RTVSTORE

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Daje maksa mimo długiego terminu dostawy za świetne ceny i pomoc na czacie w pytaniach o produkt.

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Zostałam oszukana, jak wiele osób w tym samym czasie. Zakup telefonu, niestety opłacony z góry (gdzie się podział mój rozsądek😩) Dostałam 2 maile z automatu z informacją, ÅŒe moje zamówienie jest... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. 携垯電話販売店
  3. 家電補品卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Jesteśmy firmą, która zajmuje się sprzedaŌą drobnego sprzętu AGD oraz sprzętu RTV. Znaleźliśmy swoje miejsce na rynku i chcemy pozyskać zaufanie klientów. Nasza firma posiada doświadczenie, wiedzę oraz kontakty biznesowe, pomimo ÅŒe istnieje krótko na rynku. Posiadamy te wszystkie cechy, poniewaÅŒ wcześniej istniała spółka z o.o. kilku właścicieli, która zajmowała się dokładnie tym samym biznesem. Oprócz zamówień detalicznych realizujemy takÅŒe zamówienia hurtowe.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Podręcznikowe oszustwo

Podręcznikowe oszustwo. Domena zarejestrowana tuÅŒ przed długim weekendem. Atrakcyjne ceny. Brak opinii w Internecie i płatność przez mało popularny serwis płatności. Po kilku wysłanych z automatu mailach o przyjęciu zamówienia i realizacji wysyłki. Potem info z Inpost o nadaniu paczki w paczkomacie i koniec. Kilka dni później "Anulowano etykietę" Jako nadawca "Biznes Days Maciej Parczewski". Na szczęście mój Bank stanął na wysokości zadania i w kilka godzin rozpatrzył reklamację w ramach "charge back".

2024幎8月12日

Zostałam oszukana

Zostałam oszukana, jak wiele osób w tym samym czasie.
Zakup telefonu, niestety opłacony z góry (gdzie się podział mój rozsądek😩)
Dostałam 2 maile z automatu z informacją, ÅŒe moje zamówienie jest w trakcie realizacji.
Od środy próby kontaktu telefonicznego kończą się automatycznym rozłączeniem, a strona internetowa juÅŒ się nie wyświetla.
Zgłaszam na Policję.

2024幎8月23日

Oszust - sklep: rtvsore.com.pl

szkoda, ÅŒe dopiero teraz niektóre komentarze pojawiły się tutaj , bo ja dokonałem zakupu 16.08. (Telefon). Niestety zrobiłem płatność on-line i widzę ÅŒe przepadło. Dzisiaj strona sklepu wyłączona , telefony teÅŒ nie działają. Mam nadzieję, ÅŒe organy ścigania coś z tym faktem zrobią. Dzisiaj idę zgłosić na policję.

2024幎8月23日

Firmy nie ma ?

Towar zamówiony, zapłacony, byłem informowany o postępie w przygotowaniu przesyłki, nadaniu jej w paczkomacie - po tym jak czekałem ponad 24h transfer miedzy paczkomatami podjąłem próbę kontaktu- a od wczoraj ÅŒadne telefony nie działają, strona nie działa, mail nie działa - firmy NIE MA - ewaporacja anihilacja

2024幎8月22日

Oszustwo

Zamawiałam z tej strony 2 razy, za pierwszym wszystko było ok mimo długiego czasu oczekiwania. Natomiast teraz nic zero kontaktu, nie odpisują na maile, telefon automatycznie rozłącza.
Osobiście niczego nie straciłam poniewaÅŒ wybrałam płatności za pobraniem, i polecam kaÅŒdemu uÅŒywać tej opcji w przypadku takich stron

2024幎8月22日

OSZUSTWO

OSZUSTWO, dzisiaj zgłaszam na policję w zeszłym tygodniu jeszcze odbierał telefony nawet sam oddzwonił teraz jest głucho. W inPoscie powiedzieli ÅŒe w paczkomacie nie było paczki, a mimo to w ich aplikacji wisi "Nadana przez paczkomat" od trzech dni.

2024幎8月16日

OSZUŚCI!!!

OSZUŚCI!!!
Brak kontaktu i towar nie dotarł. Sprawę zgłaszam na policję. Nie działa strona internetowa i adres email. Zapłaciłem przez Paypo... Inpost poinformował ÅŒe przesyłka nie została odebrana. Nie było jej w paczkomacie pomimo nadania...Oszuści!!!

2024幎8月21日

OSZYSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSZYSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZĘ BYĆ OSTROŻNYMI Z TTM SKLEPEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDĘ NA POLICJĘ, PONIEWAŻ NI TOWARU ANI PIENIĄNDZ, ANI JAKIEJS REAKCJI!!!!!!!!!!!!!!!!

2024幎8月13日

Uwaga oszuści!

Jak ktoś będzie zakładał pozew zbiorowy proszę o kontakt: pow2pow"małpa"op.pl

Uwaga oszuści! Zakupiliśmy odkurzacz za 4300 zł, nie wysłali nam produktu cały czas grając na czas, gdy powiedzieliśmy, ÅŒe zgłaszamy sprawę na Policje, powiedzieli, ÅŒe zrobią nam przelew zwrotny i ÅŒe będziemy mieć pieniądze na następny dzień bo bramki tak działają. Dzisiaj, okazało się, ÅŒe przelew nie moÅŒe być zrealizowany bo przelew zrobiono z konta na którym nie ma środków.

2024幎8月19日
5぀星のうち4の評䟡

Całkiem w porzadku

Całkiem w porzadku. Brakuje rat 0%, raty sa ale bardzo drogie. Poza tym polecam. Szeroki wybor towarow, dobre ceny, mila obsluga. Gdyby nie raty albo chociaz zeby PayPo bylo co teraz jest norma w sklepach dalabym 5.

2024幎8月2日

RTVSTORE からの回答

Dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję ÅŒe za niedługo wprowadzimy raty 5x0% oraz PayPo. Pozdrawiamy.

Kupiony nowy Fold6

Kupiony nowy Fold6. Wszystko zgodnie z opisem. Telefon nowy z fakturą. Dobra cena. Polecam.

2024幎8月4日

RTVSTORE からの回答

Dziękujemy za opinię. Polecamy się na przyszłość :)

Mega tanio.

2024幎8月1日

RTVSTORE からの回答

Dziękujemy i polecamy się na kolejne zakupy!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。