ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Echt vette simulators. Je licht echt achterover net als in de formule 1. Geluid zit achter je oren wat een realistisch effect geeft. Ben er nu 4 x geweest en ga er ook competitie rijden. Echte aanrade... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Donderdag 17 april met ons schoolteam cityhunt Oldenzaal gespeeld via RV Actief. Een leuk actief spel waarin verschillende opdrachten en puzzels gespeeld moeten worden terwijl je wordt gezocht door d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Met ons Team, plus partners en kinderen De Alleskunner gespeeld o.l.v. Gijs en Julian. De opdrachten worden afwisselend in teams of individueel uitgevoerd, waardoor je steeds met en tegen anderen spee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã¬ã¯ãªãšãŒã·ã§ã³ ã»ã³ã¿ãŒ
- ãªã¢ã«è±åºã²ãŒã äœéšã»ã³ã¿ãŒ
- ã€ãã³ã管çäŒç€Ÿ
- ã€ãã³ã ãã©ã³ããŒ
- é倿޻åã®äž»å¬è
- ã¹ããŒã ãã¢ãŒä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RV Actief is uw partner op het gebied van groepsactiviteiten, arrangementen, bedrijfsfeesten, teamuitjes, dagtrips en compleet verzorgde reizen in binnen en buitenland. Al ruim 10 jaar verzorgen wij naast onze standaard activiteiten en arrangementen, ook op maat gemaakte arrangementen, afgestemd op de wensen van de klant. Wij ontzorgen onze klanten door de complete voorbereiding en organisatie van uw evenement over te nemen. Hierdoor kunt u 100% genieten. Wij zijn de niet locatie gebonden activiteiten en reisorganisaties in Twente. Wij zijn gespecialiseerd in groepsactiviteiten, dagtrips en bedrijfs- en Sportreizen. Groepen van 8 tot 200 personen zijn bij ons aan het juiste adres voor een dagje weg of meerdaagse naar Twente, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, West Duitsland (Ruhrgebied), België en Valencia. RV Actief, gezellig eropuit!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bedrijfs uitje
Met een grote groep, bedrijfs uitje gehad, goed begeleid door het personeel bij de verschillende activiteiten! Gezellige avond gehad!

Goede ervaring bij RV Actief sim-racen
Goede ervaring bij RV Actief sim-racen. Duidelijke uitleg, nette ontvangst en goed werkende simulators. Service was klantgericht en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Rvactief ããã®åç
Goede service en een fantastische ervaring!
Geweldig om met een groep te ervaren om tegen elkaar te racen in een realistische F1 wedstrijd!

Racen was leuk
Racen was leuk! Verschillende banen gedaan, een hele leuke ervaring! En werknemer die aanwezig was was erg sociaal

Echt vette simulators
Echt vette simulators. Je licht echt achterover net als in de formule 1. Geluid zit achter je oren wat een realistisch effect geeft. Ben er nu 4 x geweest en ga er ook competitie rijden. Echte aanrader.

Absolute aanrader!
Gastvrij, afwisselend en verstand van uitjes en evenementen. Absolute aanrader voor zowel zakelijke als privé activiteiten!

Perfect georganiseerd
Perfect georganiseerd. F1 racen met vrienden tot bedrijfsuitje ððŒ

Rvactief ããã®åç
Iedere race avond is weer een geweldigeâŠ
Iedere race avond is weer een geweldige beleving voor jong en oud! En het is altijd TOP voor elkaar.

Activiteit RV actief
Wij hebben met een groep van 20 personen een autorally gedaan en wat was het fantastisch geregeld! Alles klopte tot in de kleinste details. Het contact met Rob verliep ontzettend prettig; er werd snel, helder en duidelijk gecommuniceerd en er werd echt met ons meegedacht.
Ook het eten bij Fraans Marie was heerlijk en maakte de dag helemaal compleet.
Wij hebben een geweldige, zorgeloze en perfect georganiseerde dag gehad, precies zoals we hadden gehoopt (of eigenlijk nog beter!). Absoluut een aanrader!
Leuke middag gehad dankzij Diekmania
Leuke middag gehad dankzij Diekmania. Alleskunner hebben ze goed georganiseerd op locatie
Leuke activiteit
Leuke activiteit om met collega's te doen, bij iedereen een groot fanatisme om te winnen!

F1 simrace
Leuke activiteit om te doen. Alles Goed geregeld. Communicatie met het bedrijf was top. Voor herhaling vatbaar.

Fantastisch
Met onze personeelsvereniging twee keer de City Challenge mogen ervaren. Wat een leuke manier om Ootmarsum op een speelse manier te leren kennen. Wij deden de City Challenge in het donker. Door alle lichtjes gaf het een gezellige sfeer. Het contact met de organisatie verliep fijn en we werden goed begeleid door de medewerkers. Zeker een aanrader!!

Teamactiviteit: de Alleskunner
Met ons team een schitterende middag gehad tijdens het doen van "de alleskunner". Wisselende team- en individuele activiteiten onder vakkundige leiding. Geweldig met elkaar gelachen.

Formula 1 Simracing
We played Formule 1 Simracing with a group colleagues! It was very fun to do, nice seats and a big screen. Friendly staff and nice location!
Top, teamfeest gehad door RVactief
Wij hebben een team feest gehouden bij Fraans marie met de Alles kunde als activiteit. Het eten was heerlijk, personeel erg vriendelijk.
Later in de andere zaal de activiteit gedaan, het was goed georganiseerd, met een lolletje en goede uitleg en super leuke spelletjes bij de Alleskunde
Leuke middag en avond gehad!
Nieuw in Enschede. We hebben een leuke middag gehad met veel fanatieke collega's en lachende gezichten. Wij als PV waren zeer tevreden, het eten was ook lekker. Ook fijn dat ze nog even om feedback vroegen naderhand, die hebben we gegeven. Kan het alleen maar beter van worden.
We hebben een leuk teamuitje gehad
We hebben een leuk teamuitje gehad! Zeer leuke activiteit (The Hunt) met aansluitend eten- en drinkenarrangement. Eten was ook erg goed. Goede en snelle communicatie met RV Actief gehad en flexibele instelling. Aanrader.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ