Banner for Safecourtkitchen

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben fan! Fantastische producten, we gebruiken de pannen, glazen vershoudbakjes en melkschuimer elke dag met veel plezier. Ook de klantenservice krijgt een 10! I’m a fan! Fantastic products — we us... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helaas gaf mijn melkopschuimer kortsluiting, maar de manier waarop Safecourt dit heeft opgelost is echt klasse. Na één berichtje kreeg ik direct een reactie en werd er razendsnel een nieuw apparaat o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Echt super blij zijn we met deze Crystal melkopschuimer van Safecourt. Behalve dat de melk voor onze latte’s en cappuccino’s thuis nu net zo perfect en lekker zijn als in de baristabar in ons winkelc... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Oude melkschuimer was aardig maar toch vaak moeilijk schoon te maken. Kwam deze tegen online en overtuigd. Vrij snel geleverd en makkelijk te installeren. Werkt intuïtief en blijft schoon. Ook nog ee... もっと見る

企業情報

1. 電化製品店
  2. キッチン用品店

当該企業による記述

Bij Safecourt Kitchen geloven we dat écht genieten begint met gezonde keuzes. Daarom ontwikkelen we keukenapparaten die niet alleen doen wat ze beloven, maar ook volledig vrij zijn van Teflon, PFAS en microplastic. Wat je dagelijks gebruikt in de keuken, hoort veilig te zijn voor jou, je gezin én je gezondheid. Onze missie is helder: een eerlijke en bewuste keuken toegankelijk maken voor iedereen. We combineren stijlvol design met gebruiksgemak en 100% transparantie over materialen en functies. Als jong, onafhankelijk merk bouwen we elke dag aan een community van mensen die weten wat erin zit en wat er juist níét in hoort te zitten. Want bewust kiezen begint met goede informatie én producten die je kunt vertrouwen.

100% een teflon & PFAS vrij keuken

当該企業による記述

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Hey jij, wij zijn Cas en Boyd – de oprichters van Safecourt Kitchen. Wat begon als liefde voor koken, groeide uit tot een missie: keukenapparaten ontwerpen die niet alleen functioneel en stijlvol zijn, maar vooral veilig en gezond. Bij Safecourt geloven we dat écht genieten begint met bewuste keuzes. Daarom ontwikkelen we producten die volledig vrij zijn van Teflon, PFAS en microplastic. Geen verborgen schadelijke stoffen, maar transparante technologie die je elke dag met een gerust hart gebruikt. We testen en gebruiken elk product zelf – in onze eigen keukens, met onze eigen recepten. Zo weten we precies wat werkt en wat beter kan. Ieder apparaat dat we maken, is ontworpen met oog voor kwaliteit, gebruiksgemak én esthetiek. Van robuuste RVS-elementen tot slimme functies die koken sneller én leuker maken. En natuurlijk vergeten we het design niet. Onze collectie is strak, tijdloos en past in iedere keuken – van modern tot klassiek.

Vandaag voor 22:00 besteld is morgen in huis

Gratis verzending

Gratis verzending
30 dagen geld terug garantie + 2 jaar garantie.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Echt een mooie melkopschuimer

Echt een mooie melkopschuimer. Fijn dat het een glazen kan heeft. Icoontjes die erop staan vervagen zeer snel (lees binnen twee weken) dat vind ik niet oke. De communicatie hierover verliep traag en de geboden oplossing vond ik ook echt niet afdoende. Ik zit nu met een onderstuk van de opschuimer met halve afgeveegde icoontjes. Heel slordig en jammer. Safecourt krijgt deze klacht vaker en zou er iets aan moeten doen.

2026年3月10日
5つ星のうち3の評価

Schuim valt tegen (geen verschil in standen)

Opzich prima melkschuimer maar zie niet waarom deze beter is dan veel goedkopere versies met minder standen behalve dat deze van glas is. Ik merk geen verschil in schuimdikte tussen verschillende standen en latte art is echt niet mogelijk omdat de melk alleen aan het oppervlak schuimt en niet een silk texture heeft zoals je dan wil

Melkopschuimer

Ik had problemen met mijn melkopschuimer en dit is snel en heel goed opgepakt!
Wat een top service!

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn dat de problemen met de melkopschuimer zo goed zijn opgelost! We zijn blij te horen dat je onze service als top hebt ervaren!

Vlotte verzending!

Vlotte verzending!
Kan voor melkopschuimer gekocht !
Prima toestel, kan wast vlot af!

2026年4月2日

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn dat de verzending vlot verliep en dat het toestel goed bevalt! We zijn blij met uw positieve ervaring en bedanken u hartelijk.

5つ星のうち5の評価

Ik ben kok en heb veel ervaring met…

Ik ben kok en heb veel ervaring met anti aanbakpannen. Helaas vaak van slechte kwaliteit, ook de pfas vrije merken. ik ben dol op de pannen van Safecourt, als je ze gebruikt volgens de handleiding wil je niets anders meer!

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze Safecourt pannen! We zijn blij dat u, als ervaren kok, de kwaliteit waardeert en de gebruiksaanwijzing belangrijk vindt. Dank voor uw positieve feedback!

De wokpan is fantastisch

De wokpan is fantastisch! Echt aanrader. Mooie constante warmte, goed verdeeld

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn dat de wokpan zo fantastisch is en de warmte goed verdeeld wordt! We zijn blij met uw aanbeveling en positieve feedback.

5つ星のうち5の評価

Prachtige pannen zijn het die heerlijk…

Prachtige pannen zijn het die heerlijk koken. En de levering was snel en heel stevig verpakt. Bovendien miste er een pan en dit werd heel snel en heel accuraat opgepakt. Ik kreeg fijne persoonlijk voelende mailtjes. Dankjulliewel! Jullie hebben er een ambassadeur bij!

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent over de pannen en de snelle levering! We zijn blij dat het ontbrekende item zo goed is opgelost en dat je de mailtjes prettig vond. Bedankt voor je enthousiasme!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering , duidelijke vriendelijke en vooral persoonlijke communicatie, super fijn product de melkopschuimer!

2026年1月13日

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en persoonlijke communicatie! We zijn blij te horen dat je geniet van de melkopschuimer. Dankjewel!

Onervaren medewerker

Hallo Cas & boyd.
Helaas. Mijn slow juicher zit in de doos. Ik heb jullie reeds benaderd. Ws zit er een technische mankement in. Ik heb het nooit kunnen gebruiken. In m’n mail heb ik gevraagd of de mogelijkheid was om dit retour op te sturen en een ander in de de plaats te mogen ontvangen.
Antwoord van jullie is: een foto uploaden en opsturen zodat de technische dienst het kan beoordelen.
Voor een jong bedrijf vind ik dit niet de oplossing om op deze manier met de consument om te gaan.

2025年10月17日

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend om te horen dat je de slowjuicer nog niet hebt kunnen gebruiken en dat dit zo is verlopen — dat is natuurlijk niet de ervaring die je mag verwachten.

We begrijpen je punt volledig. Als een product direct niet werkt, wil je gewoon een snelle en duidelijke oplossing, zonder onnodige stappen.

Ik pak dit graag **persoonlijk en met prioriteit** voor je op. Stuur me alsjeblieft even een mail via **[kai@safecourt.nl](mailto:kai@safecourt.nl)** met je gegevens, dan zorgen we dat dit netjes en snel wordt opgelost met een passende vervanging.

Onze excuses voor het ongemak 🙏

5つ星のうち1の評価

Ik heb hier een melkopschuimer gekocht…

Ik heb hier een melkopschuimer gekocht via bol.com melkopschuimer safecourt Kitchenaid, vlotte levering etc. Maar de machine maakt heel veel lawaai, erg irritant, heb hier een filmpje van gemaakt en opgestuurd! Als enige reactie kreeg ik dat dat nu eenmaal hoort bij een melkopschuimer! Wij hebben hoog een melkopschuimer in ons vakantiehuisje en die maakt gelukkig veel minder lawaai! Ik zou deze dus absoluut niet aanbevelen!

Safecourtkitchen からの回答

Bedankt voor je eerlijke feedback.
Wat vervelend om te horen dat het geluid zo storend is en dat je je niet serieus genomen voelde in de reactie — dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We begrijpen goed dat je dit vergelijkt met andere apparaten en dat het verschil in geluid dan extra opvalt. We kijken hier graag alsnog met je mee om te zien wat er speelt en of we dit voor je kunnen oplossen.

Zou je ons even een mail willen sturen via **[kai@safecourt.nl](mailto:kai@safecourt.nl)**? Dan pakken we dit persoonlijk voor je op.

Onze excuses voor het ongemak 🙏

Hele fijne bakpannen

Hele fijne bakpannen! Echt heel blij mee

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn dat de bakpannen zo goed bevallen! We zijn erg blij met uw positieve ervaring en de 5 sterren. Dank voor de review!

Stevig en warm schuim

De melkopschuimer doet zijn werk goed en maakt heerlijk warm en stevig schuim. Helaas is hij wel breekbaar omdat hij van glas gemaakt is en brak hij al na enkele weken. Er wordt gelukkig een losse glazen kan aangeboden, maar helaas schuimt deze minder goed op dan de eerste. Al met al blij met het product, er kan ook borstvoeding in worden opgewarmd.

2026年4月2日

Geweldige kwaliteit

Geweldige kwaliteit, snelle service, ga binnenkort de juicer en opberg bakjes bestellen.

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en service! We zijn blij met je enthousiasme en hopen je snel weer van dienst te zijn!

Slechte communicatie en kwaliteit

Melkopschuimer nu al 2 keer kapot in een maand tijd. Contact gaat voornamelijk via iets met AI waardoor er uiteindelijk niks geregeld wordt. Uiteindelijk wel een medewerker per mail gesproken. Die stuurt de melkopschuimer naar een verkeerd adres waardoor ik nu al 2 weken zonder melkopschuimer zit en nog steeds geen contact.

Safecourtkitchen からの回答

Bedankt voor je eerlijke en duidelijke feedback.
Wat je beschrijft is natuurlijk ontzettend frustrerend — zeker als het product meerdere keren defect raakt én de afhandeling daarna niet goed verloopt.

Dat dit zo is gegaan met het verkeerde adres en het uitblijven van contact, is absoluut niet de bedoeling. Dit had veel beter en sneller opgelost moeten worden.

Ik pak dit graag **persoonlijk en met de hoogste prioriteit** voor je op. Zou je me alsjeblieft direct een mail willen sturen via **[kai@safecourt.nl](mailto:kai@safecourt.nl)** met je gegevens? Dan zorg ik dat dit nu écht goed en snel wordt opgelost.

Onze oprechte excuses voor hoe dit is verlopen 🙏

Tevreden klant ! :)

De bestelling is goed verlopen; de melkschuimer met cadeau goed ingepakt en het voldoet 100% naar wens; prachtige dikke schuim en goed te reinigen ! Dank voor alles 🙏🏼

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn dat de bestelling goed verlopen is en de melkschuimer aan de verwachtingen voldoet! We zijn blij te horen dat je geniet van het dikke schuim en het gemakkelijke schoonmaken. Dank voor de positieve feedback!

De Safecourt melkschuimer is super

De Safecourt melkschuimer is super. De glazen bewaarbakken zijn fantastisch
Levering en verpakking super

2026年4月10日

Safecourtkitchen からの回答

Wat fijn dat de melkschuimer en bewaarbakken zo goed bevallen! We zijn blij met je positieve feedback over de levering en verpakking. Dank je wel!

Alles helemaal in orde

Solide verpakking, goede communicatie, producten doen degelijk aan, mooie materialen, geen overbodige papieren, wel concrete gebruiksaanwijzing en voldoende informatie .
Niets op aan te merken, dus 5 sterren!

2026年4月8日

Safecourtkitchen からの回答

Wat een fijne review, dankjewel! We zijn blij te horen dat de solide verpakking, goede communicatie en degelijke producten met mooie materialen zo goed bevallen. Fijn dat de concrete gebruiksaanwijzing en voldoende informatie gewaardeerd worden.

5つ星のうち4の評価

Zijn wel wat duurder, maar daardoor ook duurzamer

Bakjes zijn heel fijn in het gebruik. Geen rode aanslag aan de rand van dekseltje nadat ik pasta had opgewarmd in de magnetron. Ik mis wel een lipje aan het dekseltje voor het open maken, is namelijk erg warm na het opwarmen. Voor de rest alles prima, levering en heel goed verpakt. Alleen stuur niet gelijk in de eerste week elke dag een reminder voor een review, de mensen moetende tijd krijgen om het te testen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。