レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super sÞd pige, Sofie Hoffman, som dog ikke lykkedes at sÊlge noget til mig denne gang. Det tog hun ganske roligt, og jeg ser frem til at hÞre fra hende igen, med gode spÊndende tilbud. Årsagen til... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte 4 stk gavekort. Fin oplevelse, sÊlger var venlig og kunne tage noget sjov. Kom med et godt tilbud man ikke kunne sige nej til. Han sendte bekrÊftelse pÃ¥ vores aftale med det samme, sÃ¥ jeg ku... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super behagelig samtale med en sÊlger der virkelig gjorde noget for at man ikke skulle få en dårlig oplevelses og tÊnke å nej endnu en skide sÊlger der vil gÞre alt for at få en til at sige ja.

Jeg havde en rigtig god og konstruktiv samtale med en god og sÊrdeles venlig sÊlger. Jeg kÞbte nogen fine ophold, som vi vil glÊde os til at opleve.

䌁業情報

1. ホテル
  2. むベント管理䌚瀟
  3. マヌケティング ゚ヌゞェンシヌ
  4. テレマヌケティング業

圓該䌁業による蚘述

Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sÊlger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

142件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Har fÞrhen kÞbt nogen hotel ophold

Har fÞrhen kÞbt nogen hotel ophold tilbage i marts måned af Daniel Hansen. Hele kÞbsprocessen har vÊret nem og overskueligt, og det har vÊret en super romantisk tur med mig og bedre halvdel.

Kan klart anbefale SAF PARTNERS til folk der vil have "get away" fra hverdagen med familien eller andet.

5 stjerner her fra, kÞber helt sikkert igen.

2025幎6月5日

KÊre Melanie,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de kÞbsoplevelsen og selve opholdet levede op til dine forventninger – og at I havde en dejlig tur.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og håber at se dig som kunde igen snart.

Hurtig og nem service

Hurtig og nem service !
Havde nogle spÞrgsmål vedrÞrende et gavekort. Ringet og fik hurtigt hjÊlp og svar. Behagelig medarbejder som var god til at forklare og fik hurtigt ordnet alt. Det var nemt at aktivere og bruge gavekortet.
Jeg kommer til at kÞbe fra dem igen!

2025幎7月11日

KÊre Anne Cathrine,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at det var nemt at aktivere og bruge gavekortet. Det betyder meget for os at hÞre, at du fÞlte dig godt hjulpet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

SAF PARTNERS ApS

Husk at lÊse ALT det med småt

Husk at lÊse ALT det med småt! IsÊr hvis I skal på ophold i en weekend!!

2025幎6月29日

KÊre Signe,

Vi er kede af at hÞre, at opholdet ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestrÊber os altid på at give tydelig information.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@saf.dk, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse. Vi vil meget gerne hÞre mere.

DÃ¥rlig oplevelse

Vi har oplevet at vi ikke kan afmelde betaling af ophold på FrÞslev kro. Dette til trods for at vi umiddelbart efter booking afmelde

2025幎6月20日

KÊre Erling,

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og vi vil meget gerne have mulighed for at hÞre nÊrmere om forlÞbet. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@saf.dk, så vi kan fÞlge op og få en god dialog om din oplevelse.

Vi sÊtter stor pris på feedback og håber, at du vil tage kontakt.

SAF PARTNERS ApS

kÞbte en deal som skulle vÊre en

kÞbte en deal som skulle vÊre en gourmet middag som åbenbart var en hovedret med svinemÞrbrad. men kunne så vÊlge fisk eller kalvemÞrbrad imod ekstra betaling foret offentlig dessert skulle man også betale ekstra for.
og overnatning skulle man også betale ekstra for både pga af seson og weekend tillÊg. så det dobbelt så dyrt.
kÊmpe svindler firma. kÞb ikke noget fra dem.

2025幎6月8日

KÊre Kenneth,

Vi er kede af at hÞre, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis aldrig vores Þnske, at nogen skal fÞle sig skuffede over et kÞb gennem os.

Vi er blevet opmÊrksomme pÃ¥, at betegnelsen gourmetmiddag kan give anledning til misforstÃ¥elser, og derfor har vi tydeligt informeret om, at middagen bestÃ¥r af en hovedret – som ogsÃ¥ fremgÃ¥r i selve gavekortet.

Det samme gÊlder tillÊg for overnatning i hÞjsÊson og weekender, som vores sÊlgere er instrueret i altid at informere om. Disse oplysninger står ligeledes klart i gavekortets betingelser.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til lÞbende at forbedre både vores kommunikation og kundeservice.

SAF PARTNERS ApS

Mit gavekort udlÞb og kontaktede derfor

Mit gavekort udlÞb og kontaktede derfor SAF som var så venlige at de forlÊngede det således at der nu er booket ophold og alt er som det skal vÊre. Mange tak for super service.

Kan kun anbefales.

2025幎6月3日

KÊre Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe med at forlÊnge gavekortet, og at alt nu er på plads med jeres ophold. Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Tak fordi du anbefaler os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥

Virkelig dårlig oplevelse.

Virkelig dårlig oplevelse.
Jeg kan kun sige hold jer vÊk fra saf partners ApS
Jeg kÞbte et par slots ophold hos saf partners ApS, det skulle jeg aldrig have gjort, de sender “gavekort” som er umulig at indlÞse, stedet har aldrig tid (det nÊste Ã¥r) mÃ¥ske de ikke gider saf partners ApS, yderligere kommer der ca. 800.- til 1000.- ekstra pr. Overnatning pÃ¥ deres priser, sÃ¥ det skal man vÊre opmÊrksom pÃ¥. NÃ¥r man ringer til SkrÞbelev gods (slot) som sÊlgeren beskrev det, ville man blive opgraderet, det er absolut ikke tilfÊlde, man bliver NED graderet nÃ¥r man kÞber igennem SAF Partners ApS, nÃ¥r man handler hos SAF Partners ApS skal du regne med at du kommer til at betale dobbelt prisen og for dÃ¥rligere vÊrelser/betjening, man bliver absolut nedprioteret nÃ¥r man handler hos SAF Partners ApS.
SÞd og venlig sÊlger, men der bliver solgt guld til kobber priser.
Min anbefaling er HOLD JER VÆK fra dette telemarketing firma, det er i min optik PLAT og SVINDEL

2025幎4月4日

KÊre Thomas,

Tak for din anmeldelse – det gÞr os naturligvis kede af at hÞre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi er Êrgerlige over, at du ikke har haft den oplevelse, vi tilstrÊber at give vores kunder. Vi arbejder med populÊre opholdssteder, hvor der til tider kan vÊre stor efterspÞrgsel – og det kan pÃ¥virke tilgÊngeligheden. Det skal dog pÃ¥ ingen mÃ¥de fÞles umuligt at indlÞse et gavekort, og det beklager vi, hvis det har vÊret din oplevelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en lÞsning.

Hurtig og kompetent assistance

2025幎1月20日

KÊre Per,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet hurtig og kompetent assistance hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med vores service.

Fleksible

Jeg kÞbte et gavekort til et bestemt hotel, og da jeg to måneder fÞr lukketid Þnskede at bruge det, var det solgt og derfor lukket for bookinger. Jeg kontaktede SAF, og uden problemer har jeg fået forlÊnget mit gavekort med endda en måned mere end de to måneder, jeg havde tilbage. Det kan jeg vist kun vÊre tilfreds med.

2025幎1月15日

Hej Vibeke,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at vi kunne hjÊlpe dig med at forlÊnge gavekortet, så du stadig får glÊde af det. Vi bestrÊber os altid på at vÊre fleksible og give den bedst mulige service, og det betyder meget for os at få din feedback.

Skulle der opstå noget, du har brug for hjÊlp til fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

SAF PARTNERS ApS

Jeg vil gerne give mine varmeste

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til
SAF PARTNERS. Jeg har kÞbt nogle ophold fra dem, det var nogle gode oplevelser som levet op til mine forventninger. De er super sÞde og yder en rigtig god service.
Mvh
Pia Qvick

2024幎6月30日

KÊre Pia,

Mange tak for din anbefaling og for at dele dine oplevelser. Det betyder meget for os at hÞre, at vi har kunnet leve op til dine forventninger, og at du har haft glÊde af de ophold, du kÞbte gennem os. Vi sÊtter stor pris på din ros for vores service!

Vi ser frem til at hjÊlpe dig med flere gode oplevelser i fremtiden.

ForlÊngelse af gavekort

Mit gavekort var ved at udlÞbe inden jeg kunne nå at bruge det. Derfor kontaktede jeg SAF ang at få det forlÊnget. Det gjorde de uden problemer

2025幎1月6日

KÊre Anette,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at vi kunne hjÊlpe dig med at forlÊnge dit gavekort uden problemer.

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service, og vi håber, at du får stor glÊde af dit gavekort.

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang.

Hej SAF Partners

Hej SAF Partners
Tak for en dejlig oplevelse og god behandling i forbindelse med fornyelse af mit gavekort
Og tak til lian

2025幎1月6日

KÊre Carl,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjÊlpe dig med fornyelsen af dit gavekort.

Vi sÞrger for, at Lian fÃ¥r din ros – det betyder meget for os at vide, at vores kolleger gÞr en positiv forskel.

Vi håber, du får stor glÊde af dit gavekort, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

SAF PARTNERS ApS

Jeg talte med sofia og kÞbte et par

Jeg talte med sofia og kÞbte et par hotelophold fra hende. Hun var en rigtig rar person at tale med og jeg havde en god oplevelse med hende . Vil varmt anbefale .

2024幎11月27日

KÊre Lely,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med Sofia, og at hun gjorde dit kÞb til en positiv oplevelse. Vi strÊber altid efter at give vores kunder den bedste service, og det er skÞnt at vide, at du fÞlte dig godt behandlet.

Vi ser frem til, at du får glÊde af dit hotelophold og håber, det bliver en fantastisk oplevelse!

god service

god service, gode ophold har prÞvet dem fÞr, gode priser

2024幎12月4日

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din positive oplevelse! Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med både vores service og opholdene. Det betyder meget for os at hÞre, at du synes om vores priser og tilbud.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig med endnu flere gode ophold i fremtiden!

SAF PARTNERS ApS

Naja har solgt mig et weekendophold på

Naja har solgt mig et weekendophold på Langeland.
Det var en meget rar samtale vi havde og jeg fÞlte mig godt behandlet af hende. Kan godt anbefales :-)

2024幎12月3日

Hej Susanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god samtale med Naja, og at du fÞlte dig godt behandlet. Det betyder meget for os, at vores kunder får en positiv oplevelse.

Vi håber, du får et fantastisk weekendophold på Langeland!

SAF PARTNERS ApS

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med SAF Partners! De tilbyder en utrolig god mulighed for et luksuriÞst ophold på SkrÞbelev Gods, med alt fra gourmet-middag til rundtur på godset. Gavekortene er fleksible og kan bruges året rundt, hvilket gÞr det nemt at planlÊgge. Kommunikation og service fra Michael JÞrgensen har vÊret helt i top. Jeg kan varmt anbefale SAF Partners for deres professionelle service og fantastiske tilbud!

De bedste hilsner, Michael

2024幎12月4日

Hej Michael,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi er utroligt glade for at hÞre, at du har haft en fantastisk oplevelse med både vores service og det luksuriÞse ophold på SkrÞbelev Gods.

Det glÊder os isÊr, at du oplevede kommunikationen og servicen fra Michael JÞrgensen som vÊrende i top. Vi bestrÊber os altid på at levere professionelle og fleksible lÞsninger, så det er dejligt at hÞre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang!

Rigtig fin service

HjÊlpsom feedback i forhold til spÞrgsmål, vi havde.

2024幎11月18日

Hej Margit,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du oplevede hjÊlpsom og god service. Det betyder meget for os, at vi kunne besvare dine spÞrgsmål og give den feedback, du havde brug for.

Har du flere spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

SAF PARTNERS ApS

Jeg havde en rigtig god samtale med en

Jeg havde en rigtig god samtale med en medarbejder, som var hurtig til at hjÊlpe mig. I det hele taget en rigtig god oplevelse 😊👍

2024幎11月8日

Hej Henriette,

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at vores medarbejder kunne hjÊlpe dig hurtigt. Din feedback betyder meget for os!

Vi håber at kunne give dig lige så god service en anden gang.

God kundeservice :)

Vi har kÞbt to gavekort til hotelovernatning, som vi vil bruge i forbindelse med vores nÊste strategidage.

Jeg har oplevet en rigtig god dialog med kundeservice: Lian Farahani var meget imÞdekommende og hyggelig at tale med.

2024幎11月13日

Hej Julie,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi håber, at jeres strategidage og hotelophold bliver en stor succes!

Tak for din tid og de flotte ord – vi sÊtter stor pris pÃ¥ det!

Great customers service

Great customers service
I will highly recommend it :)

2024幎11月11日

Hi Danilo,

Thank you for your kind words!

We're thrilled to hear that you had a great experience with our customer service. Your recommendation means a lot to us!

If you need any further assistance, don't hesitate to reach out.

Best regards,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。