Ruller レビュヌ 1,004

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er veldig fornÞyd med denne butikken! Bestillingen min ble levert utrolig raskt, akkurat slik det ble oppgitt ved bestilling. Alt gikk smidig og profesjonelt, og jeg fikk god informasjon under... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Generelt dÃ¥rlig kvalitet. En Ford ranger med 4x4, gummihjul osv. bilen er sterk og fin, men passer ikke for de som ikke er handy. Ledninger til 3 av motorene er loddet opp da de ryker pÃ¥ feste mot mot... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Kjapp og grei levering og forsÃ¥vidt pris. Men elendig Ã¥ ikke ha telefon sÃ¥ man ta opp klagepunkter. KjÞpt 3 atv og 4 elsykler. 2 atv bryter relativt kort tid etter noen fÃ¥ turer.. batteri Þdelagt.. kj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KjÞpte dekk her da jeg hadde store problemer med Ã¥ finne riktige dekk til barnevogna. Takket vÊre gode tydelige bilder sÃ¥ jeg dekkdimensjon pÃ¥ bilde da ikke alle spesifikasjonene sto i teksten.... もっず芋る

䌁業情報

1. スクヌタヌ販売店

圓該䌁業による蚘述

Verdens kuleste elektriske kjÞretÞy må ha sin egen nettbutikk - må de ikke!?!! Via Ruller.no kan du kjÞpe elektriske scootere og andre morsomme produkter til konkurrensekraftige priser. Dette ved at import kommer direkte fra produsenten og vi unngår fordyrende mellomledd. Her er din sjanse til å bli eier av verdens kuleste leker for barn i alle aldre, fra 8 til 99 år gammel;).). Ruller har eksistert siden 2005, da den ble startet i Sverige og er en av de nettbutikker som har eksistert lengst i det nordiske markedet. Foruten et stort utvalg av elektriske produkter, har vi et komplett utvalg av reservedeler til alle våre produkter. Vi håper at dette skaper en fÞlelse av trygghet for våre kunder..

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち4の評䟡

Rask levering av slitedeler.

2026幎2月7日

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊

Flott Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med rask levering av slitedeler. Vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele erfaringen din. 🚚✚

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er veldig fornÞyd med denne

Jeg er veldig fornÞyd med denne butikken! Bestillingen min ble levert utrolig raskt, akkurat slik det ble oppgitt ved bestilling. Alt gikk smidig og profesjonelt, og jeg fikk god informasjon underveis.

Varen var godt pakket og helt som forventet. Det er tydelig at butikken bryr seg om kundene sine og gir god service.

Anbefales på det sterkeste – jeg handler gjerne her igjen! 😊

2026幎2月14日

Hei Oleksii,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. ⭐
Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd både med leveringstiden, informasjonen underveis og selve varen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det betyr mye for oss at servicen oppleves som smidig og profesjonell.

Du er hjertelig velkommen tilbake – vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen! 😊

Leveringstid

Bestilt 31.1. Fortsatt ikke mottatt 11.2

2026幎1月31日

Hei,
Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at du ennå ikke har mottatt varene dine. Vennligst send oss en henvendelse på info@ruller.no (mailto:info@ruller.no) med ordrenummeret ditt, så skal vi umiddelbart hjelpe deg med å finne ut hvor pakken din befinner seg.

Generelt dårlig kvalitet

Generelt dårlig kvalitet. En Ford ranger med 4x4, gummihjul osv. bilen er sterk og fin, men passer ikke for de som ikke er handy. Ledninger til 3 av motorene er loddet opp da de ryker på feste mot motor, generelt små ting som ryker, har måtte bytte strÞmstyringskort, repareret en kabel mellom batteri og sikring osv. er du ikke stÞdig med loddebolt og kan fikse kabelbrudd selv bÞr du styre unna Ruller.no sine produkter

2026幎1月13日

Hei Thomas,
Takk for at du deler erfaringen din og for at du gir oss en så grundig tilbakemelding. Det setter vi pris på, selv om vi selvfÞlgelig synes det er leit å hÞre at du har hatt utfordringer.

Det er godt å hÞre at bilen oppleves som sterk og fin i bruk, men vi beklager virkelig at du har opplevd tekniske problemer og ekstra arbeid underveis.
Dette er ikke den opplevelsen vi Þnsker at våre kunder skal ha.

Vi vil veldig gjerne se nÊrmere på saken din og undersÞke hva som har skjedd, samt se hvordan vi kan hjelpe deg videre. Ta derfor kontakt med vår kundeservice på info@ruller.no, og legg gjerne ved bilder eller annen relevant informasjon, så fÞlger vi dette opp så raskt som mulig.

Vennlig hilsen

Rask levering

Enkel nettside. Rask levering.

2026幎1月24日

Hei Sebastian,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊
Veldig glad for å hÞre at du opplevde både nettsiden som enkel og leveringen som rask. Velkommen tilbake!

KjÞpte en el sykkel (DYU DF3) for et Ã¥r

KjÞpte en el sykkel (DYU DF3) for et år siden. Sykkelen er tipp topp! I midlertidig så ble bremsene såpass oppbrukt sommeren 2025 at de må byttes fÞr sykkelen kan brukes mer. Jeg har ventet på at de skal få deler på lager igjen siden august 2025. Siste henvendelse var nå i starten av januar 2026. De kan ikke si noe om når de får bremsene inn igjen på lager. Jeg har purret på at det ikke er godt nok, og at de ikke kan selge sykler til flere tusen kroner og så ikke engang vite om og når de får inn deler igjen som gjÞr at sykkelen kan brukes. Er over en uke siden forrige mail hvor jeg ber om alternative steder hvor jeg kan få tak i bremser til sykkelen, men av en eller annen grunn trenger de flere uker på å respondere på mail. Dette holder ikke og er elendig kundeservice.

2026幎1月21日
自発的なレビュヌ

Hei Kristin,
Takk for din tilbakemelding.

Det er godt å hÞre at sykkelen ellers fungerer som den skal, og at du har vÊrt fornÞyd med bruken. Samtidig beklager vi at situasjonen rundt bremsene og leveringstid på reservedeler ikke har innfridd forventningene dine.
Vi har forståelse for frustrasjonen når en slitedel må byttes og tilgangen på deler tar lengre tid enn Þnskelig. Vi gjÞr vårt beste for å rydde opp i dette og finne en lÞsning.

Det er bra at du har vÊrt i kontakt med oss på e-post, og vi vil bekrefte at vi alltid kan nås på info@ruller.no. Der fÞlger vi saken videre og sÞrger for å hjelpe deg så godt vi kan.
Vi beklager dersom det har oppstått feil forventninger, men vil forsikre deg om at vi gjÞr alt vi kan for å lÞse dette på en god måte fremover.

Rask levering

2025幎12月31日

Hei Knut Morten,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊

Flott å hÞre at du er fornÞyd med rask levering. Vi håper du blir like fornÞyd med produktet og Þnsker deg velkommen tilbake igjen.

5぀星のうち5の評䟡

Kjempe fornÞyd og det er god kvalitet

Kjempe fornÞyd og det er god kvalitet 👍👍👍👍👍barne min er veldig glad i🥰

2025幎12月27日

Hei Daicilyn,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🙏
Vi er glade for Ã¥ hÞre at bÃ¥de du og barnet ditt er fornÞyde med kvaliteten. Det setter vi stor pris pÃ¥! 🥰

FÃ¥r ikke svar

FÃ¥r ikke svar. FÃ¥r ikke varer

2025幎12月23日

Hei PÃ¥l,

Takk for tilbakemeldingen. Vi setter pris på at du deler din opplevelse.
Vi vil informere om at pakken nå er sendt på nytt etter å ha kommet i retur til oss som uavhentet. Du har mottatt all relevant informasjon om den nye leveransen via e-post.

Takk!

👌👌👌veldig bra!👍👍👍👍

👌👌👌veldig bra!

2026幎1月4日

Hei Sebastian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 👌😊
Veldig hyggelig å hÞre at du er så fornÞyd.

Vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele din opplevelse, og hÃ¥per du blir like fornÞyd ogsÃ¥ fremover. 👍🚲

5぀星のうち3の評䟡

MÃ¥tte vente i en mÃ¥ne bere fÃ¥r Ã¥ få

Måtte vente i en måne bere får å få sporingsnummer, ga heller ikke beskjed på at pakken er forsinket

2025幎12月20日

Takk for tilbakemeldingen.

Sporingsinformasjon ble sendt til deg på e-post så snart pakken ble overlevert til DHL. Vi beklager likevel at du opplevde ventetiden som lang, og dersom kommunikasjonen ikke har vÊrt tydelig nok i lÞpet av leveransen.
Tilbakemeldingen tas med videre, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre både leveringsrutiner og informasjonsflyt. Vi håper at du blir fornÞyd med produktet når det er mottatt.

Fast shipping

Fast shipping, received order in 2 days

2026幎1月2日

Hi Maciej,
Thank you for your great review!

We’re glad to hear that your order arrived quickly and that you received it within just two days. We really appreciate you taking the time to share your experience and hope you’ll continue to be happy with your purchase.

5぀星のうち2の評䟡

De tar langtids for å svare..ikke

De tar langtids for Ã¥ svare..ikke svarer de direkte pÃ¥ problemet heller. De bare drar ut.. Jeg har meldt mitt forhold til klagenemda..anbefales IKKE Å kjÞpe noe hos ruller

2025幎2月3日

Hei Roger,
Takk for din tilbakemelding.

Vi kan se at vårt siste e-post sendt til deg var i august 2025, som vi dessverre ikke har mottatt svar på.
Vi setter pris på om du kan ta kontakt med oss igjen via e-post, så hjelper vi deg gjerne videre.

med vennlig hilsen,

5぀星のうち1の評䟡

Fikk beskjed om at bestillingen var

Fikk beskjed om at bestillingen var levert fra DHL, har aldri mottatt pakken. Umulig å nå DHL på telefon etter 16 på en ukedag og på Ruller.no kan en chatte med en datamaskin. Latterlig dårlig service.

2025幎12月21日

Hei Tore,

Takk for at du deler din erfaring. Vi ser at du har sendt e-post angående leveransen, og du har allerede mottatt svar fra oss.
Vi vil starte en utredning for å finne ut hva som har skjedd med pakken, og vi håper å kunne snu din opplevelse fra negativ til positiv.

Takk for tilbakemeldingen, vi skal selvfÞlgelig lÞse dette så raskt som mulig.

SvÊrt god leveringstid

SvÊrt god leveringstid. Men nÃ¥r jeg fikk atv’en sÃ¥ lekker bakhjulet pÃ¥ venstre side luft i ventilen Ã¥ mÃ¥ fylles opp flere ganger om dagen

2025幎12月12日

Hei Fredrik,

Takk for omdÞmmet!
Vi beklager problemet med bakhjulet og vil gjerne hjelpe deg med å lÞse det. Du kan kontakte oss på info@ruller.no, så ser vi på en lÞsning sammen.

5぀星のうち1の評䟡

KjÞpte en scooter til min datter

KjÞpte en scooter til min datter. Grei pris med tanke på at dette er den fÞrste el scooteren. Med tanke på hvor mye den kommer til å bli brukt. Noe treig levering, men dette er postgangen. Scooter varte 4-5 turer Max 10 km fÞr problemer oppsto, Under kjÞring stoppet den bare, resette den på svenske måten. Men problemet fortsatte. Kunne ikke brukes. Så gikk det ikke an å skifte modus/ fart. Lyset fikk vi ikke slått på, noe som er dumt med tanke på mÞrketid og synlighet i trafikkbildet. Og om det ikke at nokk, toppladet batteri varte ikke natten over. Måtte stå på ladding heile tida. Så blei det virkelig frustrerende. Kontaktet support, la frem en nÞye beskrevet informasjon om problemene. Fikk raskt svar at svar gies innen 3-4 dager. Og mye frem og tilbake og dager blei til uker og etter en måned fikk jeg en retur lapp scooter måtte til verksted for sjekk, greit nokk. Pakker og sender samme dag til verksted, nokk en måned gikk. Så får jeg igjen spÞrsmål om hva som er galt. Jeg svarer og sier jeg vil benytte meg av åpent kjÞp og ha pengene tilbake. Nei det går ikke for det har godt forlang tid, den skal repareres og returneres. Min anbefaling til dere som skal kjÞpe er kjÞp lokalt og ikke hos denne forhandleren. Scooter jeg kjÞpte var på tilbud-27 % det har dem no hatt i 3 mnd. ka tilbud det er da? Lokk og lur. IKKE HANDLE HER.

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Hei,
Takk for at du deler din opplevelse.
Vi beklager at scooteren og prosessen rundt dette har vÊrt frustrerende. Hvis problemet fortsatt ikke er lÞst, er du velkommen til å kontakte oss på info@ruller.no, så hjelper vi deg videre med saken.

Takk for tilbakemeldingen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス