レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

PÃ¥ grunn av mangelfulle/misvisende opplysninger om stÞrrelse pÃ¥ produkt pÃ¥ hjemmesiden ble det bestilt feil. Da Royaldesign ble kontaktet angÃ¥ende dette ordnet de opp og ga gratis retur, noe jeg opple... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Å bestille fra Royaldesign.no har jeg god erfaring med. Liker produktene jeg bestiller, som ikke minst er godt innpakket. Har ikke opplevd leveranse av defekte varer. Det mest positive er at varene bl... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Frakten tok utrolig lang tid. Fikk aldri sendingabekreftelse, og e-post ble ikke besvart fÞr en uke senere. Varene stod til forventningene, men kundeservice og forsendelse var mindre tilfredsstillende... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Godt utvalg av interiÞrvarer, rask levering. Har handlet her flere ganger. NÃ¥r noe ikke fungerer, er de ikke sÊrlig hjelpsomme. Hadde kjÞpt brikker som krympet mye, og fikk beskjed om at det skulle... もっず芋る

䌁業が回答したした

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vinglass knust ved ankomst

Vinglass knust ved ankomst, sendt e-post til kundeservice for Ã¥ hÞre hvordan vi lÞser det. ( om de sender ett nytt eller slÃ¥r av pÃ¥ pris) men jeg fÃ¥r ikke svar. Jeg kan ikke betale for knuste vinglass
 Vil frarÃ¥de folk Ã¥ handle her. Etter min opplevelse hÞrer jeg mange andre ogsÃ¥ sliter med gode lÞsninger nÃ¥r produktene har vÊrt Þdelagt eller feil.

2026幎3月6日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att glaset inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

5぀星のうち1の評䟡

De fÞlger tydeligvis ikke kjÞpsloven i Norge

De fÞlger tydeligvis ikke kjÞpsloven i Norge selv om de opererer med en .no side.
Vi kjÞpte 2 lamper der den ene var defekt. Derfor vil vi returnere begge 2 når dette ikke ga et kvalitetsinntrykk selv om lampene var dyre. De trenerer saken voldsomt med seine svar og noe så idiotisk som at de trenger film av ei lampe som ikke lyser! Styr unna denne sjappa!

2026幎3月19日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att lampan var defekt och att upplevelsen inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

Stay far away from RoyalDesign

Stay far away from RoyalDesign. We received a lamp that didn’t work right out of the box, and trying to return it or get a refund has been a nightmare. Customer service takes weeks—literally weeks—to respond, and when they finally do, nothing actually moves forward.

The whole process feels deliberately exhausting, as if the goal is to drag things out long enough that customers simply give up. Getting help or resolving the issue seems almost impossible.

After this experience, I have zero trust in this company and will absolutely never buy from them again. Avoid the frustration and shop somewhere else.

2026幎1月1日

Hi!
Thank you for your review.

We regret that your item and the process did not meet your expectations, and we appreciate your feedback.

Wishing you a wonderful day!
Best regards,

A truly awful experience

A truly awful, awful experience with Royal Design. We purchased a table in November. It arrived damaged in December. We reported the damage upon receipt. Royal Design were unable to offer a replacement table, so we asked for a refund. We have still not been refunded, despite repeated chasing. Their customer service and refund teams are very hard to get hold of and unbelievably slow to return our money. Last week, they told me it could still be two weeks or more due to a backlog they are working through - having previously told me it would have been paid by now. I cannot recall a worse customer experience than this. Looking at others’ messages with similar experiences on Trustpilot, one wonders if they are in financial difficulty and simply do not have the cash to pay customers what they are owed?
Like others, having exhausted all efforts to secure a refund with Royal Design, I will be contacting my credit card provider next week to see what they can do and lodging a complaint with Trading Standards.

2026幎2月16日

Hi!
Thank you for your review.

We regret that your experience did not meet your expectations, and we appreciate your feedback. We will answer you via email as soon as possible.

Wishing you a wonderful day!
Best regards,

5぀星のうち1の評䟡

Grusom opplevelse og forferdelig betalingspartner

Royal design er meget treg når det gjelder returer. De bruker dessuten Walley/Trustly som nok er den verste betalingstjenesten jeg har brukt.

Betalte regning to ganger via Walleys eget nettsted. Betalingen gikk igjennom og ble belastet min konto i Handelsbanken. Walley har to ganger reversert betalingen og i stedet sendt meg purringer med gebyrer. Dette har jeg aldri opplevd andre steder.

Her er det bare å holde seg unna. Sjansen for ubehag og uendelige prosesser med kundeservice som er lukket når den skal vÊre åpen ......

2026幎2月13日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att din upplevelse med betalningen inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback. VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst så att vi kan hjÀlpa dig.

DÃ¥rlig service hos Royal Design

Dårlig service hos Royal Design. Fikk serviset ganske raskt. Men desverre elendig kvalitet på serviset Aida Groovy sort. Kan nesten ikke bruke tallerkene uten at det blir hakk i de. Har behandlet de helt etter lÊreboka. Null forståelse hos dette firmaet når vi klaget.
SÃ¥ takk for meg.
Rita

2026幎2月5日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att tallriken inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

5぀星のうち2の評䟡

Reklamasjons sak

Har kjÞpt et salongbord med defekt på.
Har sendt inn reklamasjon .
Helt dÞdt ingen svar etter 14 dager ?
Er det ansatte i denne bedriften?
Merkelig.

9 mars Forsatt en måned etter denne anmeldelsen Ingen endring på saken. De drÞyer og svaret en gang hver 14 dag .

2026幎2月4日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att bordet inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback. Reklamationen kommer hanteras så snart som möjligt.

Lampe kjÞpt i 2025 sluttet Ã¥ virke og

Lampe kjÞpt i 2025 sluttet å virke og reklamasjonshenvendelse ble sendt i begynnelsen av desember. Vi skriver nå 4/2-2026 og Royaldesign har fortsatt ikke klart å svare med annet enn «takk for din tålmodighet». Kundeservice oppleves som fravÊrende. Styr unna denne butikken, det er ingen vilje eller evne til å rydde opp om det er noe med ordren din. Påfallende at dårlige ratinger på Trustpilot blir besvart, men ikke henvendelser til deres oppgitte foretrukne kanal inn.

2026幎2月4日

DÃ¥rlig kundeservice

Jeg bestilte to skåler den 24.11.25 og betalte umiddelbart. Kort tid etter fikk jeg beskjed om at ordren var på vei til meg, men allerede etter én dag ble pakken sendt i retur til avsender uten at jeg fikk noen forklaring.

Siden da har jeg sendt en rekke e-poster for å få refundert belÞpet på litt over 1000 kr. Hver gang tar det rundt en uke fÞr jeg får svar, og svaret er alltid det samme: de beklager og sier at pengene nå skal bli utbetalt. Dette har blitt gjentatt flere ganger uten at noe faktisk skjer.

Vi er nå i slutten av januar, og jeg har fortsatt ikke mottatt pengene mine. Dette oppleves som både frustrerende og uprofesjonelt. Jeg kan dessverre ikke anbefale denne butikken basert på min erfaring med kundeservice og oppfÞlging.

2025幎11月24日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback. KundtjÀnst svarar dig så snart som möjligt.

5぀星のうち3の評䟡

Bra utvalg, men dyr returavgift

Bra utvalg, rask behandling av ordre. 199,- kroner i returgebyr er helt uakseptabelt. Kommer til å velge andre nettbutikker ved neste handel

2025幎12月21日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att returkostnaden inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

5぀星のうち4の評䟡

På grunn av mangelfulle/misvisende opplysninger om stÞrrelse på produkt på hjemmesiden ble det bestilt feil. Da Royaldesign ble kontaktet angående dette ordnet de opp og ga gratis retur, noe jeg opplevde som god service, selv om det tok noe tid fÞr jeg fikk svar på henvendelsen.

2026幎1月14日
5぀星のうち2の評䟡

Forsinket levering

Bestillingen har nå blitt forsinket to ganger med total forsinkelse på 10 uker. Det er rett og slett ikke godt nok. Styr unna!

2026幎1月17日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att leveranstiden av din vara inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

5぀星のうち1の評䟡

Ekstremt lang leveringstid og dårlig kundeservice.

Ekstremt dÃ¥rlig erfaring med Ã¥ bestille fra Royal Design. Bestilte for over en mÃ¥ned siden og har etterlyst varene mine pÃ¥ bÃ¥de mail og telefon. Å neida de har ikke glemt meg varen var pakket Ã¥ klar. FÞrst nÃ¥, 35 dager senere, har jeg endelig fÃ¥tt sporingsnummerhvor det stÃ¥r at pakken er klar til sending. Ingen beklagelse for ekstrem sen leveranse. Elendig kundeservice. Anbefaler ikke Ã¥ bestille her ifra hvis ikke du har veldig stor tÃ¥lmodighet.

2025幎12月30日

Ekstrem dårlig kundeservice

Fungerer veldig bra såfremt en vare ikke skal sendes retur.
Fik en defekt stol, kunne se at stolen fra fÞr av var blitt pakket ut, mistenker at varen var prÞvd å blitt solgt flere ganger, fikk beskjed om at de kunne sende meg en fargekode så jeg selv kunne reparere stolen til en verdig av 7000,-.
Jeg kjÞpe stolen for mere enn 3 måneder siden, fikk langt om lenge returlapp etter 2 måneder, ble returnert for mere enn 1 måned siden, og betalingen står stendig som skyldig etter fÞrste henvendelse om defekt stol for mere enn 3 måneder siden, bestilte faktura på varen.
Ekstrem dårlig kundeservice, ikke forvent svar fÞr der går 2-3 uker.
Dette er absolutt siste gang jeg handler i denne nettbutikk.

2025幎12月18日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att varan inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback. Vi kommer att hantera returen så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod.

Aldri mer

Aldri mer! KjÞpte en Smeg kjÞkkenmaskin.Tok ei uke for de å sende den.Måtte sende e-post å true med kansellering,da sendte de den.Men ingen svar på e-posten.

2025幎12月16日

Raskere enn forventet!

Oppdatering: Varen er på vei, så vi får se ;) Hvis den kommer frem som avtalt er jeg fornÞyd, selv om det er veldig merkelig å ha en så flytende leveringstid...

2025幎12月15日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att leveranstiden inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

Feil vare mottatt

Bestilt Kitchen Set Bon Appetit sett, men mottatt Rosendahl Karen Blixens jul julepynt.

2025幎12月4日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du mottagit fel vara. VÀnligen reklamera detta till kundtjÀnsten. Vi uppskattar din feedback.

5぀星のうち1の評䟡

Eg fikk aldri beskjed om at pakken var

Eg fikk aldri beskjed om at pakken var kommet frem, så den ble returnert. Og nå får eg gebyr. Skal aldri bestille herfra igjen. Utrolig skuffet

2025幎11月29日

Bestilte 2 vinglass og fikk en vase

Bestilte 2 vinglass og fikk en vase istedenfor. Reklamerte på feil levering samt at jeg kunne betale for vasen. Har prÞvd å snakke med kundeservice de beklager at de har sendt feil vare. HÞrer ikke noe fra reklamasjons avdelingen! Dette er for dårlig. Handler aldri her igjen.

2025幎11月17日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du mottagit fel vara och att din upplevelse inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback. Vi kommer att hjÀlpa dig så snart som möjligt.

Bestilte et rÞrospledd til 1800 kroner

Bestilte et rÞrospledd til 1800 kroner. Mottok en led lampe stang.. De svarte til slutt på chat og sa at de hadde gjort en feil. Alt ser ut til at jeg har tapt 1800 kroner!!!!!

Og nå svarer de: beklager at vi ikke levde opp til forventningene? Som om at problemet er lÞst. Saken blir anmeldt for dette er tyveri.

2025幎11月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス