Snelle levering en goed kwaliteit en doen wat ze beloven
Snelle levering en goed kwaliteit en fijn personeel.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snelle levering en goed kwaliteit en fijn personeel.
Bestelling liet op zich wachten, heel vreemd. De transporteur meldde dat er een "verhindering" was. Contact opgenomen met bedrijf via contactformulier. Ik werd snel geholpen. Bestelling daarna binnen een dag binnen, top.
Er was iets niet soepel gelopen bij het klaarmaken van de levering waardoor wij deze niet de volgende dag ontvingen. Dit kwam voor ons heel onhandig uit dus ik heb toen gebeld. Direct werd hun eigen chauffeur ingezet om het alsnog die dag te komen brengen en hij had zelfs een cadeautje bij zich. Boven verwachting zo vriendelijk!
Prima prijs voor besteld product. Duidelijke website en bestelling vlot in huis.
duidelijke website en snelle service. klantenservice heeft super geholpen met mn vragen!
Ik had wat besteld en wou het annuleren wisten ze van een uurtje later hadden ze het al verstuurt
Vond ik irritant
Geen geduld dat ik het voormekaar kon maken
Nu zit ik er mee opgescheept jammer
Webshop toont voorraad, maar die is er niet. Dus wel vooruitbetalen en niet leveren. En dan geen vraag of je een credit wilt. Daar moet je zelf achteraan. Ook voorraad inzage vanuit klantenservice niet op orde. Puinhoop daar.
Wat ging er mis? Nou, wat ging er niet mis. Verkeerd geleverde tegels, half geleverde orders, orders bestaande uit verschillende producten (simpelweg 2 type vloertegels). Eindeloos mailen, bellen, veel verwarring ivm gewijzigd productnummers. Een bestelling bij Rubbermagazijn staat garant voor hoofdpijn. Mijn advies: begin er niet aan.
Slechte niet adequate service....retour zending tot twee keer toe geweigerd door Rubbermagazijn...maatvoering niet zoals aangegeven op internet...mensen praten mooi, maar hebben helaas niets te vertellen....
Snelle en vriendelijke reactie op vragen en ook als er een keer iets verkeerd is gegaan. Snelle verzending en goede producten. Ik vind het een super bedrijf!
Slang besteld die kwalitatief slecht was en zo kapot. Heel netjes geholpen met een alternatief. Kunnen andere webshop een voorbeeld aan nemen.
Heb daar een ronde rubberen schijf gekocht met een diameter van 100mm en een dikte van 5mm. Echt ideaal voor onder de motor van mijn draaitafel. Tevens ook op Facebook aangegeven in dat dit ideaal is onder high end apparatuur.
Levering van 300kg volkomen onnodig op 4 ineengeschoven hardplastic pallets geleverd terwijl 1 ruim voldoende was geweest. Grofvuilbudget reeds verbruikt dus moet nu onnodige kosten maken om boventallig pallets af te voeren, want Rubbermagazijn is volkomen onbehulpzaam en neemt niet haar verantwoordelijkheid.
Super. Van tevoren een monster plaatrubber kunnen bestellen. Helemaal gratis, binnen 3 dagen in huis. De rol uiteindelijk gekocht: gratis verzending en volgende dag in huis. Er zat zelfs een notitieblokje er bij. Niks te klagen.
Zeer vriendelijke service, materialen snel geleverd. En heel veel keuze op de overzichtelijke site.
Geweldige service!!! In maart hadden we 2 matten bestel en vorige week opnieuw. Het klik systeem kwam niet overeen. Als reactie hebben ze gratis twee nieuwe matten opgestuurd zodat we alles wel aan elkaar kunnen passen.
Mijn dank is groot!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã