Ruben Robijn BV レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag voor het eerst in de winkel geweest. We komen uit de omgeving Rotterdam dus het even een eindje rijden. Maar het is het dubbel en dwars waard. Wat een prachtige winkel, groot assortiment, rust... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vandaag geweest, voor een verjaardagscadeau. 2 hangende jongeren ongeïnteresseerd... moest mij daar melden. Wat leuke dingetjes uitgezocht, gevraagd of ze dat leuk wilden inpakken. Maar nee dat is te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al aantal keren kleinigheidje als kadootje besteld en netjes op tijd bezorgd en met veel liefde en enthousiasme in ontvangst genomen..👍!! 1 x verkeerde steentjes gekregen..mailtje gestuurd en kreeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische ervaring, de website, de info over stenen in hun mineralen databank, de positieve correspondentie bij iedere bestelling. Toen er eens een item ontbrak was dat vlug opgelost en kreeg ik er... もっず芋る

䌁業情報

1. 珟金問屋
  2. お銙専門店
  3. オリ゚ンタル雑貚店
  4. 茶卞業者
  5. 卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Een groothandel en winkel in één. Met een geldige KvK inschrijving kun je je zakelijk aanmelden voor een groothandelskorting, echter ben je als particulier ook welkom. Edelstenen, Mineralen, Kristallen, Wierook, Klankschalen, Yoga artikelen, Waterdrop, YogiTea, Happy Drums, Koshi's, Meditatie artikelen en nog veel meer. We hebben het allemaal! Voel je welkom in ons Mineralenparadijs!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldige service

Na mijn eerste bestelling was ik zo tevreden dat ik een account heb aangemaakt. Daarna nog een bestelling gedaan en helaas was er wat gebroken en er zat een verkeerd steentje bij. Gelijk contact gezocht via de mail, foto's erbij gedaan en uitgelegd en binnen no-time had ik de hele bestelling nog een keer gekregen zonder extra kosten! Nu verpakt in een doosje wat veel veiliger is.
Wat een geweldige service, ik ben er heel blij mee!!

2025幎9月8日
5぀星のうち5の評䟡

Vandaag voor het eerst hier geweest

Vandaag voor het eerst hier geweest, wat een groot assortiment aan stenen, mineralen,sieraden, klankschalen, joga-spullen enz ..enz.. teveel om op te noemen. Het rook er heerlijk en er hing een aangename rust. We kregen hele fijne hulp met het uitzoeken van steentjes voor kadootje en voor mijzelf, wij komen zeker nog een keer terug!!

2025幎8月26日

Winkelfeest

Wat een feestje deze winkel! De helende kracht komt je tegemoet. Geweldige ervaring. Prachtig assortiment. En zeer hulpvaardige medewerkers met kennis van stenen. Aanrader.

2025幎8月23日

Ruben Robijn... magisch genot

Ruben Robijn...
Goodness... zodra ik mijn voet over de drempel zet van die fabriekshal, waan ik mij in een andere wereld.
De heerlijke zachte lucht van wierrookjes, het gedempte licht, klankschalen, meditatiekussentjes, beelden, instrumenten, een overdaad aan visueel genot...
Maar dat is allemaal bijzaak.

De energieën, van al die stenen en kristallen, die doen het voor mij.
Al heel snel valt mijn altijd drukke hoofd stil en kom ik in een innerlijke rust.
Gangpaden vol prachtige edelstenen, van de meest uiteenlopende vormen, kleuren, structuren en prijzen.

Zeer bekwame medewerkers helpen me met overduidelijk plezier en geven waardevolle adviezen.
In t open keukentje kun je zelf drinken pakken - uiteraard ook kristalwater - en kun je even jouw kristalkeuze opzoeken, aan het tafeltje, in een inzage exemplaar van de kristalgids.
Ik zou zeggen: ga zelf ervaren.
Wat een beleving.
Soort wellness gevoel...
💖

2025幎8月13日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie artikelen en fijne sfeer.

Aantal weken geleden voor het eerst geweest. Er hangt een hele fijne sfeer en ze hebben echt heel veel mooie artikelen. Je kunt hier absoluut een middag rondsnuffelen en dan nog tijd tekort komen. Het ligt niet echt in de buurt, maar ga hier zeker vaker komen!

2025幎5月24日
5぀星のうち5の評䟡

Wat een fijne mooie winkel

Ik ben ontzettend blij dat ik Ruben Robijn ontdekt heb. Wat een prachtige winkel!
Het aanbod aan edelstenen is niet alleen heel ruim, maar ook overzichtelijk gepresenteerd, waardoor ik rustig kon rondkijken en echt de tijd kon nemen om iets uit te zoeken dat bij me past. De prijzen vielen me ook positief op, heel redelijk voor de kwaliteit die je krijgt. Je voelt gewoon dat hier met zorg en liefde wordt gewerkt. Ik kom hier zeker nog eens terug!

2025幎5月17日
5぀星のうち5の評䟡

Wat een fijne plek, we komen er graag

Een heerlijke plek, ik kom er graag met mijn dochters en helemaal als ze onrustig zijn dan stappen we in de auto en zodra we binnen zijn zijn ze helemaal zen. Het is net of je in een andere wereld stapt en de tijd vliegt altijd voorbij, we vermaken ons steeds weer met al het moois en de wonderen der natuur. Fijne mensen en altijd even geduldig en vriendelijk, ook voor mijn meiden, die vinden het echt een uitje elke keer.

2025幎4月19日
5぀星のうち5の評䟡

Heel erg mooie steen ontvangen

Heel erg mooie steen ontvangen. Heel snel geleverd en heel erg goed verpakt. Precies als afgebeeld. Ik ben er heel blij mee. ik zal zeker nog meer bestellen Kreeg een zakje thee bij en korting op de volgende aankoop

2025幎2月10日

Ruben Robijn BV からの回答

Dank je Lea voor je mooie review.

Super mooie producten

Super mooie producten, breed aanbod. Van yoga kussens tot edelstenen in alle soorten en maten. Heel vriendelijk personeel. Ik kom er graag, en geef er altijd teveel geld uit;-)

2025幎2月1日

Ruben Robijn BV からの回答

Hallo Charissa. Dank je voor mooie review.

5぀星のうち5の評䟡

Schitterend en stteengoede producten.

Een schitterend aanbod van steengoede producten in een welriekende omgeving en tegen klinkende prijzen.
Fijne medewerkers die je vriendelijk groeten en vakkundig advies geven als je hier behoefte aan hebt.
Kortom de rit naar Duiven meer dan waard!

Namasté 🙏🏻

2024幎12月28日

Ruben Robijn BV からの回答

Hallo Bob. Dank je voor je geweldige review. Wij zijn er erg blij mee.

Wat ben ik blij dat ik Ruben Robijn een

Wat ben ik blij dat ik Ruben Robijn een aantal jaar geleden heb ontdekt. De winkel is groot, gezellig en overzichtelijk. De bestellingen worden altijd snel verstuurd. Ik ben blij met jullie 😘 🍀🍀💥💥

2024幎12月10日

Ruben Robijn BV からの回答

Hallo Annelou. Wij zijn blij dat je ons hebt ontdekt. Wij zijn erg blij met jou...

Fijne winkelervaring!

Mooie winkel met een heel uitgebreid assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken, ze denken met je mee. Fijne winkelervaring, ik kom zeker terug en kan het iedereen aanbevelen!

2024幎11月22日

Ruben Robijn BV からの回答

Dank je wel Lucinda voor je fijne review. Wij zijn er blij mee.

5぀星のうち5の評䟡

Voor mijn moeder en zussen mooie

Voor mijn moeder en zussen mooie maanstenen armbandjes besteld die we al een jaar dragen. Blij mee....nu is mijn moeder ziek en zal spoedig overlijden maar het armbandje houd ze om zodat we altijd verbonden blijven. Nu voor de zekerheid nog wat extra armbandjes besteld. De kwaliteit is geweldig en de service geweldig. Dank!♡

2024幎10月29日

Ruben Robijn BV からの回答

Dank je Olga voor het delen van deze bijzondere review.

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb de uitzending van de

Ik heb de uitzending van de keuringsdienst van waren over edelstenen gezien. Daarin zie je dat Ruben Robijn nep jade verkoopt. En nog steeds word die nep jade verkocht!

2024幎9月30日

Beste Nadine,

Wij verkopen geen nep jade, wat is jouw bestelnummer dan kunnen we kijken wat jouw gekochte jade product.

Ruben Robijn

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス