Super oplevelse . Ringede dertil fordi jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l. Fik den hjÊlp jeg havde brug for . Han fortalte mig hvor jeg skulle finde det pÃ¥ nettet hvis jeg selv ville bestille . Spurgte hvor... ãã£ãšèŠã
Anden gang vi kÞber fitness gulv derfra. God kvalitet og hurtig levering med fragtmand
Jeg havde bestilt mÃ¥tter og havde skrevet i kommentar om de kunne vente med at afsende dem og en anden ordre, hvor jeg skrev at det var hast. Begge gange sÞrgede de for at opfylde mine Þnsker, vi var... ãã£ãšèŠã
Bestilte en palle muddermåtter tirsdag formiddag og onsdag formiddag stod de på gårdspladsen. Så det gik hurtigt og effektivt. Ikke en finger at sÊtte herfra.
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Anden gang vi kÞber fitness gulvâŠ
Super oplevelse
Super oplevelse .
Ringede dertil fordi jeg havde nogle spÞrgsmål. Fik den hjÊlp jeg havde brug for . Han fortalte mig hvor jeg skulle finde det på nettet hvis jeg selv ville bestille . Spurgte hvor hurtig han kunne levere ( det var lige inden påske ) . Hvis du bestiller i dag så sender jeg den i morgen , sagde han og så ville jeg have dem hurtigt . Det havde han ret i . Bestiller igen derfra hvis jeg skal bruge mere .
God service og super hjÊlpsom medarbejder. ð mega glad for mit fitness gulv . God kvalitet og har ikke den der â gummi lugt â . Alt er godt
Super hurtig levering âºïž
God og hurtig handel.
Godt produkt.
Hurtig levering. Og måtten til at stå på lever op til mine forventninger.
Når fÞrst fliserne ligger der, så ligger de stabilt
Når fÞrst fliserne ligger der - så ligger de ret stabilt. Til gengÊld er hver flise tung og lidt umedgÞrlig; det er ikke en fejl. Det er en del af fidusen.
god service
God match mellem pris og produkt
Hurtig service og som det indledningsvist ser ud til også et godt produkt til en fornuftig pris. TÊnker ikke oplevelsen og bedÞmmelsen vil Êndre sig, når produktet har vÊret i brug for alvor.
Hurtig problemfri bestilling og levering
Hurtig levering
Hurtig levering
Godt produkt og fin levering
Vi kÞbte fitnessfliser af gummi til vores homegym. De er af hÞj kvalitet til en god pris og det var nemt af aftale en leveringsdag der passede os.
Super tilfreds
Hurtig levering, gummimåtterne var lette at håndtere, og hesten er glad