レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prachtige sieraden en wat een keuze! De zilveren ketting met initiaal en geboortesteen die ik draag passen perfect bij elkaar. De sieraden verkleuren niet zelfs bij dag en nacht dragen! Het uitpakke... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

企業情報

1. 宝石店

当該企業による記述

We created Rosa Rose with a vision of creating bespoke meaningful jewelry that is made to last and can be worn wherever, whenever. Over time we've developed a passion for on-trend personalised designs, allowing you to express yourself and gift loved ones with truly meaningful pieces. We’re striving for our vision everyday from our own studio based in the Netherlands. All of our jewelry pieces are handmade with love by our (small) in-house team.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ziet er prachtig uit

De ketting ziet er super leuk uit, de namen zijn duidelijk leesbaar en het is mooi afgewerkt. De doos is absoluut prachtig en ruikt ook goed, het draai mechanisme werkt perfect. De levering was wat vervelend, maar dit lag volledig aan de leveringsdienst, ondanks dat zij hier geen invloed op hadden werd ik wel vlot geholpen en kon ik snel mijn pakje ontvangen.

2024年1月9日

Cadeau voor jezelf❤️

Als je de site aanklikt, zie je een prachtige overzicht van ringen, armbanden etc. Als je bijv een ketting kiest kun je heel mooi zien welke kettingsoort je kan kiezen, super handig is dit! Vervolgens als het bij je thuis bezorgd is is het gewoon een cadeau om uit te pakken

2023年4月13日

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden die ook mooi blijven na douchen en zweten. Ik houd ze 24/7 om!

2023年6月3日

Rosa Rose からの回答

Dank je wel Romy. Fijn dat je blij bent met de kwaliteit, we besteden hier veel aandacht aan :)

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden met mijn sieraden…

Ik ben zeer tevreden met mijn sieraden van Rosarose! De kwaliteit is erg goed. De sieraden zijn ook heel erg mooi verpakt, dus ook super leuk om als cadeau te geven.
En je kunt de sieraden ook mooi met elkaar combineren😍

2023年5月16日

Rosa Rose からの回答

Bedankt Leonie! We vinden het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige sieraden aan te kunnen bieden. En ja ook het uitpakken is een belangrijk moment dus daar hebben we veel aandacht aan besteed ❤️

Rosa Rose aanrader!

Het uitpakken van de sieraden is een cadeautje op zich, tasje na doosje na doosje.
Rosa Rose is zeker een aanrader!

2023年4月29日

Rosa Rose からの回答

Bedankt Gabriëlle! We hebben onze kettingen zorgvuldig uitgekozen. En we doen ons best om het chique te verpakken en van het uitpakken een feestje te maken ❤️

Super mooie sieraden

Super mooie sieraden! Ik heb mijn ring en ketting al een maand om en het verkleurd niet, zelfs niet met douchen. Goede service ook en echt heel mooi verpakt! Ook leuk als cadeau voor bijvoorbeeld je mams of beste vriendin

2023年4月22日

Rosa Rose からの回答

Hey Nicole! Dank voor het delen van je positieve ervaring. We proberen inderdaad om sieraden te maken voor alle gelegenheden, en altijd staat kwaliteit voorop!

5つ星のうち5の評価

Een prachtig merk. Aanrader!

Een prachtig merk. Kwaliteit product met een mooi verhaal. Ook voor ieder wat wils, elegant, chique of juist persoonlijk. Aanrader!

2023年5月4日

Rosa Rose からの回答

Dank je wel voor je recensie Julia! We hopen dat je nog lang plezier blijft houden van de sieraden 😌

Perfect!

De juwelen zijn echt van top kwaliteit en super mooi. Ook krijg je ze heel snel toe nadat je ze besteld hebt en ze zitten ook nog eens super mooi verpakt. Niets op aan te merken!

2023年4月1日

Prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteit, maar bovenal een super mooie ketting. Het concept is erg origineel en daarom draag ik het met alleen nog maar meer trots. And last but not least: de cadeauverpakking is verbluffend!!! Ik zou hier volgende keer zeker nog een keer wat bestellen!

2023年4月6日

Rosa Rose からの回答

Dank voor je positieve review Lieve! Wat we echt top vinden is dat je een cadeau aan je zelf hebt gegeven. Daar doen we het voor ❤️

5つ星のうち5の評価

Mooie sieraden, snel in huis en leuk verpakt!

Ik was op zoek naar mooie sieraden en zo kwam ik terecht bij Rosa Rose. Ze hebben veel verschillende sieraden en al gauw had ik een keuze gemaakt, ik bestelde o.a. een gouden kettinkje met initiaal. Na het bestellen had ik mijn pakketje snel in huis. Mijn sieraden zaten heel erg mooi verpakt en het leek hierdoor alsof ik echt een cadeautje aan mezelf had gegeven, dat maakt het extra leuk voor de beleving! Heel tevreden over deze webshop en ik vermoed dat ik hier nog wel vaker een bestelling ga plaatsen :)

2023年3月19日

Rosa Rose からの回答

Hartelijk dank voor je review Sanne! We proberen de sieraden zo te kiezen dat ze goed te combineren zijn :)

Goede service!

Snelle levering, sieraden die tot nu toe niet verkleuren en mooi blijven, als een cadeautje verpakt toegestuurd én goede prijs/kwaliteitverhouding. Blij mee!

2023年3月22日

Rosa Rose からの回答

Enorm bedankt voor je review Desirée! ❤️ Je kan gerust je sieraden 24/7 omhouden. Daar zijn ze voor ontworpen :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。