Sachasmodehuis レビュヌ 33

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik bestelde een rok die aankwam in een raar kreukelig pakje en me totaal niet stond.Zelfde verhaal als in eerder reviews. Kon teruggestuurd naar China of tegen gereduceerde prijs iets anders bestell... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Heb in Augustus2025 twee polo,s besteld . Kreeg twee polo's thuis gestuurd die er in het geheel niet op leken. Ik kon de polo's retouren naar China en na ontvangst daar, mijn geld terug krijgen.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Niks bestellen bij deze oplichters: ik heb zogenaamde orthopedische schoenen gekocht voor 60 euro, die plastic en keihard waren. Terugsturen kon niet vanwege de hoge kosten naar China, ik heb na veel... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestel er nooit! Het product komt niet overeen met de de prachtige foto's. Reactie verloopt via mail, ik mocht retourneren of een vervangend product bestellen. Vervangend product besteld en moest nog... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Ik stond op het punt te bestellen

Ik stond op het punt te bestellen, tot ik toevallig een kleedje zag dat ik herkende van een andere site die ik volg. Op Sachas kost het 49,95 (ipv 99,95). op de andere site kost het 289 euro. Ik dacht eerst nog : waarschijnlijk goedkopere stof, oké dan, maar toen zag ik dat ze gewoon de foto hadden gekopieerd !!

2025幎10月10日
5぀星のうち1の評䟡

De grootste scam waar ik ooit ben

De grootste scam waar ik ooit ben ingetrapt!!! Laarzen ontvangen van AliExpress, super lelijke kwaliteit uiteraard. Na 3 keer over en weer mailen krijg ik een “retour formulier” wat inhoud dat je zelf mag betalen om ze terug te sturen naar China, wat €50 kost dus links om of rechts om ben je je geld kwijt.

2025幎10月9日

WAT EEN SCAM

WAT EEN SCAM!
Via deze website bruine laarzen besteld. De kwaliteit was zeer slecht en de laarzen zijn in het zwart geleverd ipv bruin.
Op mijn aanvraag voor retourneren wordt vooralsnog niet ingegaan. Dit terwijl dit bedrijf een niet tevreden geld terug beleid zegt te hanteren.

2025幎10月8日

1 ster is teveel

Via Pinterest terechtgekomen op deze website, waar de schijn werd gewekt dat het een Amsterdams bedrijf zou zijn en dus de kleding vanuit Nederland verstuurd zou worden.

De kleding blijkt gewoon uit China te komen en de kwaliteit is zwaar ondermaats. Terugsturen is erg duur, namelijk 21,50 per pakketje.

2025幎9月18日

60% procent korting plus nog eens 15%

60% procent korting plus nog eens 15% korting als je binnen de 48 uur bestelt ÉN gratis verzending is toch wel veel te mooi om waar te zijn.
Een jurk van 150,00 euro die met korting 50,96 euro kost, dat klopt niet.
(De korting klopt trouwens ook niet want een korting van 75% op 150 euro geeft een uiteindelijke prijs van 37,50 euro)
Laat je niet vangen door hun spam zou ik zeggen!

2025幎9月30日

Oplichters

Oplichterij!!!! Wordt gezegd dat het een lederen tas is. Echter is het een hartstikke neppe plastic tas uit china. Retourneren is niet mogelijk!!
Bestel hier niet.

2025幎9月23日

Niet kopen chinese rommel

Niet kopen chinese rommel. Zeer gelikte website maar gebakken lucht 25 jaar ervaring
 retourneren binnen 30 seconden. Trap er niet je mag het terugsturen naar China. Wees gewaarschuwd niet doen

2025幎8月28日

Was er al bang voor

Was er al bang voor. Veel reclame op Pinterest voor bruine leren laarzen. Besteld en na 4 weken wél ontvangen. Helaas blijkt het hele slechte plastic Chinese troep te zijn!! Jammer weer... Trap er niet in, is pure oplichting.

2025幎9月12日

Teleurgesteld

Heb schoenen besteld via dit bedrijf via Pinterest.
Gekregen maar waren te klein, toen begon de ellende.
Terugsturen kon op eigen kosten naar Azië.
Stond niets van op de site.
Heb nu een paar te kleine schoenen van 59,95.
Trap er niet in.

2025幎9月2日
5぀星のうち1の評䟡

Valse trustpilot link en missende informatie

Heel veel reclame op pinterest. Maar geen maattabel te vinden en leek too good to be true dus even verder gezocht. Er staat een valse link naar 1460 trustpilot reviews die niet bestaan, via het menu krijg je hele andere kleding dan via advertenties. En op trustpilot zag ik wel een website sacha-haarlem dat oplichters waren en die nu uit de lucht is, wellicht dezelfde.

2025幎8月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ