Begin mei stoelen besteld. Nooit geleverd, meerdere keren via app en mail contact gezocht, maar ze reageren nergens op.
レビュアーのコメントを見てみましょう
"Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Sabi Home! Hun assortiment aan woonaccessoires, zoals stijlvolle wijnglazen en unieke vazen voegt echt iets bijzonders toe aan mijn nieuw gekochte huisje!... もっと見る
Afgelopen week prachtige rode en witte wijnglazen besteld. Snelle bezorging en super kwaliteit. Kreeg netjes een track en trace code zodat ik mijn bestelling kon volgen.
企業情報
当該企業による記述
Sabi Home brengt je huis weer tot leven, wij zorgen dat elk gedeelte in je huis voelt als thuis. een thuis zoals bij niemand anders. DIt allemaal door een aantal subtile kleine aanpasisngen binnen jou eigen budget. Want Sabi Home heeft alle juwelen voor jou thuis. zodat ook jullie huis uniq is. Ben jij dus opzoek naar nieuw servies, home decoratie of kleine meubels? kom dan een keer langs op onze site.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Onbetrouwbaar
Placemats en borden
Ik heb onlangs placemats en borden besteld bij Sabi Home en ben echt tevreden! De kwaliteit is top, ze zien er prachtig uit en de levering was super snel. Zeker een aanrader!
Afgelopen week twee stoelen gekocht bij…
Afgelopen week twee stoelen gekocht bij Sabihome. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle service! Kortom super!
Snelle levering!
Snelle levering en zeer zorgvuldig verpakt (bloempot)! Ben er blij mee.
Blij!
Hele goede ervaring met Sabi Home! Mooie stoelen die goed zitten, snelle verzending en fijn geholpen bij het afstemmen van de levering.
Top geholpen!
Fijne website, alles werd snel geleverd en alles was van top kwaliteit. Prima webshop.
Snelle levering en heerlijk geur
Snelle levering en heerlijk geur. Ik geniet elke keer als ik de kaars aansteek in mijn hobbykamer.
Alles netjes bezorgd en goed verpakt
Alles netjes bezorgd en goed verpakt! Meestal als je glas of iets dergelijks besteld komt het kapot binnen.. hier geen last van gehad. Fijn bedrijf!!
Very good quality glasses
De wiskey karaf binnen gekregen ziet er…
De wiskey karaf binnen gekregen ziet er prachtig uit en ook keurig verpakt.
Mooie kwaliteit en snelle levering!
Erg fijne en makkelijke website
Erg fijne en makkelijke website, er werd duidelijk aangegeven hoe het ervoor stond met me bestelling! Levertijd is ook snel!
Afgelopen week prachtige rode en witte…
I had a fantastic experience shopping…
I had a fantastic experience shopping on your site for home items. The website was easy to use, the product range was impressive, and my order arrived quickly and in perfect condition. The quality of the products exceeded my expectations. I'll definitely be coming back for more. Thanks for the great service!
Fijne partij en snelle levering!
Ik had per ongeluk verkeerd artikel…
Ik had per ongeluk verkeerd artikel besteld maar werd supersnel opgelost door de klantenservice waardoor ik mijn servies op tijd voor kerst in huis had!
Leuke spullen
Leuk cadeautje kunnen vinden op Sabihome. Verder kwam het allemaal netjes en goed binnen. Meer dan tevreden.
Hele toffe artikelen en snel geleverd
Hele toffe artikelen en snel geleverd! Aanrader :)
wijnglazen aanrader!
Ik heb hier onlangs 2 wijnglazen sets gekocht en ze zijn ontzettend goeie kwaliteit en ben ontzettend blij!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。