Vriendelijk, behulpzaam en snel
Bestellen en meestal de volgende dag al ophalen. Vriendelijke eigenaar die ook helpt met inladen.
Alleen maar goede ervaringen met Sabe verpakkingen.
Echte aanrader
Fabrikant van polyethyleen tophoezen en groothandel in verpakkingsmaterialen. Beknopte informatie over het eigen product en het assortiment.
ãªã©ã³ã
Alleen maar goede ervaringen met Sabe verpakkingen.
Echte aanrader
Ik was opzoek naar dezelfde rollers als die ik al had. Op de website stond een afbeelding die er precies op leek echter kreeg ik bij ontvangst een geheel ander model van slechte kwaliteit.
Uiteindelijk zelf de retourkosten moeten betalen en de verzendkosten van de heenreis niet teruggekregen.
Op Feedbackcompany werd verteld: "U ging akkoord met omruiling, maar dat draaide u een dag later zelf terug , dus begrijpen we uw reactie niet zo goed." Dat is onjuist en ik kon daar niet meer op reageren.
De communicatie als volgt was:
Sabe: "Wil je de beide dan omruilen?"
Ik: "Ja, als dezelfde hebt en anders credit graag."
Sabe: "We kunnen de H75 Deluxe (rood/creme) opsturen" (is niet dezelfde als van de foto)
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã