レビュアーのコメントを見てみましょう
Serkan får 5 stjerner for hans imødekommenhed, professionalisme og hans produkter. Ved køb af nye fælger og vinterdæk, fik jeg en fælge i forkert størrelse. Ingen problemer eller bekymringer. Se... もっと見る
Købte 4 fælge med tilhørende vinterdæk. Serkan fandt en model jeg kunne lide, samt tilhørende dæk i en mest kvalitet for pengene. De sidder super godt og køre super godt. Det ene dæk var desvær... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi tilbyder den bedste rådgivning indenfor fælge og tilbehør til kvalitetsbiler. Vi har flere års erfaring hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder den bedste og mest professionelle rådgivning hver gang!
Gode mennesker bag S-Styling
Jeg bestilte 4 fælge i starten af marts, efter 4 dage kom der 2 fælge. Efter en uge skriver jeg til dem at jeg stadigvæk mangler 2 fælge, får af vide at jeg skal have tålmodighed, fair nok, jeg kan godt være utålmodig. 😂
3 uger efter jeg bestilte 4 fælge og kun havde fået 2, skriver jeg til dem igen, at jeg stadigvæk mangler 2 fælge, 30 sekunder efter har jeg et trackingnr. på 2 fælge og der gik 4 dage, så havde jeg de 2 manglede fælge.
Selvom leveringstiden tog længere tid end normalt, så synes jeg stadigvæk at jeg har fået en god service. Jeg er kun blevet mødt af venlighed, så derfor skal de også havde 5 stjerne. 😁
Exceptionel god service
Exceptionel god service. Der bliver svaret i weekenderne og om aftenen. Levering lynhurtigt, og en virksomhed der leverer 100% god service. Løsningsorienteret og tillidsskabende.
Det er her, at jeg handler fremadrettet.
Super oplevelse
Klasse service. Har købt nye sommer fælge og dæk til min Mercedes Vito.
Fik en rigtig god pris af Serkan.
Hurtig levering og hurtig montering. Det spiller 100%.
Jeg er meget tilfreds og glæder mig til at vende tilbage.
Intet andet end top service , skarp pris. Kan kun anbefales 💪
Lynhurtig respons-skarp pris-opfølgning på et akut behov-ekstra god service (åbnede butik lørdag kl9 )
👍👍
God oplevelse.
God oplevelse.
Hurtig levering direkte til adressen.
Jeg fandt selv dæk og S Styling sørgede for at jeg fik en god pris på montering.
10/10
Serkan får 5 stjerner ⭐️
Ved køb af nye fælger og vinterdæk, fik jeg en fælge i forkert størrelse.
Ingen problemer eller bekymringer. Serkan var utrolig løsningsorienteret og jeg fik tilsendt ny fælge.
Vil helt sikkert handle her igen.
Super go service
Super go service. Fik nye fælg og dæk til min Tesla.
Han var hurtig til at finde en tid til montering.
Værkstedet var super behageligt og kompentente .
Tak for handlen . Fair pris 😍👍
Super god vejledning og fleksibilitet…
Super god vejledning og fleksibilitet ved køb af nye fælge. Der er styr på tingene. 5 stjerner herfra.
Serkan har været yderst behjælpelig med…
Serkan har været yderst behjælpelig med vinterhjul til bilen. Top service.
Nye vinterhjul
Hurtig levering af nye vinterhjul
Alt som aftalt
Anbefaling herfra
Købte 4 stk 20" fælge til en Tesla model Y. Jeg fik god sparing til at finde de rigtige dæk, som passede til de kilometer jeg køre.
Fælgene blev hurtigt leveret og S-styling hjalp både med montering og afbalancering af dækkene.
Købte 4 fælge med tilhørende vinterdæk.
Købte 4 fælge med tilhørende vinterdæk.
De sidder super godt og køre super godt.
Det ene dæk var desværre monteret med forkert rotation, hvilket Serkan svarede på om søndagen, med en løsning til mig mandag morgen.
Alle kan lave en fejl, men den blev rettet på nul komma fem.
Nem og effektiv handel ved S-styling.
Har netop handlet med S-styling.
Hurtig og effektiv ekspedition og god vejledning i processen.
Hurtig og god service på alufælge
Stod og manglede nye alufælge med vinterdæk til en Cupra Tavascan, kontaktede ham om hvad han havde og fik lyn hurtigt tilsendt flere muligheder og gik så med et par rigtig lækre 20” sorte alufælge, han fik hurtigt fundet dæk og sat dem på fælgene, og jeg hentede fælgene dagen efter og de var lige som beskrevet og prisen rigtig god.
Hurtig og god service!
Hurtig og nem korrespondance til…
Hurtig og nem korrespondance til bestilling. Levering til tiden og venlig service. God oplevelse med handel.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg købte et sæt 20” Mercedes-fælge, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fælgene lever fuldt ud op til forventningerne – de ser ikke bare fantastiske ud, men giver også bilen et langt mere eksklusivt udtryk.
Leveringen var hurtig og problemfri, og fælgene kom godt pakket ind uden en eneste ridse. Kvaliteten føles virkelig solid, og finishen er i topklasse.
Alt i alt en super god oplevelse – både produkt og service. Jeg kan varmt anbefale at handle her, hvis man vil opgradere sin Mercedes med stil. 🚘
Super service og meget professionelt
Super service og meget professionelt! Kan varmt anbefales! Uden tvivl et sted jeg handler igen
Bare i orden!
Har lige købt vinterfælge og dæk hos Serkan.
Flink til at give tilbud og svare på spørgsmål, og hurtig svartid. Varer blev leveret få dage efter bestilling og alt var iorden. Anbefaling herfra!
Vanvittig service oplevelse!
Havde et ønske om et specifik type dæk, Serkan ydede særdeles god rådgivning samt foreslog nogle premium Bridgestone dæk til mig uden at det blev dyrere!
Efter 1 dag havde han samlet sættet og de var klar til afhentning.
Det må man kalde for klasseservice. Serkan kan bare noget, som de andre fælgevirksomheder ikke kan.
Fantastisk service!
S-Styling leverer en kundeservice, der virkelig skiller sig ud. Serkan er utrolig hjælpsom og altid klar til at svare hurtigt. Han er desuden meget venlig og imødekommende, hvilket gør det til en fornøjelse at være i kontakt med ham. Hele forløbet har været problemfrit og med en service, man sjældent oplever andre steder. Jeg anbefaler virkelig at man tager fat i Serkan hvis man skal bruge nye fælge.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。