Roskilde It klare dine probkemer uanset hvor du er i verden. Jeg er imponeret dejligt nÃ¥r et firma tager alle seriÞs selvom det er besvÊrligt, nÃ¥r man er nÊsten utilgÊngelig grundet 9 timer forskel i... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret privatkunde hos Roskilde IT i langt mere end 10 Ã¥r, og har altid vÊret yderst tilfreds, bÃ¥de med modtagelsen af det problem, man kommer med, og at man altid bliver forstÃ¥et. Jeg har... ãã£ãšèŠã
Hurtig reaktion på min henvendelse. Meget venlig og hjÊlpsom medarbejder. Alt blev lÞst hurtigt og perfekt.
Da min Leonovo brÞd ned, jeg kunne pludselig ikke Ã¥bne skÊrmen med koden. PÃ¥ nettet fandt min tlf. Roskilde IT i GundsÞlille ved Ejeren David. Vi aftalte et vÊrkstedsbesÞg. PÃ¥ kort tid havde David me... ãã£ãšèŠã
- ããžãã¹ãšITã®ã³ã³ãµã«ã¿ã³ã代çåº
- ããœã³ã³ä¿®çãµãŒãã¹
- ããŒã¿åŸ©æ§æ¥
- ããŒã±ãã£ã³ã° ã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
- SEOãµãŒãã¹
Roskilde IT ApS ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kunderne er både små og mellemstore virksomheder samt private.
Roskilde IT yder f.eks hjÊlp med:
Business & IT rådgivning
- david@roskilde.it
- roskilde.it
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig reaktion på min henvendelse
Hurtig reaktion på min henvendelse. Meget venlig og hjÊlpsom medarbejder.
Alt blev lÞst hurtigt og perfekt.
David er bare god og sindssygt dygtig.
Hurtig og effektiv hjÊlp.
Meget hurtig og venlig hjÊlp
nem og flexible service
Vi har brugt Roskilde IT flere gange
Vi har brugt Roskilde IT flere gange. Altid god service, nemme at komme i kontakt med og hurtig afhjÊlpning med problemet.
Betryggende support.
Vi er en lille virksomhed der havdeâŠ
Vi er en lille virksomhed der havde brug for råd og vejledning i forhold til vores it lÞsninger, vi kontaktede Roskilde IT.
Vi oplevede en hurtig og meget professionel hjÊlp.
Vi kan varmt anbefale Roskilde IT
Jorden rundt
Roskilde It klare dine probkemer uanset hvor du er i verden. Jeg er imponeret dejligt når et firma tager alle seriÞs selvom det er besvÊrligt, når man er nÊsten utilgÊngelig grundet 9 timer forskel i tiden . Tak for god service
Jeg har kun godt at sige
Jeg har kun godt at sige. I har hjulpet mig adskillige gange, også akut. Altid sÞde, forstår det hele, hurtig service og helt reelle omkring hvad der kan betale sig og hvor jeg nok lige skulle overveje det.
I er også dygtige til lige at forklare det hele, så man forstår konsekvenserne af de aftaler man laver.
Kan kun anbefales
Mvh Ulla
Meget kundevenlig og kompetent support
Meget kundevenlig og kompetent support
Det var en meget behagelig oplevelse og jeg fik lÞst mit problem, måtte lige ringe op igen og der var fuld forståelse. Var sÊrlig tilfreds med at der blev faktureret for œ time da det var en hurtig opgave.
Gammel kone rigtig glad for at have vÊret kunde hos Roskilde IT i langt mere end 10 r
Jeg har vÊret privatkunde hos Roskilde IT i langt mere end 10 år, og har altid vÊret yderst tilfreds, både med modtagelsen af det problem, man kommer med, og at man altid bliver forstået.
Jeg har fået hjÊlp til problemer med min hjemmeside vedr. min slÊgtsforskningsresultater, overfÞrsler til ny computer, problemer med slÊgtsforskningsprogrammet Legacy, problem med Outlook og sikkert også mange andre store eller mindre problemer.
Det skaber tryghed, at man altid kan kontakte Roskilde IT, og altid få sit problem lÞst.
Hanne ThÞgersen
Super oplevelse
Super oplevelse, Daniel tager altid
telefonen når man har brug for hjÊl.
Hurtig og professionel hjÊlp ð€©
Alt gik godt