Kan virkelig anbefale Roskilde Tandteknik, de har en super hyggelig klinik og jeg bliver altid mÞdt med smil og super god behandling. Personalet er meget imÞdekommende, dygtige og profesionelle og... ãã£ãšèŠã
Det er altid en god og rar oplevelse at komme os Roskilde Tandteknik. Altid smilende og god behandling. Kvaliteten og hele behandlingsforlÞbet har levet op til alle mine forventninger og mere til. Jeg... ãã£ãšèŠã
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Roskilde Tandteknik. Fra fÞrste kontakt har jeg fÞlt mig i trygge og kompetente hÊnder. Servicen er helt i top, og kvaliteten af arbejdet er virkelig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg sender den stÞrste anbefaling ud til Roskilde Tandteknik. Klinikkens drÞn profesionelle, hjertevarme og dygtige medarbejdere tog sÃ¥ godt imod mig, og holdte mig i hÃ¥nden hele vejen igennem mit f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Algade 15 X, 4000, Roskilde , ãã³ããŒã¯
- Kontakt@roskildetandteknik.dk
- roskildetandteknik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fremragende service og sÞdt personale
Fremragende service og sÞdt personale - fÞler mig altid i trygge hÊnder!
Mine stÞrste anbefalinger!!
Mine stÞrste anbefalinger!!! Jeg har nu 2 gange akut og med den fineste og yderst professionelle ekspertise, omsorg og opfÞlgning fået protese hos Sasha i Roskilde Tandteknik. Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger.

Roskilde Tandteknik ããã®åç
Slut med migrÊne og Þmme kÊber
Jeg har gået med migrÊne de sidste par år og Þmme kÊbemuskler, så jeg blev anbefalet en bideskinne og fik den lavet her i Roskilde.. det er den bedste beslutning jeg har taget i årevis.. på få uger af det stor forskel og jeg har fået en rigtig fin pris samt god behandling! Roskilde tandteknik anbefales herfra

Roskilde Tandteknik ããã®åç
Mega dÃ¥rlig oplevelse efter hun erâŠ
Mega dårlig oplevelse efter hun er tilbage er det bare blevet vildt dårligt mine tÊnder har bare siddet virkeligt dårligt .
Ãrgerligt hun tÊnker kun kroner og Þre desvÊrre .

Roskilde Tandteknik ããã®åç
Helt fra fÞrste gang jeg trÃ¥dte ind pÃ¥âŠ
Helt fra fÞrste gang jeg trådte ind på klinikken, blev jeg både lyttet til og hÞrt.
Min nye protese fÞles som mine enge tÊnder og er smukt lavet. Et resultat som jeg ved at der ligger passion bag.
Tak for at jeg kan smile bredt igen.