レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

JÀttefina stolar Rodham, men fick en med en galet mörk mot jÀtteljus stav sista centimetern vid ryggstödsskruven. Att de inte kasserar sÃ¥na bitar Àr besynnerligt. Dessutom pÃ¥ sÃ¥ dyra stolar borde de i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde matbordet Emmett i vitpigmenterat för cirka ett halvÃ¥r sedan, Àlskar bordet men upplevde att efter nÃ¥gra mÃ¥naders anvÀndning att bordsskivan behövde frÀschas upp. Hörde dÃ¥ av mig till de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra kvalitet rakt igenom. Måste Àven nÀmna att deras kundservice var över förvÀntan. Fick fantastisk hjÀlp av en Tomas, fem stjÀrnor av fem möjliga.

5぀星のうち5の評䟡

Vi köpte först ett sideboard. Sen har vi köpt matbord, stolar och en soffa. Fantastiska produkter till bra pris. Lite högre pris Àn vissa konkurrenter men det Àr kvalité man fÃ¥r. Produkterna borde var... もっず芋る

䌁業情報

1. リビングルヌム甚家具の店

圓該䌁業による蚘述

Vi skapar stilrena möbler i skandinavisk design. Hållbarhet och kÀrlek för hemmet ligger oss varmt om hjÀrtat.

4.3

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bra kvalitet rakt igenom

2026幎4月2日

Hej Marcus!

Stort tack för dina fina ord.

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både kvaliteten och vår service. Vi ska sjÀlvklart se till att Tomas får ta del av din feedback - det kommer göra honom vÀldigt glad.

Varmt vÀlkommen tillbaka till oss vid ditt nÀsta möbelköp!

5぀星のうち5の評䟡

It’s always a good experience to call

It’s always a good experience to call and the best one is Tomas , always fun to speak with him.

2026幎4月13日

Hi Ricardo!

Thank you for your kind words - it truly means a lot to us.

We’re so glad to hear that you’ve had such a positive experience when calling, and that Tomas has made a lasting impression. We’ll be sure to share your feedback with him.

Wishing you a lovely day.

5぀星のうち3の評䟡

JÀttefina stolar Rodham, men...

JÀttefina stolar Rodham, men fick en med en galet mörk mot jÀtteljus stav sista centimetern vid ryggstödsskruven. Att de inte kasserar såna bitar Àr besynnerligt. Dessutom på så dyra stolar borde de inte köra med kina kopior av 3m:s tassar. Med riktiga 3m så lossnar skyddstejpen från fÀsttejpen före tassmaterialet. HÀr lossar tassmaterialet före skyddstejpen. Galen grej att spara pengar på..

2026幎4月8日

Hej Daniel!

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi Àr glada att du tycker om Rodham-stolarna, men beklagar att de inte riktigt motsvarade dina förvÀntningar.
Eftersom köpet Àr gjort via en återförsÀljare ber vi dig vÀnligen att kontakta dem vid frågor kring ditt Àrende.

Stort tack Àven för din feedback kring tassarna - den Àr vÀrdefull för oss.

Vi önskar dig en fin dag!

Snabb leverans,bra hÀmtningstÀllen och

Snabb leverans,bra hÀmtningstÀllen och god kvalite på varor,lÀtt monterade och varan bÀttre och snyggare Àn förvÀntat utifrån en bild

2026幎3月22日

Hej Teija,

Stort tack för dina fina ord!

Så roligt att höra att du Àr nöjd med både leveransen, kvaliteten och att möbeln övertrÀffade dina förvÀntningar. Din feedback betyder mycket för oss.

Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち1の評䟡

QualitÀt nicht durchgÀngig verlÀsslich

Leider musste ich auch eine Negativerfahrung mache und habe nicht die QualitÀt bekommen, die ich erwartet hatte. Ich habe Anfang MÀrz 2026 zwei StÌhle mit dem Modellnamen Carmen bestellt. Der eine Stuhl war total unbeschadet, einwandfrei, ein minimalistischer klarer Stil. Meinen Erwartungen entsprechend! Das Holz in einwandfreiem Zustand.
Der zweite Stuhl auf der unteren Seite am Holz beschÀdigt. Der Schaden war mit einem schwarzen Pfeil bereits auf der Unterseite vorab in der Fabrik wohl markiert worden. Es wurde noch dazu ein beiger Lack auf die beschÀdigte Stelle lackiert. Alles andere als die Ästhetik, welche die Seite verspricht. Bei der Reklamation, 15 Euro. Bei weiterer Kritik 30 Euro fÃŒr den Stuhl. Damit hÀtte der Stuhl noch immer 109 Euro gekostet, da ich noch den Preis von 278 Euro gezahlt hatte. Der Materialmangel wurde meiner Ansicht nach verharmlost: der Lack ließe sich entfernen, es ist nur ein Makel auf der unteren Seite- da könne man nichts machen, 30 Euro wÀre das Maximum bei diesem Stuhl. Eigentlich sei das gar kein Materialschaden etc. und es wÀre mir ÃŒberlassen, ob ich widerrufe. Meiner Meinung nach dÃŒrfte so ein Stuhl nicht ohne deutliche Reduzierung verkauft werden. So wie ich diesen Stuhl erhalten habe, eine Kundin, die einen Holzstuhl im minimalistischen klaren Stil erwartet, kann sich nicht damit zufrieden geben, dass die Unterseite, auch wenn sie nicht sichtbar ist, damit völlig einverstanden ist, dass mit einem beigen Lack auf der Unterseite des Stuhls (unsauber noch dazu) die fehlerhafte Stelle kaschiert wurde.

Ich bin froh, dass ich nur zwei StÃŒhle bestellt habe.

2026幎3月25日

Hallo Ezgi,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung mit uns zu teilen.

Es tut uns leid, dass wir Ihre Erwartungen in diesem Fall nicht erfÃŒllen konnten.

Ihr Feedback ist uns sehr wichtig, und wir arbeiten kontinuierlich daran, unseren Service und unsere Produkte weiter zu verbessern.

Wenn Sie möchten, dass wir Ihren Fall noch einmal prÌfen, können Sie jederzeit ganz unkompliziert unser Reklamationsformular Ìber unsere Website ausfÌllen.

Bei Fragen oder weiteren Anliegen steht Ihnen unser Kundenservice selbstverstÀndlich jederzeit gerne zur VerfÌgung.

Wir wÌnschen Ihnen einen schönen Tag.

Freundliche GrÌße,

5぀星のうち5の評䟡

Very nice staff and pedagogical

Very nice staff and pedagogical information. Great service from Bring who delivered as well. Very professional.

2026幎3月26日

Hi Louise!

Thank you very much for your kind review.

We’re delighted to hear that you found both our team and the information provided helpful and clear. It’s also wonderful to know that the delivery with Bring met your expectations.

We truly appreciate your feedback and hope to welcome you again soon.

We wish you a lovely day.

Kind regards,

5぀星のうち5の評䟡

Customer Service, 10 points for Ebba!

Ebba from customer service did a great job to make sure that the delivery all the way to Belgium went well!

2026幎3月24日

Hi J!

Thank you for your kind words.

We’re very happy to hear that everything went smoothly with your delivery to Belgium. We’ll make sure to pass your feedback on to Ebba.

Wishing you a nice day!

Kind regards,

5぀星のうち5の評䟡

Rowico did a great and fast job and now

Rowico did a great and fast job and now a replacement part is on the way.

Good job.

2026幎3月24日

Hi Henrik,

Thank you for your kind feedback.

We’re glad to hear that everything was resolved quickly and that your replacement part is on its way. If there’s anything else we can help you with, you’re always welcome to contact us.

Have a great day!

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra kvalité pÃ¥ alla möbler jag

VÀldigt bra kvalité på alla möbler jag köpt från Rowico, hÀmtade upp alla mina möbler på deras lager i Halmstad. WOW vilken lagerpersonal!

2026幎3月3日

Rowico Home からの回答

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med kvaliteten på dina möbler. Vi blir också vÀldigt glada att höra dina fina ord om vår lagerpersonal.

Vi önskar dig en fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Super nöjda med våra möbler.

Super nöjda med våra möbler.

2026幎3月9日

Hej Sanna!

Stort tack för din fina feedback.

Det glÀder oss verkligen att ni Àr så nöjda med era möbler.

Varmt vÀlkommen tillbaka till oss vid ert nÀsta möbelköp!

5぀星のうち5の評䟡

Auburn stolarna var jÀttebra & tack för

Auburn stolarna var jÀttebra & tack för all hjÀlp under upphÀmtningen.

2026幎3月4日

Hej Joacim!

Tack snÀlla för din fina feedback.

Kul att höra att du Àr nöjd med Auburn-stolarna och att upphÀmtningen fungerade bra. Vi hoppas du får mycket glÀdje av dina nya stolar!

Bra service och kvalitet

Bra service och kvalitet

2026幎3月13日

Hej Ann!

Tack för dina fina ord.

Vad roligt att du Àr nöjd med både service och kvalitet.

Varmt vÀlkommen tillbaka!

Önskar en fin fredag och helg.

Högsta betyg!

Har handlat flera gånger från Rowico och det har fungerat jÀttebra varje gång. Snabba leveranser och riktigt fina möbler! Högsta betyg!

2026幎3月12日

Hej Daniel!

Stort tack för ditt omdöme.

Det gör oss verkligen glada att höra att du har handlat hos oss flera gånger och att allt har fungerat så bra varje gång. Vad roligt också att du uppskattar både våra möbler och de snabba leveranserna.

Varmt vÀlkommen tillbaka till oss!

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr verkligen supernöjd med mitt köp

Jag Àr verkligen supernöjd med mitt köp av Roselawn fåtöljen! Den Àr precis så fin som på bilderna! Kundservicen var trevlig, hjÀlpsam och svarade snabbt på mina frågor, vilket gav ett vÀldigt seriöst och tryggt intryck. Leveransen fungerade också smidigt och fåtöljen kom vÀl förpackad och i fint skick. Kan varmt rekommendera!

2025幎11月10日

Hej Petra!

Tack för dina fina ord.

Roligt att höra att du Àr så nöjd med din Roselawn fåtölj! Vi blir verkligen glada över att du uppskattar både designen, leveransen och vår kundservice.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse. Hoppas att du kommer trivas lÀnge med din nya fåtölj!

Återkommande kund

Vi köpte först ett sideboard. Sen har vi köpt matbord, stolar och en soffa. Fantastiska produkter till bra pris. Lite högre pris Àn vissa konkurrenter men det Àr kvalité man får. Produkterna borde vara dyrare Àn vad dom Àr. Rekommenderar starkt.

2025幎12月16日

Rowico Home からの回答

Tack snÀlla för din fina recension.

Vad roligt att höra att ni har valt flera möbler från Rowico Home och att ni uppskattar både kvaliteten och designen. Era ord betyder mycket för oss.

Tack för rekommendationen och varmt vÀlkommen tillbaka!

Önskar en fortsatt fin vecka.

Supernöjd med våra stolar

Supernöjd med våra stolar! Bra kvalité, snabb leverans!

2026幎3月9日

Hej Lina!

Stort tack för ditt omdöme.

Det glÀder oss att höra att ni Àr nöjda med era stolar och att leveransen gick snabbt och smidigt.

Vi hoppas att du besöker oss snart igen!

Önskar en fortsatt fin vecka.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt nöjd med vÃ¥r soffa som vi

Fantastiskt nöjd med vår soffa som vi köpt från Rowico.
Snabb leverans och jÀttebra service.

2026幎3月11日

Hej Richard!

Tack för din recension.

Det gör oss verkligen glada att höra att du Àr nöjd med din soffa från Rowico Home och att du haft en bra upplevelse av både leverans och service.

Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka till oss nÀsta gång det Àr dags för ett nytt möbelköp!

Önskar en fin dag.

Tyler matbord

Otroligt nöjd med mitt Tyler matbord från Rowico Home. Ett stabilt och snyggt bord av mycket hög kvalitet!

2026幎3月10日

Hej Clara!

Stort tack för din fina recension.

Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr så nöjd med ditt Tyler matbord. Vi hoppas att bordet får vara en sjÀlvklar samlingsplats i ditt hem under många år framöver.

Tack för att du delar din upplevelse!

Vi önskar dig en fortsatt fin vecka.

5぀星のうち4の評䟡

I got great help from their support

I got great help from their support function (Ebba) when I wanted to talk about a potential refund. ”Only” 4/5 stars because the purchase we made was damaged when we opened it.

2026幎3月5日

Hi Julius!

Thank you for your review.

We’re so glad to hear that you had a good experience with our support and that Ebba was able to help you. We truly appreciate your feedback and hope to give you a 5-star experience next time.

Wishing you a nice day!

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill tacka Tomas på kundservice hos

Jag vill tacka Tomas på kundservice hos Rowico för fantastisk hjÀlp.

Han var trevlig, engagerad och såg verkligen till att jag fick den soffa jag önskade mig. Det var lÀnge sedan jag upplevde så bra service.

Stort tack Rowico!

2026幎3月3日

Hej Leyla,

Tack för dina fina ord!

Vi blir verkligen glada att höra att du Àr nöjd med hjÀlpen du fick från Tomas på vår kundservice. Att ge personlig och engagerad service Àr vÀldigt viktigt för oss, och vi ska sjÀlvklart se till att Tomas får ta del av din feedback.

Vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra med din nya soffa och Àr alltid varmt vÀlkommen att höra av dig till oss igen om vi kan hjÀlpa till med något mer.

Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。