レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

I dag holdt det pÃ¥ Ã¥ gÃ¥ skikkelig galt. PÃ¥ vei inn dÞra gikk dÞra igjen fÃ¥r vi rakk Ã¥ komme pÃ¥. Min venn hadde armen inne og ble sittende fast i dÞra. Den gikk ikke opp igjen
 heldigvis fikk vi slitt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi er 9 stk som skal mot LillestrÞm fra Flateby. NÃ¥r vi stÃ¥r Ã¥ venter pÃ¥ siste buss sÃ¥ er den plutselig kanilert. Hva faen gjÞr man da???????? Det finnes ikke taxi fra flateby i Enebakk!!!!!! Pokker f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ruter opplevelsen summert: 1. KjÞp billett (fyf sÃ¥ dyr) 2. StÃ¥ pÃ¥ busstoppet 3. Vent lenge pÃ¥ bussen 4. Se! Der kommer bussen! 😃 5. Se pÃ¥ bussjÃ¥fÞren, hold blikkontakt 6. Ehm hvorfor sto... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg skjÞnner virkelig ikke hvorfor buss 130 SkÞyen mÃ¥ vÊre 15 minutter forsinket midt pÃ¥ dagen i Evje stasjon i Sandvika .Jeg sto ute i zero minusgrader med et barn pÃ¥ 15 mÃ¥neder og ventet, og ingen... もっず芋る

䌁業情報

1. 運茞サヌビス
  2. 電車の切笊代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

HåplÞst på flere nivå

Helt håplÞs håndtering av varslet uvÊr og kaos, og mye forsinkelser over lang tid. Sanntidsinformasjonen som vises er tydelig hentet fra statiske rutetabeller, og stemmer overhode ikke med realiteten. Da kan det ikke kalles sanntid. Men det som er "dråpen" er når de utfÞrer billettkontroll på slike kaosdager. Ressursbruken disse kontrollÞrene representerer burde heller i slike situasjoner omformes til å vÊre til hjelp for kundene (spre informasjon, hjelpe til med å finne alternative måter å lÞse ruters samfunnsoppdrag på: å trygt frakte folk fra a til b. Dessuten er dette firmaet "frekk nok" til å be om prisÞkninger etter en slik elendig tjenesteleveranse siste året!

Bussen kommer aldri Veien til

Bussen kommer aldri Veien til universitetet mitt tar mindre enn tjue minutter, men hver gang bussen er veldig forsinket, må jeg vente på den andre bussen, og jeg ender opp for sent i mer enn en time forsinket!!! Og nå sier dere at dere vil Þke prisene?! Hallo

Upålitelig og useriÞst

Upålitelig og useriÞst. Man må dra en time fÞr for du kan ikke stole på at ruter kommer i det hele tatt. Alt for dårlig informasjon. Hvorfor informere om forsinkelser i -20 garder. Gå om du kan da kommer du vertfall fram tidsnok.

Verste selskapet

Verste selskapet. Svindyr svindel rett og slett. Helt latterlig at dere tar 0 ansvar for at folk skal komme seg til og fra skolen og jobb i vinterkulda. For noen dager siden måtte sÞnnen min stått og ventet på bussen hjem fra skolen i -20 i minst en time (grunnet kansellerte avganger) hvis ikke jeg hadde hatt mulighet til å legge ut for taxi. Venter nå på å få behandlet tilbakebetaling av over 1000 kroner som resultat av Ruters inkompetanse, håper bare inderlig at behandling av refusjonen iallefall går som det skal men tviler sterkt på det.

2024幎1月11日

Ja nej

Ja nej. Det vanliga. Inkompetent ledelse. Inkompetente chaufförer. LÀgg ner hela Ruter. Inga tider stÀmmer. 50% av alla avgångar kanselleres. Penger ska de ha og kontrollanter varje dag. Men sanningen Àr att det Àr Ruter selv som borde kontrolleras. De driver med olaglig verksamhet, ta pengar utan att leverera varan.

2024幎1月8日

Elendig tilbud

Fikk meg bil fordi kollektivet var så elendig. Hadde bilen i 2 år og tenkte jeg skulle prÞve kollektivt igjen. Holdt ut nesten tre måneder. Det går faktisk ikke an å ha et dårligere og ikke minst dyrere tilbud. Få avganger, ikke sikkert de kommer i det heletatt og OM transportmiddelet dukker opp kan man garantere at det er forsinket, kanskje med nesten en hel time (ja, det skjer faktisk, i oslo!!!). For få avganger i rushen er det også. Måttet stå over 2-3 bussavganger flere ganger fordi det fysisk ikke var plass til et eneste menneske til på bussen. Har også opplevd feil info flere ganger. Det står at bussen kommer om 5 min, så blir den utsatt igjen og igjen og kommer kanskje 40 min senere, men man venter minutt etter minutt. Det står at bussen kjÞrte fra stoppet en gitt tid, når den i realiteten ikke har kommet 7-8 minutter senere. Har sagt ifra til ruter om dette og de påsto i gitt tilfelle at bussen hadde kjÞrt til riktig tid, mens jeg sto der lenge og på den tiden skulle det kjÞrt 3 busser. KjÞrte ingen på den tiden. BussjåfÞrene må trykke på platene sine sånn at de lyver om at de er ute til riktig tid. For det stemmer ikke, ikke engqng når man ser bussen stå på Þkern (endestasjonen) og skal bare kjÞre rundt rundkjÞringen, så gjÞr den ikke det fÞr lenge etter at den skulle kjÞrt egentlig i henhold til tabellen. Hva gjÞr sjåfÞren? Scroller? Lyver gjÞr de i hvertfall når det står at bussen har kjÞrt til riktig tid i appen.

Skulle vÊrt konkurranse på dette, men ruter har monopol og det vil derfor aldri bli noe bedre. Kan også informere om meget aggressive billettkontrollÞrer som skal sjekke billetten din uansett hva, om det så innebÊrer fysisk makt og forhindre at du får gått av der du skal så gjÞr de det. Utrolig ekkelt. Har også sett en bussjåfÞr kjÞre over en måke med vilje på oslo S - han så den godt, men valgte å kjÞre på likevel. StÞtter ikke dette.

Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å ha bil igjen om en ukes tid. Tror det sier sitt når jeg ikke egentlig trenger bil og hadde klart meg helt fint med kollektivt dersom det hadde fungert. Velger heller å bruke 4000kr MER i måneden for å unngå dette. Aldri igjen.

2024幎1月8日

Ruter please😔

Ruter please😔 dette er den gaziollione gangen bussen ikke stopper pÃ¥ stoppet mitt og kjÞrer videre. Like det er no fun Ã¥ gÃ¥ 15 min ekstra i antarktisk kulde😞 beina mine holdte pÃ¥ Ã¥ knekke av👎🏻 #RatingExperience0

2024幎1月5日

Inkompetanse i verdensklasse

Bussenes vedvarende forsinkelser ser ut til å vÊre et resultat av ledelsens manglende kompetanse i å håndtere rutetidene. Vedlikeholdsproblemer og hyppige driftsavbrudd har skapt kaos med gjentatte forsinkelser og kanselleringer. For å forbedre påliteligheten til Ruter, er det kritisk med bedre organisering og vedlikehold.
Det er også tydelig at testing av elbussene i kaldt vÊr fÞr anskaffelse ville vÊrt fornuftig, gitt deres manglende pålitelighet under slike forhold.

2023幎12月1日

Du sånn helt Êrlig

Du sånn helt Êrlig, hver jÊvla gang jeg skal ta bussen til skolen kommer den sent. Hva skjer med dere? I d minste bytt tiden og ikke gi meg håp at den kommer AKKURATT på tide hver dag. Idag skulle jeg ta bussen hjem fra et sted, bussen skulle kjÞre 19:12 og jeg var 5 meter unna bussen min. Klokka ble AKKURATT 19:11 når bussen begynte å kjÞre. Altså den kjÞrte tidlig. Jeg tar opp hånda mi for bussjåfÞren sånn at han stopper for meg, ikke et eneste levende sjel var fÊn meg bak han heller. Han nektet og tok opp skuldrene sine. På andre ord ,,jeg gir fÊn,, sa han t meg. Fiks det slitne programmet deres og intervju folk ordentlig når dere ansatter dem for fÊn.

2023幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

DÞren pÃ¥ T-banen gikk ikke helt opp så

DÞren på T-banen gikk ikke helt opp så jeg kom meg ikke på den ene T-banen som jeg tar som bare kjÞrte videre. Man kan tydeligevis ikke stole på å komme seg dit man skal i tide ved å bruker kollektiv-transporten til ruter i Oslo sentrum. Spesielt nå rundt vintertider jeg at både buss tuller mye, men dette er fÞrste gang jeg har opplevd at T-bane ikke er til å stole på.

2023幎12月9日

Patetisk

Dritt dårlig opplegg, ubrukelig kollektiv. Lyver på tidene i appen stadig vekk og klarer ikke å komme frem i helt vanlig fÞre. Det kommer 5 snÞfnugg og bussene blir helt patetiske.. Kan vi gi ruter noen konkurenter plis?

2023幎11月27日

DÃ¥rlig reklame

Har en oppgave på skolen om ruter sin "Hei"-reklame som er helt jÊvlig. De motsier seg selv og det er en veldig dårlig reklame. Menn har brukt denne reklamen som unnskyldning til å befÞle jenter som ser ensome ut og som ikke Þnsker å bli oppsÞkt.

2023幎11月23日

Engen 15 min for sene eller drar fÞr tiden når de ser deg

BussjÃ¥fÞren pÃ¥ 37-bussen kjÞrte fÞr tiden og la meg ikke gÃ¥ pÃ¥ nÃ¥r jeg lÞp og var der FØR tiden. Ikke akkurat fÞrste gang. Enten er de 10 min + forsinket eller lar deg ikke gÃ¥ pÃ¥ nÃ¥r du er der til tiden. Kjipt Ã¥ mÃ¥tte betale for denne tjenesten bare fordi det ikke er andre muligheter.

2023幎11月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ