maddie. She listened to my ideas and gave great advice on how to bring my vision to life in a way that would suit me perfectly. It was a pleasure to chat with her and she did a fantastic job with my haircut. I am completely satisfied, would recommend to my friends and I will definitely go back. Soooo good!!

2026幎4月13日

Snyd med vennekort

De fortÊller ikke at deres vennekort er blevet til et abbonement istedet for et engangs kÞb.
Man kan ikke afmelde sit abbonement uden at skulle kontakte rodeo. Dette er imod loven.
Der er også meget udskiftning af personale.

2026幎1月20日
自発的なレビュヌ

Jeg bad om en kortere frisurer end den

Jeg bad om en kortere frisurer end den jeg havde også klippede hun mig(yngre dame med lyst hår) nÊrmest skallet i siderne og det skal lige siges at jeg havde måske 4 cm langt hår i siderne så jeg havde tÊnkt at der måske skulle vÊre 2 tilbage men o stedet blev det 2 mm i stedet for cm.
DÃ¥rlig klipning til alt for dyre priser.
Bliv vÊk omgående!

2026幎4月11日

A visit to Ethan at Rodeo Valby

A visit to Ethan from L.A. at Roedeo in Valby is a bit like getting a subtle dose of California – without the jet lag and at a far more reasonable price.
Relaxed atmosphere, easygoing vibe, and a great haircut. The best part? I got compliments all day after my visit. I mean, what’s not to like.

2026幎4月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。