レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Øv- Fup & Svindelfirma 22/3 - bestilling af 2 sengeborde - pÃ¥ lager ! - levering 1-4 dage - samme dag bekrÊftet i ordrebekrÊftelse 31/3 - de trÊkker kr. 5.000,- pÃ¥ kortet 10/4 - fortsat intet... もっず芋る

䌁業が回答したした

KjÞpte seks kjÞkkenstoler som etter kort tid begynte Ã¥ gÃ¥ i opplÞsning i setet. Etterhvert send inn bilder med Þnske om reklamasjon, men fikk da beskjed om at fristen for reklamasjon var gÃ¥tt ut. Dett... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god og lÞbende information fra jeres side, angÃ¥ende bestilling af vare, som ikke var pÃ¥ lager. Men meget utilfreds med jeres valg af Postnord, som stod for forsendelsen. FÞrst skulle pakken lev... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en reklamation, som blev hÃ¥ndterer rigtig fint af venlige kundeservice medarbejdere. Jeg fik nye produkter tilsendt, som de dog ikke havde pÃ¥ lager. Det tog derfor noget tid inden produktern... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Rum21 har siden start vokset stabilt og er idag en af Nordens ledende forhandlere af mÞbler og hjemmeindretning. Vores virksomhedsidé bygger på at sÊlge mÞbler og indretningsdetaljer af god kvalitet til privatpersoner og firmaer. Vores mål er, at altid kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, personlig service og vejledning.

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

944件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Øv- Fup & Svindelfirma

Øv- Fup & Svindelfirma
22/3 - bestilling af 2 sengeborde - på lager ! - levering 1-4 dage - samme dag bekrÊftet i ordrebekrÊftelse
31/3 - de trÊkker kr. 5.000,- på kortet
10/4 - fortsat intet sker og kundeservice reagere ikke
Nu må jeg til at gÞre indsigelse grundet svindel hos Mastercard
Så brug et andet seriÞst firma - det her er fup - Þv - og en masse spildt tid.
Havde jeg bare brugt et andet firma - så havde de vÊret her og de skal bruges - Þv Þv

2026幎4月10日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

Jeg bestilte den 2/1 en rÊkke produkter

Jeg bestilte den 2/1 en rÊkke produkter fra rum21, herunder en lampe, som jeg fÞrst modtog 3 uger senere. DesvÊrre var lampen gået i stykker under fragt, hvorfor jeg aftalte med rum21s kundeservice at sende den retur og få pengene returneret.

DesvÊrre er pakken endt i et PostNord kaos (sandsynligvis blevet vÊk - pakke nr. 00573132901335176552), og jeg kan for PostNord ikke få lov til at efterlyse, da der er rum21, der har genereret returlabelen. Trods gentagne henvendelser svarer rum21 ikke på min anmodning om at tage kontakt til PostNord. Jeg er nu fanget i en umulig situation - og +600 kr. fattigere.
HjÊlp!

2026幎2月28日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att lampan och leveransen inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

KÞb ALDRIG herfra

KÞb ALDRIG herfra!
Jeg kÞbte en skÊnk og vitrineskab, og skÊnken blev leveret uden nÞdvendig skrue til skabslÃ¥gen. Jeg skrev med det samme til kundeservice, som vendte tilbage efter kort tid. De lovede at sende en ny. Jeg ventede 14 dages tid, men da jeg ikke havde ikke modtaget reservedelen, skrev jeg igen til dem. De lovede sÃ¥ at sende en ny, men efter yderligere mange dages ventetid, skrev jeg sÃ¥ endnu en mail, og de vendte tilbage og skrev, at de selvfÞlgelig ville sende en ny skrue. Jeg har STADIG ikke modtaget den, og min skÊnk stÃ¥r nu med manglende lÃ¥ge, fordi de ikke har sendt den af sted endnu. Jeg skrev for en uges tid siden endnu en mail, hvori jeg gjorde dem opmÊrksom pÃ¥, at jeg stadig manglede den skrue. SÃ¥ vender de tilbage med, at "de kan se, at alle ting fra ordren er sendt". Jeg blev simpelthen sÃ¥ harm og vred, at jeg endte med at sende en mail til dem med store ord i. Jeg skal ikke betale SÅ mange penge for en skÊnk, der mangler en lÃ¥ge. SÃ¥ gÃ¥r jeg hellere i IKEA, hvor jeg ved, at pakningen er rigtig.

2026幎1月23日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att det saknades en del i din bestÀllning och att din upplevelse inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback.

RoyalDesign

En god oplevelse og hurtig fragt

Jeg var en smule nervÞs for at lave mit kÞb hos Rum21, da deres trustpilot ikke var hÞjere.
Jeg tog dog chancen og kan nu varmt anbefale dem.
De havde den skarpeste pris på produktet på markedet - og så modtog jeg mine produkter efter kun 4-5 dage.
Alt har vÊret som det skulle vÊre, og jeg vil gerne handle hos dem igen.

2026幎1月5日

StjÊler folks penge

Jeg er simpelthen ved at gå ud af mit gode skind. Den 18. November bestiller jeg bÞjler for lidt over 2000,- og den 25. Er pengene trukket fra min konto.
Problemet er bare, at jeg endnu intet har hÞrt fra dem, ingen mail om afsendelse, ingen varer, ingen svar.
Jeg har skrevet til dem gentagende gange, senest, hvor jeg har fortalt dem, at da det er ulovligt at trÊkke penge fÞr afsendelse, har jeg tÊnkt mig at gå videre med dette, hvis jeg ikke hÞrer fra dem ASAP.
Dette er de tilsyneladende ligeglade med, da det nu er 2 dage siden og jeg har endnu intet hÞrt.

Vil kraftigt fraråde folk imod at handle på denne side, da de åbenbart stjÊler fra folk og regner med, at de ikke skal stå til ansvar for dette.

2025幎12月2日

RoyalDesign

Virkelig dårlig service ved reklamation

Virkelig dårlig service ved reklamation af produkt der var skadet ved ankomst. Billede og forklaring blev sendt samme dag den 18. oktober 2025. Det er nu den 26. november 2025 og jeg har stadig ikke fået nogen bekrÊftelse på at få tilsendt en ny erstatningsvare!

Jeg vil kraftigt fraråde at handle hos Rum21.

Ordre #105199180

2025幎11月26日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att din vara inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback. Ditt Àrende kommer hanteras så snart som möjligt.

NEVER order from this company

02-10-2025: I received notice that Rum21 contacted PostNord
09-10-2025: I ask for an update on my order
13-10-2025: I receive an e-mail that stated that Rum21 were awaiting PostNord
20-10-2025: I ask for an update on my order
22-10-2025: I receive an e-mail from Rum21 that stated that PostNord has lost my package. Additionally, Rum21 ask if I would like to return the part that I has received or if they should ship a new pendant
22-10-2025: I ask for a new pendant and for the delivery date
27-10-2025: I heard nothing and therefore ask for an update
28-10-2025: I receive an e-mail that confirmed that you will ship me a new pendant
31-10-2025: I contact PostNord to ask if they by any chance have found my package. They let me know that they have never received the package from Rum21
05-11-2025: I ask once again when the pendant will be shipped

The money is taken out of my account (+10.000 DKK.) but I still have not received my lamp. I will NEVER order from this company again. I have never experienced such horrible customer service.

2025幎11月5日

Hi!
Thank you for your review.

We are sorry that you did not receive your order and that your experience did not meet your expectations and we appreciate your feedback. We will contact you via email shortly!

Have a great day!
Best regards,

Rum21 vildleder

Rum21 vildleder ved at tilbyde,at man kan få 200kr rabat på fÞrste kÞb, hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Når man så har gjort det og modtaget rabatkoden, finder man ud af, at det kun gÊlder, hvis man kÞber for over 1500kr. Virkelig dårlig stil.

2025幎11月1日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att rabattkoden inte fungerar. VÀnligen kontrollera så att du följer rabattkodens villkor. Om det fortsatt inte fungerar, kontakta kundtjÀnst så hjÀlper vi dig. Vi uppskattar din feedback.

Falsk markedsfÞring

Virksomheden reklamerer med 200 kroner i rabat på fÞrste kÞb, hvis man tilmelder sig deres mailing liste. Så snart man gÞr det får man så en rabatkode, som ikke virker. Det er jo svindel, og jeg kommer derfor ALDRIG til at handle ved Rum21.

2025幎11月1日

Elendig kundeservice

Jeg har kÞbt en lampe, der ikke fungerer som den skal. Der blev derfor oprettet en reklamationssag. For at komme videre med sagen, skulle Rum21 kontakte producenten.

Efter lÊngere ventetid mistede jeg tålmodigheden, og bad om at returnere lampen i stedet.

Rum21 bad om billede af lampens serienummer. Efter jeg sender dette, har jeg intet hÞrt.

Jeg kan se, at andre også oplever håblÞs kundeservice.

De er venlige i kontakten, men voldsomt langsomme.

2025幎10月24日

RoyalDesign

Virkelig dårlig service når det kommer

Virkelig dårlig service når det kommer til reklamationer. Jeg modtog en lampe der var gået i stykker. Der er gået over en måned, og jeg har stadig ikke hÞrt noget fra dem. Kan ikke anbefale denne hjemmeside og vil aldrig kÞbe derfra igen.

2025幎9月5日

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att lampan inte levde upp till de förvÀntningar du haft och vi uppskattar din feedback. Vi kommer att hantera din reklamation så fort det Àr din tur.

FuldstÊndig håblÞs virksomhed

FuldstÊndig håblÞs virksomhed
Man forsÞger at få en reklamation på ens vare, da det slet ikke ligner det man har bestilt, derudover skal man vente i knap 1 måned, fÞr man hÞrer et svar fra dem, og vente yderligere 1,5 måned, på at de stadig ingen lÞsning har!
Når man så ikke vil vente lÊngere og man vil returnere varen hÞrer man intet i 2 uger... simpelthen håblÞs kundeservice

2025幎3月11日

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att du har mottagit en defekt vara. HandlÀggningstiden kan ta lÀngre tid vid reklamation för att vi ska göra en rÀttvis bedömning utifrån de riktlinjer som finns.
Vi uppskattar din feedback!

HÀlsningar
Rum21

DÃ¥rlig information om leverings dato

Dårlig information om leverings dato, måtte selv kontakt dem - var bestilt i december ‘24 til levering i uge uge 7 i ‘25
Så er det selvfÞlgelig nogle gang. Men de har trukken pengene i dec. Svar tilbage, det var sådan det var og noget med en samarbejdespartner vedr. betaling. De skriver at kundeservice kan vÊre på engelsk - men jeg har kun oplevet at den var på svenske. Nu har jeg bedt om at få ordre annulleret og mine penge retur

2024幎12月16日

Hi!
Thank you for your review.
We regret that your order was delayed and that your experience did not meet your expectations, and we appreciate your feedback.

Have a wonderful day!
Kind regards,

Ufattelig dårlig service

Jeg er så skuffet over dette firma og den manglende vilje til at fÞlge op på tingene, jeg har ikke modtaget mit sofabordet pengene har de fået.

Så dårlig service RUM21

2024幎11月19日

Hello,
Thank you for your review.
We regret that you have not received your coffee table yet. We appreciate your feedback!
Regards,
Rum21

Langsom kundeservice og dårlig info

Jeg må Êrligt indrÞmme, at jeg ikke er begejstret for rum21. Deres kundeservice er meget langsomme til at svare. De har trukket penge for en vare jeg endnu ikke har modtaget og som heller ikke er blevet afsendt selvom det er 14 dage siden jeg bestilte. Det er ikke godt nok.

2024幎10月27日

Hej,
Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar att du Àr missnöjd med din köpupplevelse. Din order har inte skickats för att den Àr slut i lager. Vi har kontaktat dig vi mail!
HÀlsningar
Rum21

Lidt for langt leveringstid på mine

Lidt for langt leveringstid på mine bestik.generelt god service og de svarer på spÞrgsmål.

2024幎9月24日

Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar att leveransen tog lite lÀngre tid och vi uppskattar din feedback.

Rum21

SÊlger lamper som du ikke kan få pÊre til!

Meget irriterende oplevelse.

Vi har fået en gave kÞbt fra rum21.dk, produktet var en Flos Button loft lampe. Men da vi begynder at skulle finde pÊrerne til lampen, var det en svÊre opgave end fÞrst antaget - faktisk umulig... Vi tager i fysiske butikker, som lampemesteren osv. De har ikke lÊngere pÊre på lager til lampen (cirkulÊre lysstofrÞr). Fint tÊnker jeg, så må vi bestille dem på nettet. Efter at have set at de ikke er tilgÊngelige på de fÞrste 4 webshops, da de er udgået, kontakter jeg Rum21, da man ikke burde kunne sÊlge et produkt, som ikke kan gÞres funktionelt.

Da jeg ringer op, er der en dansk omstilling (automatisk) i rÞret. Da jeg så endelig kommer frem til en rigtig person, er det en engelsk talende kundesupporter. Hun oplyser mig, at jeg kan kÞbe dem inde på Flos' egen webshop direkte, og det prÞver jeg så.

Ved kÞbet oplyser Flos mig om, at der er 3-4 ugers leveringstid. På trods af det, tÊnker jeg okay, nu vil jeg gerne bare have parkeret det, så jeg acceptere leveringstiden.

Efter ca. 3 uger, modtager jeg en mail direkte fra Flos om at de er ved at håndtere min ordre, og at deres pÊre er udgået??

Nu er det over en måned siden vi fik gaven, og endnu ingen udsigt til at få den til at virke, og de 14 dages fortrydelsesret er overskredet.

Jeg kontakter så i dag deres engelske support igen telefonisk. Jeg sendte en mail d. 08.09.24, hvor jeg forklarede problematikken, og havde ikke hÞrt retur fra dem 10 dage efter.

Jeg forklare hende forlÞbet og at jeg har modtaget en mail fra Flos om at de ikke lÊngere kan levere pÊren til denne lampe, og at jeg derfor Þnsker at returnere den.

Det kan jeg ikke fÞr hun har fået bekrÊftet fra Flos, på trods af at jeg har videresendt mailen fra Flos til hende.

Hvis du virkelig gerne vil drille en ven, et familiemedlem eller en kÊreste, så bare giv dem en Flos Button lampe, og lad dem starte skattejagten på pÊrerne til lampen, og når det så går op for hende/ham at de ikke kan fås mere, så lad hende/ham kÊmpe med den elendige kundesupport hos Rum21!

Vi står med en lampe til 2.500 kr., som vi ikke kan få lys i, og som ikke kan returneres ud fra 14 dages returret, da det tog mere end 14 dage, at få bekrÊftet at det er fuldstÊndig umuligt at opstÞve pÊrerne, selv ved Flos.

Lampen er stadig tilgÊngelig på Rum21's hjemmeside, hvis I skal pranke nogen.

2024幎9月17日

Hej,
Vi beklager, at din sag ikke blev behandlet på en bedre måde. Nu er vi klar til at rette op på dette.

Hvis du vil sende os en mail på kundeservice@rum21.dk og skrive "Trustpilot" i emnelinjen, sender vi dig en returseddel, så du kan sende varen tilbage til os og få pengene tilbage.

Hilsen
Kundeserviceteamet hos Rum21

Meget skuffet over servicen, men produktet er som det skal vÊre.

Jeg fik en sofa leveret i to dele - en stor del på 80, som stortset bestod af hele sofaen, undtagen det ene armlÊn, som var den anden del. Efter 1,5 hvor min kÊreste og jeg baksede den op på 5. sal til min lejlighed (for denne service med at få leveret til dÞr, var åbenbart ikke en mulighed, hvilket også er for dårligt), må vi konstatere, at den ikke kan komme ind i lejligheden. Vi står nu i et absurd dilemman, hvor vi hverken kan få den ind, men også er for tung og bakset til at slÊbe den ned fra 5. sal igen. Vi ringer så til kundeservice, hvor vi får af vide, at hvis vi Þnsker at returnerer, skal vi selv slÊbe den ned igen fra 5. og putte den ind i den originale papkasse. Her måtte jeg forklare, at vi hverken kunne få den ned selv igen, og at vi selvfÞlgelig havde vÊret nÞdt til at tage sofaen ud af papkassen for at få den op, samt at det var skybrud, og den derfor var smuldret fra hinanden i regnen. Hendes svar var, at hun ikke kunne gÞre så meget, og at vi måtte vente på at papkassen tÞrrede og se, om ikke vi kunne brugen den derefter. Jeg spurgte yderligere til, om det kunne passe, at det andet armlÊn ikke kunne skrues af, når nu det andet armlÊn var kommet for sig, og noget vi selv skulle skrue/montere på. Det kunne hun ikke svare på, men sagde at med andre sofaer, havde hun fået afvide, at dette ikke kunne lade sig gÞre. Jeg måtte selv derefter forslå om ikke hun kunne tage fat i leverandÞren og hÞre dem ad, så jeg kunne finde en lÞsning på den situation, jeg befandt mig i med en absurd tung sofa, som jeg hverken kunne få den ene eller anden vej. Det gik hun med til, men sagde at hun ikke havde noget nr men kun mail, og at hun derfor ikke vidste, hvor lang tid der ville gå fÞr hun fik svar. Det her var i mandags, nu er det torsdag, og jeg har stadig ikke hÞrt tilbage fra hende eller jer. Imellemtiden lynede vi bagbekÊdningen af, og satsede og skruede det andet armlÊn af, da vi ikke kunne få det til at passe, at dette ikke skulle kunne lade sig gÞre. Og rigtigt nok, det kunne sagtens skrues af, vi fik sofaen ind i lejligheden, skruede det hele sammen igen, og den er helt som den skal vÊre. Dog en absurd dårlig oplevelse med kundeservice, som til ingen hjÊlp var og som jeg stadig ikke har hÞrt tilbage fra. Sofaen fejler ingenting og jeg er super glad for selve produktet. Derudover blev jeg lovet da jeg ringede ind, inden jeg lagde ordren, at postnord ville kontakte mig med leveringsmuligheder, da en sofa jo ikke bare lige er noget man selv kan tage imod, men derimod noget som krÊver noget planlÊgning. Den sms fik jeg aldrig, men fik blot et opkald, da de stod nede på gaden. Meget skuffet over servicen, men produktet er som det skal vÊre.

2024幎9月9日

Hi,
Thank you for your review.
We are sorry that you are unhappy with your experience and of course we want to turn this around. We have contacted you via email.
Best regards,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。