Geduld en doorzettingsvermogen gaven de doorslag. Het ging niet makkelijk, maar de monteur weigerde op te geven. Na de opstopping verwijderd te hebben vervolgens alle waterpunten op zijn verzoek aang... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Erg vriendelijk aan de telefoon ,kwamen dezelfde dag nog verstopping verhelpen De monteur was zeer vriendelijk en werkte netjes Durf nu weer met een gerust hart te bellen ,in tegenstelling bij t... ãã£ãšèŠã
Hele vriendelijke telefoniste. Om 13 uur gebeld ivm een verstopt toilet. Denkt goed mee en wordt dezelfde dag nog geholpen! Diezelfde middag nog een vriendelijke man aan de deur die meedenkt en echt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Riool Reinigings Service RRS is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Problemen met een verstopte afvoer of toilet? Heeft u last van stank- of wateroverlast? Onze monteurs lossen het op. Riool verstopt? Geen stress. Bel RRS!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ondanks moeilijke klus alles tochâŠ
Ondanks moeilijke klus alles toch netjes opgelost
Aardige monteur die wist wat hij deed
Aardige monteur die wist wat hij deed. Probleem is helemaal verholpen en gaf nog wat tips mee ook. Uitstekende ervaring!
Ik ben goed geholpen
Op zich werd het problem snelâŠ
Op zich werd het problem snel verholpen. Maar de prijs, de mate waarin het werkgebied werd achtergelaten is toch echt onder de maat.
Je betaald ALTIJD teveel alsâŠ
Je betaald ALTIJD teveel als aantoonbaar DAGELIJKS 2 busjes INCLUSIEF de medewerker van RRS geparkeerd staan op het plein van de Kerk in Bussum!
Dit dag in dag uit en zitten er geregeld een hele dag te niksen!
Slechte planning
Vrijdag middag een afspraak gemaakt voor vrijdag tussen 17:30 en 19:30. Werd pas om 00:05 gebeld of ze nog langs konden komen, dat hoefde toen niet meer, ik lag inmiddels in bed. Afspraak ingeschoten voor zaterdag ochtend, maar denk maar niet dat ik meteen als eerst aan de beurt was, ze kwamen pas om 11:50. Meerdere malen gebeld, maar de mensen aan de telefoon konden niks zeggen over de planning en volgorde.
Luisterde goed naar ontstane probleemâŠ
Luisterde goed naar ontstane probleem en pakte het volvarend aan en heeft het goed opgelost
Wat een kleine lekkage leek in deâŠ
Wat een kleine lekkage leek in de gootsteen blijkt volgens de monteur een grote verstopping ergens in een pijp in de kruip ruimte. Advies even de kraan niet gebruiken en de vaatwasser. Na drie gemaakte afspraken waar wij op wachten de hele dag werden we steeds op het laatste moment afgebeld. Dit wordt de vierde wacht dag op de monteur en zijn we een maand verder ,heb al twee keer gebeld vandaag of ze nog komen vandaag , ik vrees van niet . Heel slecht!
Super snelle service en vriendelijk enâŠ
Super snelle service en vriendelijk en vakkundige medewerker
Snel komen en goed helpen
Snel en adequaat!
netjes en snel gewerkt
Perfect!ðð
De afspraak kon snel gemaakt worden enâŠ
De afspraak kon snel gemaakt worden en de monteur was ook kundig en klantgericht.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ