Flot produkt, hurtig og prÊcis levering. Vi bestilte en bordflagstang, med gravering, blot 3 dage senere varden meldt klar til afhentning i pakkeboksen. Flagstangen har tydelig gravering, af bÃ¥de t... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte flag med gravering. Meget flot. Bestilte i pÃ¥sken og skulle bruge det allerede lÞrdag efter pÃ¥ske. Tirsdag, den fÞrste hverdag blev gaven klar og sendt afsted og allerede onsdag kunne jeg he... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Royal gravering. Jeg ringede ind for at fÃ¥ hjÊlp til at vÊlge den rette font til en personlig gravering, og medarbejderen jeg talte med var bÃ¥de imÞdekommende o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtige svar på mail, og da fÞrst bestilling var lavet, selv med gravering, havde man pakken indenfor 2 dage. Virkelig GOD service.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PERSONLIGE GAVER I DANSK DESIGN Gratis Gravering I hjertet af KÞbenhavn â nabo til Dronningen â finder du vores hyggelige butik. Vi sÊlger unikke gaver i dansk design af hÞj kvalitet og med en skÞn historie bag. Det er lige her du finder vores lille universe hvor vi er stolte af, at kunne prÊsentere Dansk Design i verdensklasse. Vi har nÞje udvalgt Danske brands, som har en historisk historie bag sig, miljÞvenlige produkter og eller bÊre et kongeligt og eventyrligt prÊg med sig. Vores mission er at sÊlge produkter, som er af dansk design, hÞj kvalitet, historisk og som vil kunne gÃ¥ i generationer. Vi Þnsker at der skabes et minde og en forbindelse mellem produkt og modtageren. Vi sÊlger produkter som kan bruges til alle anledninger og til alle aldre. Vi har produkter som kan gives fra fÞr man kommer til verden, den fÞrste fest, studenter, brylluppet, hÞjtideligheder, bedsteforÊldrene, firmagaver og meget mere. Du har som noget helt unikt mulighed for gratis at fÃ¥ graveret pÃ¥ de fleste af vores varer. Det kan vÊre navn, datoer, citater, digte, hilsner, lykÞnskninger og meget mere. At fÃ¥ eller give en gave som er af dansk design og har en historie bag sig er altid en gave vÊrd, og ved at produktet kan personliggÞres, gÞr at man altid vil beholde det og have et minde. Vi glÊder os til at betjene dig herinde eller i vores fysiske butik i Amaliegade KÞbenhavn K.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk fint sted at handle.
Fantastisk fint sted at handle.
Flot gravering af hjerteskål og super hurtig levering.
Meget anbefalelsesvÊrdig, her kommer jeg med glÊde tilbage til, tak.
Vildt go oplevelse
Vildt go oplevelse. Fik en abe, hvor benet var faldet af. Fik en ny tilsendt med returlabel vedlagt. Nemt og hurtigt og super service. Fik f.eks. svar på min mail en lÞrdag. Hurtigt levering iÞvrigt også:-)
Der var venlig indformation ved etâŠ
Der var venlig indformation ved et tvivlsspÞrgsmål.
Hurtig og korrekt ekspedition og levering
Kanon service og hurtig forsendelse
Meget fin service og flot indgraveret
Flot gravering hurtigt leveret!
Vi modtog hurtigt det bestilte flag med flot, prÊcis og veludfÞrt gravering - herunder Þnsket om ekstra graveområde i bunden - vi er meget tilfredse
Flot produkt, hurtig og prÊcis levering.
Flot produkt, hurtig og prÊcis levering.
Flagstangen har tydelig gravering, af både tekst og ikoner.
Ikke sidste gang vi bestiller her, hvis vi skal bruge en gave med gravering.
Hurtig levering og flot graveret :ligeâŠ
Hurtig levering og flot graveret :lige som Þnsket .KÞber gerne noget en anden gang.
Flot gravering. Super hurtig
Bestilte flag med gravering. Meget flot. Bestilte i påsken og skulle bruge det allerede lÞrdag efter påske. Tirsdag, den fÞrste hverdag blev gaven klar og sendt afsted og allerede onsdag kunne jeg hente den. De bedste anbefalinger.
Fin indgravering og hurtigt fremme
Jeg bestilte min fine fugl om formiddagen, og fik ordrebekrÊftelse med det samme. Om eftermiddagen fik jeg besked om at varen var fÊrdig og afsendt. NÊste dag kunne jeg hente den, og indgraveringen er sÃ¥ finð Er meget tilfreds og vil klart anbefale.
Helt klart anbefalelsvÊrdig
Hurtig ordrebehandling.
Uventet flot, med den fineste gravering.
Top anbefaling âïžâïžâïžâïžâïž

Royalgravering ããã®åç
Hurtig levering og ordenlig lavet.

Bestilte DÃ¥bsflag fra Georg Jensen medâŠ
Bestilte Dåbsflag fra Georg Jensen med indgravering . Meget flot og hurtigt udfÞrt. Blev sendt godt pakket ind. Mine bedste anbefalinger

Royalgravering ããã®åç
PÃ¥lideligt firma, der laver smukt arbejde
Jeg er ikke så royal igen, men jeg letter på kongekronen/kasketten for det perfekte arbejde, Royalgravering har udfÞrt, Det er smukt!

Royalgravering ããã®åç
Behagelig og god service ved kontaktâŠ
Behagelig og god service ved kontakt omkring ordrenð

Royalgravering ããã®åç
Super flot gravering og super finâŠ
Super flot gravering og super fin Ã¥rsfugl ð€ð©ð° 5âš.

Royalgravering ããã®åç
Fin og hurtig levering og varen er somâŠ
Fin og hurtig levering og varen er som beskrevet

Hurtig Ekspedition
Hurtig Ekspedition. Hurtig levering. Virkelig flot udfÞrt gravering. God pris incl gravering og levering.

Virkelig-virkelig god og hurtigâŠ
Virkelig-virkelig god og hurtig service..
Bestilte en dåbsgave, som skulle graveres tirsdag formiddag og modtog varen onsdag eftermiddag og oveni er det et super stykke graveringsarbejde der er gjort - virkelig flot arbejde..
tusind tak:)

Royalgravering ããã®åç
God vare med hurtig levering
Nemt at bestille på hjemmesiden, let at skrive Þnsker til gravering. Graveringen er fin, og pakken var pakket flot ind.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ