Roskilde Tandteknik  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan virkelig anbefale Roskilde Tandteknik, de har en super hyggelig klinik og jeg bliver altid mÞdt med smil og super god behandling. Personalet er meget imÞdekommende, dygtige og profesionelle og... もっず芋る

Det er altid en god og rar oplevelse at komme os Roskilde Tandteknik. Altid smilende og god behandling. Kvaliteten og hele behandlingsforlÞbet har levet op til alle mine forventninger og mere til. Jeg... もっず芋る

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Roskilde Tandteknik. Fra fÞrste kontakt har jeg fÞlt mig i trygge og kompetente hÊnder. Servicen er helt i top, og kvaliteten af arbejdet er virkelig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg sender den stÞrste anbefaling ud til Roskilde Tandteknik. Klinikkens drÞn profesionelle, hjertevarme og dygtige medarbejdere tog sÃ¥ godt imod mig, og holdte mig i hÃ¥nden hele vejen igennem mit f... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Mine stÞrste anbefalinger!!

Mine stÞrste anbefalinger!!! Jeg har nu 2 gange akut og med den fineste og yderst professionelle ekspertise, omsorg og opfÞlgning fået protese hos Sasha i Roskilde Tandteknik. Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger.

2024幎8月12日

Roskilde Tandteknik からの回答

Tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har haft så positive oplevelser hos os, og at du fÞler dig godt behandlet både fagligt og menneskeligt.

Vi sÊtter en Êre i, at levere den bedste service og omsorg for vores klienter. Det betyder derfor meget for os, at du fremhÊver netop dette.
Vi vÊrdsÊtter din anbefaling, og vi står altid klar til at hjÊlpe dig igen, hvis der skulle opstå behov.

Endnu en gang tak for din varme anbefaling!

Roskilde Tandteknik

Slut med migrÊne og Þmme kÊber

Jeg har gået med migrÊne de sidste par år og Þmme kÊbemuskler, så jeg blev anbefalet en bideskinne og fik den lavet her i Roskilde.. det er den bedste beslutning jeg har taget i årevis.. på få uger af det stor forskel og jeg har fået en rigtig fin pris samt god behandling! Roskilde tandteknik anbefales herfra

2024幎8月1日

KÊre Jacob

Tak for din fine anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at hÞre, at bideskinnen har gjort en positiv forskel for dig og hjulpet dig af med din migrÊne!
Vi strÊber altid efter at levere både god behandling og fair priser, så det er skÞnt at hÞre, at du har vÊret tilfreds med hele forlÞbet.

Tusind tak for din anbefaling – vi stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe, hvis du fÃ¥r brug for det igen!

Roskilde Tandteknik

Mega dårlig oplevelse efter hun er

Mega dårlig oplevelse efter hun er tilbage er det bare blevet vildt dårligt mine tÊnder har bare siddet virkeligt dårligt .
Ærgerligt hun tÊnker kun kroner og Þre desvÊrre .

2024幎6月13日

KÊreste Rikke

Vi er utrolig kede af at hÞre, at du har haft en ikke-tilfredsstillende oplevelse hos os. Det er bestemt ikke den respons vi generelt oplever.
Vi sÊtter en stor Êre i at vores klienter får den bedst mulige behandling. Det er derfor utilfredsstillende for os, at du fÞler, dette ikke er tilfÊldet for dig.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vi kan rette op på hvad som du må vÊre skuffet over.
Du har ikke henvendt dig til os, så vi har ikke haft mulighed for at tilpasse.
Vi har derfor forsÞgt at kontakte dig telefonisk, dog uden held.
Vi vil derfor, igen, opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi i fÊlleskab kan finde en lÞsning, der gÞr dig tilfreds. Vi tager din respons og kritik meget seriÞst. Efterjusteringer og kontroller er en gratis del af din service hos os, men vi kan ikke hjÊlpe dig, uden at du henvender dig til os direkte.

Vi ser frem til at hÞre fra dig mhp. at få vendt denne kedelige situation til positivt igen.

Roskilde Tandteknik

Helt fra fÞrste gang jeg trÃ¥dte ind på

Helt fra fÞrste gang jeg trådte ind på klinikken, blev jeg både lyttet til og hÞrt.
Min nye protese fÞles som mine enge tÊnder og er smukt lavet. Et resultat som jeg ved at der ligger passion bag.
Tak for at jeg kan smile bredt igen.

2022幎5月18日

KÊre RECHARGING.
Tak for at vise os tillid.
Det har vÊret en fornÞjelse at få lov til at bringe dit brede smil frem, igen.
Vi er taknemmelige for at have fået muligheden for at fremstille funktionelle og naturtro tÊnder til dig.
Vi ved hvor meget det betyder for livskvalitet.
Tak for de rosende ord, Roskilde Tandteknik.