レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Ik had 2 gezichtsserums besteld. Ik had verwacht dat het iets olieachtiger zou zijn, het trekt vrij snel in. De gebruiksaanwijzing die erbij zat was niet in Nederlands. De aankleding vond ik persoonli... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Na 1 week een enorm verschil. Jaren Dr Renaud gebruikt, dan paar jaar Caudalie Vinopure, maar nog nooit dit effect gehad. Na 1 week Routinely al heel duidelijk veel kleinere poriën. Ik ben echt heel a... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik gebruik Routinely sinds november en ik raad het zeker aan! De tests die je doet bepalen welke serums het Routinely team aanraad, dus je weet zeker dat je serums ontvangt die passen bij jouw huid we... もっと見る

企業情報

1. スキンケア クリニック

当該企業による記述

Skincare serum routines just for you.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

super serums

thank you to the skin strengthener and wellness shot serums for keeping my skin consistently clear and glowy! they are also fragrance free and non-comedogenic— two things I always look for in skincare products. these will always be on my shelf!

2022年1月13日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

My absolute favorite serums!

Loving this skincare brand, with my absolute favorite serums! They work so well for my sensitive, rosacea skin. They only use scientifically proven ingredients and formulations that are stable, effective and soft for the skin. I enjoy applying the serums everyday, it's always a relaxing moment for myself :) The bottles are of high quality and the fluids spread easily. What I like about Routinely as well, is that they really understand the skin and that it takes some time to really see progress. My skin has never been more calm and glowing before. I trust their products and skincare-advice (using their app) wholeheartedly. Lastly, the people of Routinely are so helpful and kind! Thank you <3

2022年1月11日

Lekker spul!

Het wordt gekker en gekker met alle smeersels, serums en olieën waar een weldenkend mens net over de vijftig uit kan kiezen. Iedereen belooft een magisch elixer en durft er zo langzamerhand angstaanjagende prijzen voor te vragen. Routinely valt op door hun schappelijke prijzen, heldere doelstelling, boodschap, handige digitale keuze-robot en een belachelijk sexy verpakking. Is er sinds twee weken een wereldwonder gebeurd op mijn hoofd? Nee. Als ik eerlijk ben. Maar ik smeer wel twee keer per dag een lekker ruikend, snel intrekkend lekker serum op mijn gezicht en begin en eindig mijn dag met een glimlach.

2022年1月10日
5つ星のうち1の評価

In december 2021 besteld, nu nog niks!

In december 2021 besteld. Nog niks ontvangen. Geen kaartje van gemist in de bus, bij de buren gecheckt.....NADA!! Mail gestuurd naar vestiging, wacht nog steeds op reactie. Ik blijf hopen.

2022年1月10日
Routinely ロゴ

Routinely からの回答

Beste Peter,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen en wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.
In de meeste gevallen wanneer uw bestelling in NL of BE voor 22.00 uur binnen is heeft u uw aankoop de dag erna in huis.
Dit is dus hoogst ongebruikelijk.

Helaas lijken wij geen mailwisseling tussen u en onze diensten te kunnen vinden.

Kunt u ons een mail sturen op info@routinely.com en dan komen we er samen vast wel uit.
We kijken ernaar uit van u te horen.

Het beste,

Team ROUTINELY

5つ星のうち1の評価

Chemische brol

Chemische brol, rommel, krijgt er uitslag van, geen volwaardig product. Je kunt geen effect hebben van verschillende (serums) boven elkaar aan te brengen. Samenstelling serum heb ik serieus mijn vragen bij

2022年1月3日
Routinely ロゴ

Routinely からの回答

Beste Audrey,

Dank u voor uw review en het spijt ons te lezen dat u deze onfortuinlijke ervaring met ons product heeft gehad.

Al onze producten worden getest, goedgekeurd en aanbevolen op basis van uw huidtype en de informatie die u met ons deelde over uw levensstijl.

Bovendien zijn onze producten grotendeels van natuurlijke oorsprong, met alleen grondig geteste synthetische ingrediënten erin.

Al onze ingrediënten: natuurlijk afgeleid en synthetisch, zijn grondig getest en nauwkeurig gedoseerd. Resulterend in zuivere pure formules zonder onnodige toevoegingen,
Al onze producten zijn wetenschappelijk en dermatologisch getest op hun werkzaamheid,

Wij delen graag met u onze werkzaamheids- en dermatologische tests (uitgevoerd door onafhankelijke derden) om bovenstaande beweringen te staven.

Ondanks al onze inspanningen en het feit dat onze producten zonder allergenen worden gemaakt, is het helaas toch mogelijk dat u tot de ongelukkige minderheid behoort die een slechte reactie op een product heeft.

Er zijn vele mogelijkheden die uw reactie kunnen verklaren: u zou allergisch kunnen zijn, er zou een ander ingrediënt in uw huidverzorging kunnen zitten dat de irritatie veroorzaakt, u zou misschien te veel in één keer gebruiken...

Vele mogelijkheden die we graag met u bespreken om ofwel een beter advies te vinden of samen een andere oplossing te zoeken.
Wij adviseren ook altijd om een patch test te doen wanneer u een nieuw product in uw huidverzorging introduceert en u kunt altijd gebruik maken van ons "30 dagen retourbeleid" als u niet tevreden bent met uw aankoop.

Zoals eerder vermeld, ondanks het feit dat wij geen allergenen gebruiken kan het zijn dat u een bepaalde gevoeligheid heeft voor een product of een minder vaak voorkomende allergie.
In dat geval raden wij u aan een dermatoloog of een specialist te raadplegen om te zien of u allergisch bent voor een van onze bestanddelen.

Wij zijn er trots op dat wij transparante etiketten hebben, zodat u de samenstelling van uw serum kunt lezen en zien en u of een specialist misschien een bestanddeel kan identificeren dat niet geschikt voor u is.

Nogmaals, wij zoeken graag samen naar een oplossing, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons een mail te sturen op info@routinely.com

Met vriendelijke groeten

The ROUTINELY team