Har hermed aflsuttet mit forlÞb hos Runes KÞreskole afdeling HillerÞd. Mit forlÞb varede 2 mÃ¥neder og 1 uger. Jeg havde Selveste Rune som teori lÊrer og JÞrgen som kÞrelÊrer begge 2 kÊmpe legender... ãã£ãšèŠã
Helt utrolig professionelt stykke arbejde. KÞrekort til god pris, hurtigt afviklet med alt hvad du skal bruge til ikke blot at vÊre sikker pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ fÞle dig sikker. Sjov og hyggelig undervis... ãã£ãšèŠã
Konge kÞreskole, bestod sidste Ã¥r i juni. Startede i februar men grundet en skade i armen tog det 4 mÃ¥neder. Men havde Halldor til alle kÞretimer og han var fremragende, virkelig grineren og han fyred... ãã£ãšèŠã
Jeg tog mit kÞrekort hos Rune og selvom mit forlÞb har vÊret ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm sÃ¥ det har taget lang tid sÃ¥ har Rune formÃ¥et at holde fast i at orientere mig og bevare optim... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Runes KÞreskole i AllerÞd...
Amtsvej 5, 3450, LillerÞd, ãã³ããŒã¯
- rune@runes-koreskole.dk
- runes-koreskole.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Efteruddannelse for kÞrelÊrer
Rune fik lavet et program, hvor vi rent faktisk har fået noget viden med hjem. Både noget man måske godt vidste, men bestemt også noget vi ikke vidste
Det blev samtidig gjort interessant, og holdt i et hyggeligt miljÞ
Det var en rigtig fin uge
klar anbefaling
fedeste kÞrelÊrere, hurtigt forlÞb og god energi. Ville give 10 stjerner hvis man kunne. Vi ses på vejen Emil og Rune.
Verdens Bedste kÞrerskoleð€©
Verdens bedste kÞrerskoleð
- sÞde lÊrer
- går super hurtigt med at få kortet
- lÊrer en alt det man skal vide på en dejlig nem måde
- man fÞler sig hurtigt sikker i trafikken
Vild fed oplevelse, kan klart anbefaleðð»ðð»âºïž
Jeg var pÃ¥ Runes i AllerÞd og havdeâŠ
Jeg var på Runes i AllerÞd og havde Emil som kÞrerlÊrer. Jeg var rigtig glad for ham og Rune, jeg havde til teori.
Kan stÊrkt anbefalesð
10/10 kÞreskole!
Mega fedt kÞreskole! Kan klart anbefale! Man bliver fÊrdig hurtigt, og man har det sjovt! KÞre- og teori-lÊrerne er pÊdagogiske, og kan godt tåle noget humor!
Jeg havde sÃ¥ god en oplevelse, at jeg blev helt ked, da jeg var fÊrdigð¥¹
Plus! De er enormt fleksible!
Runes kÞreskole er en fantastiskâŠ
Runes kÞreskole er en fantastisk kÞreskole, hvor teori og det praktiske er sjovt, effektivt og hyggeligt! Jeg fik mit kort på lige godt 3 måneder.
Rigtig god teorilÊre (jeg havde rune)âŠ
Rigtig god teorilÊre (jeg havde rune) og var også tilfreds med min kÞrelÊre (Helle) Alt i alt en kÞreskole der er vÊrd at anbefale
Jeg kan varmt anbefale Runes kÞreskoleâŠ
Jeg kan varmt anbefale Runes kÞreskole da jeg bestod både teoriprÞven og den praktiske prÞve i fÞrste hug.
Kunne ikke Þnske en bedre kÞreskole
Ved glat bane ventede jeg i over 1 timeâŠ
Ved glat bane ventede jeg i over 1 time fordi i havde glemt at opdatere mit skema. Men eller var det en super god oplevelse
Kan varmt anbefales
Godt og hurtigt forlÞb. Super teori undervisning med Rune og fantatisk praktisk undervisning med Nadia
10 ud af 10
Mega fedt!! Kom igennem både teori- og kÞreprÞven fÞrste forsÞg og fÞlte mig totalt klar. Jeg havde Rune til teori som var mega hyggelig og havde Nadia som kÞrelÊrer som seriÞst var den bedste !! Enorm anbefaling herfra !
Verdensklasse!!
Jeg har lige fÃ¥et kÞrekort fra Runes kÞreskole, og det var en KÃMPE fornÞjelse!
Jeg havde John som kÞrelÊrer og Rune til teori, og de var begge super gode og sjove!
Derudover var hele forlÞbet super hurtigt og ligetil, så jeg har fået mit kÞrekort på 10 uger :)
KÊmpe anbefalning!!
Hurtig og god kÞreskole
Jeg tog mit kÞrekort hos Runes kÞreskole, og har vÊret så glad og tilfreds med det.
Jeg havde Rune til teori og John som kÞrelÊrer - Både teoritimer og kÞretimer var både sjove og lÊrerige. Jeg har vÊret rigtig glad for mit forlÞb hos kÞreskolen, og er glad for hvor effektive de har vÊret. Jeg kan kun anbefale kÞreskolen videre.
Den eneste rigtige KÞreskole!
Har hermed aflsuttet mit forlÞb hos Runes KÞreskole afdeling HillerÞd. Mit forlÞb varede 2 måneder og 1 uger. Jeg havde Selveste Rune som teori lÊrer og JÞrgen som kÞrelÊrer begge 2 kÊmpe legender og geniale til at lÊre fra sig. Både teoriprÞve og kÞreprÞve i fÞrste huk uden ekstra timer. Tak for en god oplevelse.
Rodger
Dodger
Sander
DK's bedste kÞreskole
Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse hele vejen gennem forlÞbet:)
Jeg har haft det BEDSTE forlÞb hosâŠ
Jeg har haft det BEDSTE forlÞb hos Runes kÞreskole i Gentofte. Det tog mig prÊcis 2 måneder at få kÞrekortet - så virkelig hurtigt. Jeg havde John som kÞrelÊrer og Rune til teori, hvilket begge dele har vÊret en kÊmpe fornÞjelse.
Alle burde starte hos Runes kÞreskole!! Mega stor anbefaling herfra :))))
B/E - TrailerkÞrekort
Rune stod for både teori og praktisk undervisning, da jeg tog trailerkÞrekortet.
Rune har masser af humor, hvilket er med til at gÞre undervisningen til en god oplevelse - og samtidig er han 100% seriÞs mht opgaven og kan virkelig sine ting! Det var en fornÞjelse.
Runes KÞreskole kan varmt anbefales.