Bardzo dobrze zapakowane, roÅliny zdrowe, jednak niedopilnowano wysyÅki i roÅliny przeleÅŒaÅy weekend u kuriera, nie przyszÅy teÅŒ przez to wszystkie w jeden dzieÅ o co prosiÅem (ogólny czas oczekiwania... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sadzonki sÄ dobrze zabezpieczone na czas podróŌy. Denerwuje mnie brak informacji przed dokonaniem zakupu, ÅŒe dane towary nie bÄdÄ szÅy w jednej dostawie; myÅlaÅam, ÅŒe jeÅŒeli jest informacja o tej sam... ãã£ãšèŠã
Sadzonki bardzo dobrze ukorzenione , zamówiÅam 40 sztuk i jedyne co mnie trochÄ zaskoczyÅo , ÅŒe na 36 sztuk takich Åadnych dorodnych sadzonek te 4 sztuki byÅy malutkie i chude ( patyczki) szkoda , b... ãã£ãšèŠã
Polecajke waszej strony internetowej otrzymaÅam ze szkoÅy. Jestem bardzo zadowolona z paczki. Zamówienie przyszÅo bardzo szybko do domu pomimo, ÅŒe mieszkam zagranicÄ . To jest wielki plus. Paczka przy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bardzo dobry i pomocny kontakt
Bardzo dobry i pomocny kontakt. Szybka dostawa. Bardzo dobry material roslinny zapakowany wrÄcz perfekcyjnie w firmowe opakowania a nie przypadkowe pudÅa.
Polecam na 100%
Wszystko w jak najlepszym porzÄ dku
Wszystko w jak najlepszym porzÄ dku. Drzewka dostarczone bez zadnych ekscesow, porzÄ dnie zapakowane.
Sadzonki ok
Sadzonki ok, dobrze zapakowane , dostarczone w stanie nienaruszonym, polecam zakupy w tym sklepie.
WspaniaÅy sklep
WspaniaÅy sklep. ZamówiÅam sporo produktów podzielonych na kilka przesyÅek. Wszystko solidnie zabezpieczone . Produkty znakomitej jakoÅci. Polecam bo obsÅuga bardzo solidna i jakoÅÄ produktów fenomenalna
Zmieniono datÄ realizacji zamówienia w jego trakcie. Plusem jest sprawna komunikacjia z biurem.
Dobra komunikacja: wysyÅka czÄÅciowo w terminie, powiadomienia e-mail o statusie zamówienia oraz informacje na koncie klienta.
Polecam kaÅŒdemu w 100 % robiÄ zakupy wâŠ
Polecam kaÅŒdemu w 100 % robiÄ zakupy w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu drzewek owocowych w tym sklepie. ððð
Guzy korzeni po 4 latach
WywalaÅem z ziemi drzewko z tego sklepu które rosÅo 4 lata i w korzeniach byÅy guzy, opcje sÄ dwie albo oni dajÄ drzewa z chorobÄ przez co zarzucie sobie swojÄ ziemiÄ albo u mnie ona byÅa(inne drzewa mam dobre, juÅŒ sÄ duÅŒe,Åadne plony ,z tym drzewkiem byÅ problem juÅŒ na poczÄ tku sÅaby wzrost ) , dodaje ku przestrodze, oczywiÅcie to tylko domysÅ,nie oskarÅŒam.
Profesjonalizm
Bardzo duÅŒy wybór, Åwietna obsÅuga klienta, towar najwyÅŒszej jakoÅci.
Bardzo szybka dostawa
Bardzo szybka dostawa. Opakowanie klasy premium.
Sadzonki truskawek
Sadzonki truskawek, piÄknie ukorzenione, starannie zapakowane.
Drzewka równieŌ w dobrym stanie oraz dobrze przygotowane do transportu
Ekspresowa wysyÅka i dobrzeâŠ
Ekspresowa wysyÅka i dobrze zabezpieczone roÅliny, np.truskawk wszystkie siÄ juÅŒ przyjeÅy.
Sadowniczy sÄ firmÄ rzetelnÄ
Sadowniczy sÄ firmÄ rzetelnÄ , sadzonki przysyÅajÄ zapakowane dobrze.
PiÄkne roÅliny
PiÄkne roÅliny ; szybkÄ dostawÄ ; roÅliny bardzo dobrze zabezpieczone na podróŌ . Polecam
Szybko latwo iwygodne wybieranieâŠ
Szybko latwo iwygodne wybieranie pomocny opis sadzonek
stokrotki
Szybka przesyÅka. RoÅliny super przygotowane do drogi, a paczka opisana.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã