mooi goed spul en betaalbaar,kunnen erâŠ
mooi goed spul en betaalbaar,kunnen er veel van leren
ROMEO OTO is gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto's. Met een jarenlange passie voor auto's heeft ROMEO OTO besloten om ook de hoogwaardige producten die wij gebruiken te delen met andere autoliefhebbers. In de ROMEO OTO SHOP vindt u uitsluitend hoogwaardige autoproducten! ðâš.
Willem Dreeslaan 361, 2729NE, Zoetermeer, ãªã©ã³ã
mooi goed spul en betaalbaar,kunnen er veel van leren
Ik had nog nooit van RomeoOto gehoord zag het op insta voorbij komen en dacht ik ga even kijken het was zo goedkoop te mooi om waar te zijn dacht ik. Toch maar besteld en binnen gekomen en gebruik gemaakt van iron remover Graphenespray en ik was direct verkocht dit noem ik dus waar voor je geld
Dit is echt een top product! Het geeft je auto zoân goede en diepe glans! Ook valt het regen water er zo weer vanaf dus optimale bescherming voor je lak!
Heb Graphene spray besteld.
Heel gemakkelijk aan te brengen en super goed resultaat
Great service...accelent products for less
Top spullen. Heb tijdje terug de graphene spray, ceramic wax, rubber shine en iron remover besteld. Bij het ophalen gezellig met Romeo gekletst en hij liet me het proces zien hoe je de graphene spray het best kan toepassen op een auto. Eerst grondig schoonmaken, opsprayen, uitwrijven en met een schone doek afnemen. Per paneel, anders word het lastig uitboenen. Heb het nu een maand op mn auto zitten en je hoeft nu alleen de auto even af te spuiten en hij glimt weer. Water druipt er vanaf. Heb het ook op mijn ruiten gedaan, werkt top.
Zeer goede producten, de graphene coating werkt erg goed en voor het eerst blijven mijn banden langer dan een week zwart!
Erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de producten, zeker een aanrader.
Super producten, fijn om mee te werken. Ook de klantenservice is fijn, ik had een bestelling geplaatst maar bij ontvangst miste er een product, heb dit gemeld en de klantenservice staan je snel te woord en wordt netjes opgelost!!!
Super blij met de producten! Echt een aanrader om je auto goed schoon te krijgen. De bestelling was ook super snel geleverd. Prijs-kwaliteit verhouding is geweldig.
Veel merken gebruikt op mijn autoâs alleen moet wel heel eerlijk zijn dat dit wel echt top is. Alle vuil van me velgen verwijderd en de coating blijft lang zitten. Ga volgende maand de andere artikelen bestellen, ben heel benieuwd.
Kan niet anders zeggen dat het kwaliteit producten zijn. Juiste omschrijving met een korte maar duidelijke uitleg. Wat je ziet is wat je krijgt. Ik beveel het iedereen aan om een keer te proberen. Mijn auto is net als nieuw..
Voor mijn man de producten van Romeo oto besteld. Hij was er helemaal blij mee en vooral de graphene spray was hij over te spreken. De bestelling was ook snel geleverd.
Top kwaliteit, de producten van Romeo doen echt wat het beloofd! En hele fijne en vriendelijke service, mijn Audi staat weer te shinen!!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã