レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Købte 4 sabler og 3 sabler var perfekte og en enkelt sabel med mindre defekter. Vi gjorde René opmærksom på problemet og unden tøven sendte han en ny. Hurtig, behagelig og professionel service til en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi havde bestilt en champagne sabel i en trææske mm hos firmaet. Desværre var trææsken itu ved ankomsten. Efterfølgende kontaktede vi firmaet Sablen.dk og fortalte om skaden.Og straks derefter modtog... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er dybt imponeret over hastighed fra bestilling til levering. Mandag kl. 19.03 trykkede jeg send på ordren på en indgraveret champagne sabel. Kl. 20.04 kom en melding fra DAO om, at en pakke va... もっと見る

企業情報

1. ノベルティグッズ店

当該企業による記述

Sablen producerer unikke, eksklusive og personlige produkter ved brug af indgravering til personen, der har alt.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super service.

Super service og hurtig levering. Var hurtig til at svare på mit spm j chatten. Handler der gerne igen.

2025年11月2日

Sablen からの回答

Tak for både ordren og den fine anmeldelse 😊

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle bruge sablen med meget kort…

Jeg skulle bruge sablen med meget kort varsel. Jeg ringede og fik aftale med Lotte at jeg kunne hente den efter 21.00 vi skulle nemlig med et fly dagen efter. Jeg bestilte sablen samme dag, par timer senere, kunne jeg hente sablen hos hende. Der er ikke mange virksomheder i Danmark, som kan levere på denne måde. Der var god kommunikation hele vejen igennem og top nodge service.
Kan anbefales, anytime hvis man skal give en unik gave

2025年11月5日

Sablen からの回答

Tak for den meget flotte anmeldelse - og fedt at vi fik løst opgaven indenfor deadline. Håber du havde en dog tur, aog at modtageren blev glad for sablen 🙏

5つ星のうち4の評価

Ekstrem hurtig levering

Ekstrem hurtig levering!
Flot og lige efter forventningerne.

Det eneste der går i ikke får 5/5, er at jeg inde på hjemmesiden kikkede på basispakke og valgte den, efter jeg så havde designet sablen og tænkte det lå i kurven under sablen. Så betalte jeg bare og havde tiltro til det. Det skulle gå lidt hurtigt, så det er selvfølgelig også min egen fejl jeg ikke tjekkede op og sådan er det.
Men ellers så er jeg fuldstændig tilfreds

2025年8月19日

Sablen からの回答

Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet - og vi tager lige et kig på hjemmesiden for at se, om vi kan gøre det endnu mere tydeligt hvornår man vælger basis-pakken, og hvornår man blot vælger en sabel.
Tak for at du gav dig tid til at give feedbacken 🙏

Super god oplevelse

Umanerligt flot champagnesabel. God korrespondance med hurtige svar. Hurtig levering.
Den perfekte 30 års fødselsdagsgave at købe, især for en som mig, som var sent ude med køb af gaven.
Gaven faldt i god jord hos fødselaren og oplevelsen med sablen.dk faldt i god jord hos mig.

2025年8月5日

Sablen からの回答

Tak for den meget flotte anmeldelse - og vi er glade for at det faldt i god jord hos fødselaren 🥳

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。