When you do a reclamation, you will have cold answers. MotoFinland donât seem to care about their customers
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tilasimme lapselle moottoripyörÀn syntymÀpÀivÀlahjaksi. Kun avasimme pakkauksen, olimme itsekin todella tyytyvÀisiÀ tuotteeseen. Lapsi piti siitÀ myös kovasti. MoottoripyörÀ on oikeasti yhtÀ kaunis ku... ãã£ãšèŠã
Tilasin ensin toisesta liikkeestÀ sÀhkömonkijÀn pojalleni syntymÀpÀivÀlahjaksi. Liike kuitenkin perui tilaukseni ilmoittamatta minulle asiasta mitÀÀn. Havaitsin tÀmÀn rahojen palautumisesta. Aikaa syn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SÀhköisten ajoneuvojen verkkokauppa. Rull.fi:ltÀ voit ostaa tasapainoskoottereita, lasten sÀhköautoja, sÀhköpyöriÀ ja muita hauskoja tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ihana palvelu ja luotettava
Nopea toimitus ,vÀhÀn kokoamista.
Tilaus oli helppoa ja toimitus todellaâŠ
Tilaus oli helppoa ja toimitus todella nopea
Olen tyytyvÀinen
Olen tyytyvÀinen, teidÀn toimintaanne. Haluan kittÀÀ siitÀ ertyisestÀ, kohteliaisuudesta vanhempaana asikkaana ollessani teihin yhteydessÀ. Jenna oli symppis ja iloinen myyjÀnÀ. En pelkÀÀ olla jatkossakaan ottaa yhteyttÀ, esim: Varaosien hankinnassa. Sain sÀhköpotku laudan, jonka tilasin manuaalisesti puhelimen kautta kiits siitÀ. Toimii hyvin!
Supernopea toimitus ja mahtava tuote!
Toimitus oli supernopea ja tuote parempi kuin kuvittelinkaan! Toimitettiin ovelle asti tilauspÀivÀstÀ ylihuomiseksi, tosi nopeaa! Itse tuote kolmipyörÀinen istuttava mopedi antaa mulle vapauden liikkua itsenÀisesti, kun jalat ei muuten anna myöden. Turvallinen apuvÀline jolla pÀÀsee yllÀttÀvÀn lujaa!
Toimitus toimi ilman ongelmia muttaâŠ
Toimitus toimi ilman ongelmia mutta itse tuote ei ollut kauhean laadukas.
Nopeaa toimintaa
HyvÀ valikoima
HyvÀ valikoima, hyvÀt hinnat. Toinen kerta jo, kun sÀhköisen menopelin tÀÀltÀ hommasin.
Ingen tracking code
Ingen tracking code. Och har inte fått varan Ànnu, dÀrav dåligt betyg.
Har bestÀllt många gånger från Rull.fi och de levererar bra saker.
Toimii niinkuin pitÀÀ
Huono palvelu
Huono palvelu, tilasin sÀhköpotkulaudan 12.06.2023. Tilaus tuli suomeen 3 pÀivÀn pÀÀstÀ tilauksesta ja en ole vielÀkÀÀn saanut tilaamaani tuotetta. Nettisivulla lukee ettÀ tilaus toimitetaan 3-5 arkipÀivÀn kuluessa. En voi suositella kyseistÀ nettikauppaa!
Nopea toimitus!
Toimitus tuli kotiin asti vaikkakinâŠ
Toimitus tuli kotiin asti vaikkakin myöhÀstyi yhdellÀ pÀivÀllÀ. Minut pidettiin ajan tasalla koko ajan mikÀ oli kuin minÀ olisin hyvinkin tÀrkeÀ asiakas. Kiitos kaikille toimitukseen osallistujille.
Kori sÀhköpyörÀlle DYU d3f
Tilasin korin sÀhköpyörÀn taakse. Mukana ei tullut ohjeita ja ruuveja puuttui. Kori oli muutenkin huonosti suunniteltu. KyseessÀ on artikkeli 30999935.
Nopea ja ystÀvÀllinen asiakaspalveluâŠ
Nopea ja ystÀvÀllinen asiakaspalvelu neuvoi oikean tuotteen kanssa. LÀhetyksen lÀhettÀmistietojen saamisessa kesti, millÀ ei vÀliÀ, kun tuote tuli alle viikossa.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã