Sindsygt velsmagende retter - mellem os prÞvede vi fish & chips, Moules frites, Bao med kylling, og pork ribs. Fisken var sprÞdstegt til perfektion, og ALT smagte delikat og lÊkkert (vi manglede d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi er lokale i Hvide Sande og har boet her i mange Ã¥r. Vi spiser gerne pÃ¥ Ruth og Co. Et skÞnt sted med asiatisk inspireret mad, tilberedt af professionelt personale. Omgivelserne er hyggelige, pers... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre ikke et sted, der kan anbefales folk med allergier. Ejeren var ikke villig til at oplyse om allergener i deres veganske is (hvilket er ulovligt), og vi mÃ¥tte derfor skuffede vende snuden hjem... ãã£ãšèŠã
Vi har i dag spist den mest lÊkre burger hos Ruthogco. med de bedste pommes, i deres hyggelige restaurant pÃ¥ havnen. Hurtig servering af den sÞdeste pige. Vi smagte ogsÃ¥ deres hjemmelavede kage. D... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sindsygt velsmagende retter
Fisken var sprÞdstegt til perfektion, og ALT smagte delikat og lÊkkert (vi manglede dog at kunne få lidt brÞd til vores moules).
Det hele serveret hÞfligt og opmÊrksomt af vores dygtige tjener, Anna. Top karakter hele vejen rundt til Ruth og Co.
Venter 25 min og får stÊrk mad !!!
Vi bestilte bord til 3 .. vi kommer ind og en tjener viser os vores bord og der var kun dÊkket op til 2 .. der kommer så nr 2 tjener og tager imod vores bestilling og 2 af os spÞg er det stÊrkt og tjener svar nej det er slet ikke stÊrkt . Så kommer drikke vare og den min kÊreste hade bestilt var så godt nok mÊrkelig ud da den kom vi tjekker så dato og den er over en måned for gamle Hmm og siger så også lige de har glemt at dÊkke op til 3 .det mener jeg ikke skal ske .men nå så kommer den 3 tjener med maden . Og vi går om bord i maden men det var så mega stÊrkt som vi slet ikke kunne spise det . Og vi spurgte jo extra om det var stÊrkt da vi ikke kan lide chilli smag . Hmm vi sider i mere ind 25 min og venter på at få kontakt med en tjener så vi kunne få noget vand for det var virkelig stÊrkt . Men nej igen ting skete . Så til sidst blev jeg halv sur efter vi kun hade spist lidt gik jeg op og fortalte de ting der var galt . Hun sagt bar undskalyd og bete om 702kr for mad og drikke hmmm ... Og ikke nok med det var det slet ikke det jeg forventet i den rat for der var både blomkål og broccoli i en ret hvor det slet ikke hÞre hjemme og jeg har vÊret kok i nogen år så ved hvad jeg snakker om ... Men rigtig mange fejl og slet ikke det jeg forventet i forhold til det de kÞre det op til ..håber godt nok de får rÞde Þre ... Der var godt nok sidste gang jeg var der .. tror vi hade fået beder mad og betjening på grillen
Vegansk mad
Et virkelig smagfuldt måltid som til mig var vegansk. Mange lÊkre grÞnsager. SÞd tjener. Smukt sted med flot interiÞr. Hyggeligt at kigge ud på havnen.
Det hele var fremragende
Byens Bedste Restaurant
Vi er lokale i Hvide Sande og har boet her i mange år. Vi spiser gerne på Ruth og Co. Et skÞnt sted med asiatisk inspireret mad, tilberedt af professionelt personale. Omgivelserne er hyggelige, personalet er i top og så er maden bare i orden. Vi ses da snart igen.
Der burde vÊre plads til flere stjerner, sÃ¥ i mÃ¥ nÞjes med 5 KÊmpe Store Gyldne ð ðððð
Vi kommer igen og igen
Vi kommer igen og igen, elsker deres mad, og nÊrmest ingen ventetid på maden selvom der er fyldt op i restauranten
Fantastisk mad
Fantastisk mad, fantastisk betjening. Intet mindre kan gÞre det. Vil anbefale det til alle, og isÊr hvis man er vild med det asiatiske kÞkken. Tak, vi kommer gerne igen :)
Maden er virkelig lÊkker!!
Maden er virkelig lÊkker!!! Og hold da op de laver gode drinks ð€©
Kommer helt klart igen!
LÊkker mad med masser smag
LÊkker mad med masser smag! Serveret indbydende og appetitligt.
Utroligt venligt personale.
Kan klart anbefales at besÞge.
Kan varmt anbefales
Virkelig smuk indretning, god atmosfÊre og venlige tjenere. Maden smagte fremragende og vi blev alle godt mÊtte. Vi kommer helt sikkert igen.
Vi oplevede gode tjenere
Vi oplevede gode tjenere, som er hÞflige og hjÊlpsomme. Maden er rigtig lÊkker og fuld af smag, der er noget for alle!
Den bedste is på vestkysten
Den bedste is på vestkysten! Fantastisk isbar med stort og spÊndende udvalg, det hele var meget smagfuldt. Vi kommer helt sikkert igen.
Et fantastisk sted lÊkker lÊkker madâŠ
Et fantastisk sted lÊkker lÊkker mad lette retter og mere robuste kort sagt noget for en hver smag, betjeningen er opmÊrksomme og betÊnksomme. Vi er solgt
Victor B er virkelig en god bartender
Victor B er virkelig en god bartender - ej en fantastisk oplevelse. Jeg kommer tilbage!â€ïž
Mumsð
Fik de lÊkreste retter. Vi prÞvede 3 forskellige retter og delte ved bordet. Mums. Virkelig god service også. Personalet var sÞde og opmÊrksomme. Vi kommer helt sikkert igen.
Fantastisk bryllupsfest på Ruth & Co
I lÞrdags var vi til en stor bryllupsfest på Ruth & Co i Hvide Sande og sikke en aften. God service, lÊkker mad, skÞnne vine, gode drinks og perfekte rammer. Det kunne ikke vÊre bedre sådan en aften, så stedet kan klart anbefales, hvis du skal holde en stor fest.
God betjening og vild lÊkker is
God betjening og vild lÊkker is
Kan varmt anbefales âºïž
Frokost hos Ruthogco
Vi har i dag spist den mest lÊkre burger hos Ruthogco. med de bedste pommes, i deres hyggelige restaurant på havnen.
Hurtig servering af den sÞdeste pige.
Vi smagte ogsÃ¥ deres hjemmelavede kage. Den var ogsÃ¥ til ug ð
Vi kan varmt anbefale stedet.
Virkelig lÊkkert spisested i HvideâŠ
Virkelig lÊkkert spisested i Hvide Sande, jeg og min familie besÞgte restauranten onsdag den 18-8-2021 og vi fik alle den lÊkreste Asian Steak Burger og den smagte himmelsk, meget flot betjening
Kan varmt anbefale denne restaurant hvis man skal til Hvide Sande
Kanon oplevelse
Kanon oplevelse.
Service i top, lÊkre drinks, maden var mega lÊkker og noget du ikke finder i nÊrheden. Fantastisk atmosfÊre. Vi har bestemt manglet et sted som Ruth og co i Hvide sande
Alt i alt en god oplevelse og bestemt en anbefaling vÊrdig!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã