レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb de laatste tijd heel veel slechte reviews gezien over dit bedrijf waardoor ik nogal de stress kreeg. Paket is binnen 4 dagen bezorgd zonder problemen en alles aanwezig. Ik moet wel toegeven dat... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ik ben altijd naar grootste tevredenheid behandeld heel erg jammer dat jullie niet meer on-line mogen verkopen. Ik zal niet weten hoe ik nu aan m'n smaakloze fluid moet komen. Ik hoop wel dat jullie m... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子タバコ店
  2. ベむパヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Vanwege wetgeving zijn wij genoodzaakt te stoppen met het online verkopen van e-sigaretten, e-liquids en toebehoren. Gezien dit de core-business was van Roken.nl hebben wij besloten om te stoppen met klanten uit te nodigen voor reviews op Trustpilot. Hierdoor zijn reviews vanaf augustus 2023 tot heden dan ook geen realistisch beeld van onze onderneming. Voor meer informatie ga naar de website.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Afgezet

Een inhaler besteld. Retour gestuurd, zonder te openen, direct na ontvangst. 4 mails al met de klantendienst, geen enkele reactie, geen geld terug. 53€ de vuilbak in. Als ik minder dan 1 ster kon geven deed ik het

Update: wat lig je hier nu te schrijven. Antwoord op mijn mails, ik heb tot op vandaag 16/03/2026 nog heen enkele reactie van de klantenservice ontvangen!!!

2026幎2月22日

Beste Sander van Doninck,

Bedankt voor je review. Helaas is de retourzending nog niet ontvangen danwel in behandeling genomen. Zodra dit het geval is hoor je van ons.

Scam

Scam, sold us broken piece, lying and not accepting the reclamation, with ticket and one day later. Very arogant woman, definitely do not recommend shopping here.

2026幎2月10日

Hello Tomas Prokop,

Thank you for your review. The product is severely damaged and we obviously don't offer any warranty on that.

Regards, Roken.nl

5぀星のうち1の評䟡

scam bedrijf zo voelt het

Nadat ik mijn pakket heb gekregen, wilde ik het retour sturen, eigenlijk direct na aanschaf. Eerst gebeld, kreeg ik een bandje met alleen hallo' en dat ze druk zijn. Vond ik al raar, want normaal zeg je bij een bedrijf de naam eerst. Het bandje vertelde een mail te sturen. Ik kreeg een standaardmail dat er zo spoedig mogelijk reactie op zou komen. Na 1 week nog geen mail terug en ik weer een mail gestuurd dat ik het pakketje retour ga sturen. (heb foto's gemaakt van het pakketje dat ik nog niet eens geopend heb nadat ik het binnen heb gekregen) En weer alleen standaardmail terug: we zullen spoedig mogelijk reageren en ja, je raadt het al, geen reactie weer. Ook weer gebeld en weer hetzelfde bandje te horen. Totaal krijg je geen contact met dit bedrijf. Over een paar dagen zijn de 2 weken om dat ik mijn geld terug moet krijgen. Zo niet, dan ga ik er zeker werk van maken. Wat een nietsnut bedrijf, koop nooit daar. Telefoon- en mail verkeer totaal geen reactie.

Nou geen mail ontvangen wat jullie hier onder schrijven en waarom kan de sigarettenmaker niet terug want staat niks over bij de regels over retourneren,Dus nu hebben jullie me sigarettenmaker terug en ik krijg me geld niet terug.Ik ga hier werk van maken want dit is gewoon schande.(Hij is niet gebruikt heb bewijs op fotos staan dat hij nog helemaal dicht was toen ik hem terug stuurde heb zat bewijs maar wel lekker makkelijk om zo geld te verdienen)

2026幎1月7日

Beste Petra Beveren Ros,

Bedankt voor je review. Zie dat het volledige aankoopbedrag is gecrediteerd.

5぀星のうち1の評䟡

Per abuis dubbele bestelling gedaan

Per abuis dubbele bestelling gedaan. Ben al een maand bezig contact te krijgen maar op mijn talloze mailtjes tot nu toe geen enkele reactie behalve de standaard reactie dat er zsm wordt gereageerd. Telefonisch ook niet te bereiken. Inmiddels het pakketje toch maar retour gestuurd met een brief erbij maar ook daarop geen reactie. Waardeloos bedrijf dus!

2025幎12月16日

Beste Miranda Bakkenhoven,

Bedankt voor je review. Wanneer de seal gebroken is kan het product helaas niet retour.

5぀星のうち2の評䟡

'in opslag wegens calamiteiten...'...

Mijn bestelling zit al bijna 3 weken!! 'in opslag wegens calamiteiten... '...
Hoe komt dat ik alle andere pakketten (van 3 webshops) wėl via Post.nl aankrijg zonder problemen...?
Waar zit het pakket nu eigenlijk..? Bij Roken nl. of bij de koerier...???
Waarom wordt dit ook niet duidelijk vermeldt in de track and trace...?
Ik bestelde al een aantal keer zonder dit 'probleem' bij deze webshop maar dit is echt geen reclame!
Telefonisch niet bereikbaar...'wegens drukte', tja...
4 keer een email gestuurd...antwoord 'Het spijt ons-mij nog meer- maar wegens drukte...'
Alsof iedereen opeens massaal aan de rookwaren gaat...
Meer personeel aanwerven, misschien...?
Geduld is een mooie zaak maar heeft wel een limiet!
Een korting zou fijn zijn!
Hoeveel klanten zijn hier eigenlijk de pineut van...?
Normaal dat je volgende keer wel bij een andere webshop bestelt!
Ik zou het jammer vinden als het xel degelijk aan Post.nl ligt en niet aan de webshop zelf..zoals eerder gezegd in mijn review:niet duidelijk,. !

2025幎12月3日

Beste P. Lazoen,

Bedankt voor je review. Zoals je zelf al aangeeft in de mail heb je een fout gemaakt in het adres. Het beste neem je dan zelf even contact op met PostNL.

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling niet ontvangen en geen reactie

26 november besteld, inmiddels al 2 mails verzonden en geen reactie gehad. Ze adverteren met vandaag besteld morgen in huis. Niet dus. Hopelijk krijg ik via hier alsnog een reactie. Het liefste wil ik m'n bestelling gewoon ontvangen en anders graag m'n geld terug.

2025幎11月26日

Beste J. Neijenhuis,

Bedankt voor je review. Het betreft een pre-order en is deze informatie ook niet te missen. We verwachten eind volgende week de bestelling op te sturen.

5぀星のうち1の評䟡

Niet de volgende dag in huis en geen reactie op mail

Gemaild over bizar hoge verzendkosten terwijl mijn bestelling makkelijk als brievenbuspakketje kan worden verstuurd. Geen reactie zoals hier in bijna iedere klacht wordt genoemd. Dan maar via deze weg. Voor 23:59 besteld, morgen in huis? Zet het niet op je site als je het niet waar kunt maken. Heb de spullen bij jullie besteld omdat ik ze snel in huis wilde hebben maar dat gaat dus niet gebeuren. Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten??

Reactie: ik heb helemaal geen mail gehad, ook niet in mijn spam dus ik zou het waarderen als jullie gewoon antwoord geven over wanneer mijn pakket verstuurd wordt!!

2025幎10月6日

Beste Dionna van Roekel,

Bedankt voor je review. Mijn collega's hadden al gereageerd op je email waarnaar ik je vriendelijk verwijs.

Nicorette spray besteld 2 stuks voor

Nicorette spray besteld 2 stuks voor 23,95 op de site. Staat er bij bestel via bol. Daar is het ineens 44,95 dit noem ik echt pure oplichting

Update: jullie hebben geen invloed op de prijs? Op jullie eigen website staat de bestellink. Dus lijkt me sterk dat jullie geen invloed hebben want jullie leveren het zelf. Vertel dan maar waar ik het voor die aanbiedingsprijs kan bestellen.

2025幎9月27日

Beste Bart Klutman,

Bedankt voor je review. Prijzen op websites van derden hebben wij geen invloed op helaas.

Dure miskoop!

Deze mensen vragen €3,95 voor 100 klikballetjes,noemen dit zelf een aanbieding(!)Pas na lang zoeken vond ik ergens dat er maar 100 inzitten i.p.v.de gebruikelijke 200 voor DEZELFDE prijs zoals andere sites aanbieden!En,ze berekenen €6,95 verzendkosten voor een klein pakketje van €4,25.Kortom,dure miskoop!

2025幎9月13日

Beste Margaret Bayer,

Bedankt voor je review. Het verschil zit meestal in kwaliteit. Verzending is gratis vanaf 30 euro.

Twijfelachtige praktijken

In het kort: misleidende praktijken en zeer slechte communicatie.

Ik had een product besteld van specifiek merk. Besteld op zaterdag, uiterlijke levering dinsdag. Donderdag contact opgenomen met de vraag waar mijn pakket blijft, en toen kreeg ik als antwoord dat het een preorder was en mijn bestelling niet geannuleerd kon worden, maar dat ze een ander product binnen kregen (die beter zou zijn dan de originele) en dat ze die wel wilden opsturen.

Ik heb aangegeven dat ik geen preorder heb geplaatst (ze hebben na mijn bestelling de webpagina ook aangepast naar preorder), en dat ik graag wilde weten wat de naam en de prijs was van het vervangende product.

Een weekje later kreeg ik plots dat vervangende product in de bus. Toen ik bij andere webshops zag dat het vervangende product 50% goedkoper was dan het product wat ik heb besteld (en niet beter was zoals zij hadden gezegd), heb ik aangegeven dit verschil terug te willen.

Toen kreeg ik als reactie dat het een andere versie betrof dan wat ik online vond, maar dat ik het op eigen kosten mocht retourneren. Op mijn laatste mail waarin ik fotobewijs en links naar meerdere webshops met dat exacte product stuurde, heb ik nooit een reactie gekregen.

Mijn bestelling kon ik gelukkig voor volledige restitutie bij de fysieke winkel inleveren, die kennelijk los staat van de webshop.

Edit:
Als reactie op de reactie van Roken.nl: klaarblijkelijk hebben ze mijn gehele review niet goed gelezen, ik heb namelijk hier boven al aangegeven dat op moment van bestellen dit geen preorder betrof, en dat dit is aangepast ergens na mijn bestelling.

Ook wel zorgwekkend dat dat het enige punt is waar ze op reageren.

Nog zorgwekkender is dat ze mijn legale naam hieronder achterlaten, alsof dit indruk moet maken.

2025幎9月12日

Beste Joris van Schie,

Bedankt voor je review. Het betrof een pre-order en was deze informatie ook niet te missen. Goed om te horen dat het is opgelost.

5぀星のうち5の評䟡

Na al de niet zo fijne reviews mag er

Na al de niet zo fijne reviews mag er ook vermeld worden als iets wel goed gaat toch ! Prima tevreden had met een vraagje gemaild na een halve dag een keurig antwoord terug ! Zelfs een tegemoet koming in mijn bestelling ik had namelijk over het hoofd gezien dat het om een pre order ging uiteindelijk na het omzetten binnen een paar dagen keurig in de brievenbus.

2025幎9月3日

Oplichters!!!!!!

Ik schrijf nog maar een review, heb mijn eerdere verwijderd, omdat ik blijkbaar noet meerdere reviews kan achterlaten.

Ik heb voor mijn dochters smurfenspray gekocht voor hun veiligheid.
Niet ontvangen en reageren niet op mails.
Ongelofelijk dat ze een slaatje willen slaan uit de angst die er heerst onder vrouwen na alle incidenten de afgelopen tijd.

Hieronder staat dat het product is geleverd, dat is niet het geval!

En ook nogal gek dat jullie eerst als reactie hieronder hebben gezet, dat het een preorder betrof en vandaag op de bus is gedaan. En nu is de reactie gewijzigd in dat het bezorgd is.

Ik wil mijn geld per direct terug. Anders schakel ik een incassobureau in.

Prima, ik ga met iedereen op dit forum aangifte doen!!!!!

Er is niets bezorgd! In mijn trackinggegevens staat dat jullie het pakket niet eens hebben aangemeld. Zijn jullie alleen de hele dag bezig om slechte reviews te beantwoorden of zo

Echt onzin, er is niets bezorgd..Ik heb het uitgezocht, en blijkbaar gebruiken jullie post.nl als volgt: jullie hebben het pakket gekoppeld aan een ander pakket dat al bezorgd is. Dat is fraude
Ik ben niet gek en al die anderen op deze website ook niet. Komt iets te vaak voor.

Dus nogmaals geld retour of er volgen stappen.

Jullie zijn echt ongelooflijk!!!! Ik kom wel even langs om mijn geld terug te halen

2025幎9月3日

Beste Femke Woudenberg,

Bedankt voor je review. De bestelling is bezorgd op 23 augustus om 15:05 op het adres dat je hebt opgegeven tijdens het afrekenen. Voor meer informatie zie de trackinggegevens.

Update: je hebt bij deze zending een locatie aangewezen waar het neergelegd mag worden. Vandaar de verwijzing naar de trackinggegevens.

Update: dan gebruik je een foutief trackingsnummer. Je reageert op de verzendbevestiging en in deze bevestiging staat een link met trackinggegevens en deze werkt.

Update: wij kunnen geen pakket koppelen aan een andere pakket. Heb sterk het vermoeden dat je in de war bent met een andere webshop. De bestelling op Roken.nl is afgeleverd op de afgesproken plek die je zelf hebt aangegeven bij PostNL.

Oplichters pas op!

Oplichters, bestel hier niet! Ze hebben mij heel iets anders opgestuurd als wat ik besteld had ‘onder het mom van het gewenste was niet op voorraad, er zat namelijk een briefje bij’ zonder ook maar iets van overleg; als je wilt retourneren zijn ze niet thuis! Reageren helemaal nergens op, echt schandalig. Inmiddels 12 dagen geleden een e-mail gestuurd en ze hebben geen enkele reactie gegeven. Het is dat ik zo ver weg woon!

Toevoeging:
Erg bijzonder dat jullie nu diezelfde dag al kunnen reageren! Het is mij heel duidelijk hoe het retourneren werkt, zoals jullie zelf vermelden; ‘Wilt u product(en) retour sturen of informatie over (retour)zending? Dan raden wij u aan per mail of via het online contactformulier contact op te nemen’. Maar als jullie vervolgens nergens op reageren? Dan wordt het retourneren volgens mij onmogelijk gemaakt???

2025幎8月1日

Beste K.M. Witteman,

Bedankt voor je review. Vervelend dat de bestelling niet goed is gegaan waarvoor onze excuses. Wat betreft het retourneren zie de website.

Slecht

Slecht bedrijf. Meerdere mailtjes gestuurd, uiteindelijk na een paar weken reactie gehad dat het niet op voorraad is. Over mijn vraag of ik mijn geld terug kon krijgen kreeg ik geen reactie. Zijn gewoon amateurtjes dit, Het interesseert ze ook helemaal niks. Ik heb m’n pakketje uiteindelijk 3-4 weken later ontvangen, ik zou hier zekerrr niet bestellen. En medewerker van de klantenservice, je hoeft hier niet op te reageren, wilde alleen even andere consumenten waarschuwen.

2025幎7月22日

Beste Max,

Bedankt voor je review. Het betrof een pre-order zoals vermeld bij het product. Goed om te horen dat de bestelling inmiddels is ontvangen.

5぀星のうち2の評䟡

Na een maand bestelling binnen, niet te bereiken via telefoon en slecht per mail.

Na bijna één maand na plaatsen bestelling, de producten ontvangen. Niet te bereiken via telefoon en maar 1 respons op mijn mailtjes. “Druk i.v.m. vakantieperiode”. Geen indicatie over hoe lang het zou duren.

Het was geen pre-order, stond nergens vermeld. Ook niet in de bevestigingsmail. Waarom jullie dit nu onder de slechtere recensies zetten, vind ik gek.
Volgende keer toch beter vermelden op website en mail indien het een pre order is.

2025幎7月22日

Beste J. la Fleur,

Bestelling nooit ontvangen

Beste Roken.nl

5 juli heb ik een bestelling geplaatst en op heden heb ik nogsteeds niks ontvangen van jullie!!!

Jullie reageren niet op mijn email.

Graag wil ik mijn geld terug als jullie niet kunnen leveren wat ik besteld heb.

2025幎7月5日

Hallo Jasmijn Witteman,

Bedankt voor je review. Zie dat wij gisteren om 16:57 een mail hebben gestuurd. Misschien is deze beland in je spambox/ ongewenste map?

Bestelling nooit ontvangen

Op 25 juni een menthol stift besteld. Deze heb ik nog altijd niet ontvangen, het is inmiddels 15 juli. Op mails wordt totaal niet gereageerd. Vandaar een review hier aangezien het bedrijf hier wel schijnt te reageren? Wat ik inmiddels uit andere reviews begrijp is dat het product niet op voorraad is. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar laat even iets weten. Gewoon niet reageren op mails is niet netjes. Ik wil mijn bestelling of anders mijn geld terug!

2025幎6月25日

Beste B.R. Berserik,

Bedankt voor je review. De menthol stift is momenteel niet op voorraad maar verwachten deze elk moment. Dit hadden wij trouwens ook naar je gemaild. Excuses voor de vertraging.

5぀星のうち1の評䟡

Helaas zijn jullie totaal onbereikbaar.lopen 3 bestellingen en niets ontvangen.

Helaas zijn jullie totaal onbereikbaar.

2025幎7月11日

Beste Petra Knol,

BESTEL HIER NIET!!

Op 26 juni een menthol stift gekocht om menthol sigaretten mee te maken. Nooit iets ontvangen! BESTEL HIER NIET!!!

Bestelling #634088 (26 juni 2025)

2025幎6月26日

Beste M.A.G. Schilder,

Bedankt voor je review. Het betreft een pre-order en verwachten wij spoedig de bestelling te kunnen opsturen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。