Banner for Rubberduck

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Som kunde hos Rubberduck oplever jeg et team, der altid er meget servicemindet, fleksibelt og troværdigt i deres tilgang. De er gode til at forstå behovet og levere løsninger, der fungerer i praks... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nem løsning hvor man slipper for at skulle på værksted og får opbevaret sommerdækkene. Fungerer fint når man har leaset en bil i få år ad gangen

5つ星のうち4の評価

Jeg leaser en bil gennem Gomore hvor der skulle være en automatisk vinterdæk aftale med Rubberduck oprettet ved leasing aftalens indgåelse. Da jeg dog ikke havde hørt fra dem tog jeg kontakt medio okt... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Altid god service både når man booker tid og får skiftet dæk. Vi har altid været yderst tilfredse med ydelsen og så er det dejligt de kommer ud til adressen og skifter dæk.

企業情報

1. タイヤ専門店
  2. 自動車備品・アクセサリー専門店
  3. 整備士
  4. 中古タイヤ専門店
  5. ホイール アライメント サービス
  6. ホイール専門店

当該企業による記述

Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.

4.8

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Altid god service

Altid god service både når man booker tid og får skiftet dæk.

2026年3月24日

Service i topklasse

De er gode til at forstå behovet og levere løsninger, der fungerer i praksis.
Kommunikation og opfølgning fungerer rigtig godt, og man mærker tydeligt deres engagement i at hjælpe kunden bedst muligt.

Jeg kan varmt anbefale Rubberduck.

2026年2月25日
5つ星のうち1の評価

Mistillid

Det skræmmende at man laver en aftale med en medarbejder, der så få dage efter ikke står ved den aftale. Og ændre på det hele.

2026年2月9日

Hej Dion.

Jeg er ked af, at du har haft den oplevelse.

Sagen handler om en udestående betaling, hvor vi gennem længere tid har forsøgt at finde en løsning direkte med dig, så sagen kunne afsluttes uden yderligere omkostninger for nogen af parterne.

Da vi ikke kunne nå til enighed om en betalingsmodel, og du ønskede sagen sendt videre, blev den overdraget efter almindelig procedure.

Hvis du ønsker at drøfte sagen yderligere, er du velkommen til at kontakte mig direkte.

Hilsen
Oliver fra Rubberduck
munch@rubberduck.dk

5つ星のうち5の評価

Rigtig fin og god service

Rigtig fin og god service. Kom ud og skiftede dæk på fælgene - alt om aftalt og til tiden.

2025年10月8日

Rubberduck からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Jonas.
Det glæder os at høre at alt blev leveret som aftalt og til tiden.
Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Hilsen Oliver fra Rubberduck

Kom til tiden

Kom til tiden, skiftede dækkene og fik bevis for de dæk som skal opbevares hos RD

Nemt, hurtigt og effektivt.

Dækkene kvalitet er måske lidt at ønske

2026年1月20日

Rubberduck からの回答

Tak for din fine anmeldelse Nils.
Det glæder os at høre at både fremmøde, skift og dokumentation fungerede nemt og effektivt.
Vi tager din kommentar om dækkvaliteten alvorligt og vil meget gerne høre mere, så vi kan sikre at du har fået den løsning der passer bedst til din bil og dit behov.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har behov.

Det var bare nemt

Det var bare nemt. Super god service, og det hele fungerede bare

2026年1月9日

Rubberduck からの回答

Tusind tak for de pæne ord.
Det er præcis sådan det skal føles når man bruger os.
Nemt og problemfrit fra start til slut.

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle ikke lave noget

Jeg skulle ikke lave noget, kun låse bilen op. Perfekt i en travl hverdag

2026年1月9日

Tak Cecilia.
Vi elsker når vores kunder oplever at det hele bare kræver at bilen låses op.
Travle hverdage skal ikke kompliceres af dækskifte ;)

5つ星のうち4の評価

Fin service

2026年1月5日

Tak Thorsten.
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at servicen levede op til forventningerne - og måske næste gang fem stjerner :)

5つ星のうち5の評価

De kom til aftalte tid og gjorde arbejdet hurtigt

2025年11月10日

Tusind tak Mark.
Det betyder meget at du fremhæver både punktlighed og tempo.
Vi gør os umage hver gang.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。