䌁業情報

4. サヌフィン甚品店
  5. 氎着店
  6. りィンタヌ スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Roxy, opgericht in 1990 in Huntington Beach, is het eerste merk dat volledig is gewijd aan surfsters en actieve meiden. Voortkomend uit het DNA van Quiksilver, vestigde het merk zich snel dankzij badpakken, kleding en uitrusting die specifiek zijn ontworpen voor vrouwen die boardsporten beoefenen. Vanaf het begin was Roxy direct succesvol, wat blijkt uit de lancering van haar badkledinglijn en haar iconische hartvormige logo, geïnspireerd door de Quiksilver-golf. In de jaren negentig verwierf Roxy wereldwijde bekendheid, gesteund door legendarische atleten zoals Lisa Andersen, viervoudig wereldkampioen en een waar boegbeeld van het vrouwensurfen. Het universum van Roxy breidde zich vervolgens uit naar accessoires, kleding, snowwear en lijnen voor jonge meisjes, waarmee een complete lifestyle werd opgebouwd rond vrijheid, durf en sportieve energie. Vandaag de dag is Roxy een internationale referentie in surfen, snowboarden en fitness. Het belichaamt een zonnige, moderne en inspirerende stijl, waarbij prestatie, creativiteit en vrouwelijkheid worden gecombineerd om vrouwen te begeleiden in hun avonturen, of ze nu op de golven, de pistes of in het dagelijks leven zijn.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

No compren

No compren. Estafa.No devuelven el dinero. Devolví una chaqueta, llegó el 11/03, no me han devuelto el importe (147€) nadie contesta a los mails, son automáticos sin contenido.

2026幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

Geen reactie van de klantenservice

Ik bestelde hier een surfponcho. De verzending duurt wat langer dan bij de meeste webwinkels want blijkbaar komt het uit Frankrijk. Maar dat was niet het probleem.
De poncho kwam aan, ik pak hem uit, mooi ding, trek hem aan, sta voor de spiegel en zie wat beschadigingen. Ik trek hem uit en bestudeer hem goed en zie nog veel meer beschadigingen.
Ik zoek contact met de klantenservice. Dan krijg je aan automatisch gegeneerde e-mail waarin wordt gevraagd foto's te sturen. Die had ik al gestuurd via het fomulier op de website maar ik stuur ze nogmaals op de mail en vervolgens krijg ik maar geen reactie. Ik heb om de 3 dagen een vriendelijke reminder gestuurd of ik aub antwoord kan krijgen op mijn probleem maar nul reactie. Na 2 weken heb ik besloten het ding maar retour te sturen, ze hebben hem inmiddels 5 dagen geleden ontvangen kan ik zien in de track & trace. Echter geen ontvangsbevestiging. Ik ben benieuwd of ik ooit mijn geld nog terug ga zien.

2026幎3月3日

Onbereikbaar bij retourmelding

Dag,

Al een week aan het proberen het bedrijf te contacten om een retour geregeld te krijgen. Het retourlabel van dhl dat gestuurd is per mail na aanmelding werkt niet (bij verschillende afgiftepunten geprobeerd) De telefoon wordt niet opgenomen. Nadat je heel lang in de wacht staat wordt deze afgebroken en op de mail wordt tot nu toe maar niet gereageerd. Hele slechte service.

2026幎3月5日

Totaal verkeerde items geleverd

Ik heb 3 items besteld en kreeg 5 totaal verschillende items toegestuurd. Van bikini tot ski pak. Ik heb na 7 dagen nog steeds geen reactie ontvangen van Roxy. Telefonisch zijn ze niet te bereiken, men drukt je na 15 min telkens weg.
Niet gedacht van een groot bedrijf als Roxy. Erg teleurstellend.

2026幎2月7日

Wat een ellende!

Wat een ellende! Ik kreeg een bestelling van iemand anders, een doos met hoodies en een t-shirt van QuickSilver (XL). Best raar als je bij Roxy bestelt en een totaal ander merkt thuis krijgt. Ik heb meerdere e-mails gestuurd. Een foto van de verkeerd ontvangen kleding gestuurd, gevraagd hoe we dit moeten oplossen. Ik krijg geen reactie meer. Telefoonnummer in België gevonden en als je door het keuzemenu heen bent, wordt de verbinding verbroken. Wat kost dit een energie.

Waarschijnlijk heeft iemand anders een doos met bikini’s en jurkjes gekregen. Mijn bestelling dus. Ik hoop dat diegene er plezier van heeft!

Ik had dit nooit verwacht van Roxy. Ben al jaren fan van dit merk. Wat een enorme teleurstelling.

2024幎9月4日

Wat ging er mis - alles

Wat ging er mis: Alles!
Ik krijg twee keer een verkeerd ‘retour label’. Ik schrijf via de ‘e-mail’, geen reactie helemaal niets. Ik bellen met het nummer van de klantenservice (gevonden na HEEL lang zoeken) absoluut je tijd niet aan verspillen want daar nemen ze gewoon niet op (maakt niet uit welk nummer je kiest). Wat een zooi! €150 naar de knoppen.

2024幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Geen product, geen contact, geen geld. Riekt naar OPLICHTING!!!

Na de koop leek het product onderweg. Toch werd de levertermijn overschreden en bleef de bestelling 'in transit'. Geen beweging in het pakket. Ondanks meerdere mails, waar je een automatisch antwoord op krijgt, geen beweging in het pakket of contact. Na 3 weken lijkt er beweging te zijn in het pakket maar de verkeerde kant op. Het pakket is weer teruggestuurd naar de verzender. Het waarom is niet duidelijk. Dus geen product, geen contact en geen geld retour. Enige conclusie die ik kan trekken is oplichting!

2023幎5月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス