Perfekt.
Nemt, billigere end andre steder ( det jeg kÞbte) og vandvittig hurtig levering, som i nÊste dag levering! Tak for den gode handels oplevelse. :)
Rokke.dk er en dansk webshop med fokus på Pokémon og samlerprodukter. Sortimentet består af nÞje udvalgte varer, herunder unikke udgivelser og eksklusive produkter fra Japan, som ofte er svÊre at finde i Danmark. Vi tilbyder fragt fra 45 kr. og gratis fragt ved kÞb over 999 kr.
5000, Odense, ãã³ããŒã¯
Nemt finde det man skulle have og hurtigt levering
Har bestilt fra Rokke tre gange nu og det går altid fortrinligt. Kortene er godt pakket ind og det går effektivt for sig ligeså snart man har lagt sin ordre. Kan klart anbefales!
I ordered a couple of japanese packages and they came fast and without any damages! I will definitely buy again from this shop :D
Rigtig god og hurtig levering. Pakket forsvarligt! Varene er alle i pÊn stand og til gode priser. Booster pakker var vildt fede fik et rigtig godt hit i en. Vil bestemt kÞbe her igen og kan bestemt anbefales!
Leveringen var hurtig, kortene var pakket forsvarligt ind - jeg er yderst tilfreds med mit kÞb! Fede kort til fair priser
Hurtig levering på prÊcis det jeg havde bestilt!
KÞbte et PSA 10 Snorlax og er kanon glad for det. Levering var hurtig, kortet ankom i fremragende stand, og emballeringen var gjort med omhu. Man kunne tydelig mÊrke, at de går op i at sikre, at kortene når sikkert frem til deres nye hjem.
Hurtig levering, og flotte japanske kort i pakkerne, jeg er meget tilfreds, og mit barnebarn der skulle åbne pakkerne strålede om kap med solen :)
jeg bestilte også enkelte kort, og man kunne se at der var passet rigtig godt på dem.

Rokke ããã®åç
God service og kom hurtigt. Kan klart anbefale at kÞbe her. IsÊr når man ikke tit kan finde japanske pokemon kort andre steder.

Rokke ããã®åç