企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

Hos Safety Hub brænder vi for at gøre hverdagen tryggere med smarte og pålidelige løsninger. Vi kombinerer teknologi med enkelhed – så du og dine kære altid kan føle jer sikre, uanset hvor I befinder jer. Vores produkter er håndplukket, testet og tilpasset til moderne livsstil, fordi vi tror på, at tryghed skal være nemt. Når du handler hos os, får du ikke bare et produkt – du får ro i sindet.

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Benyttes især ved rejser til udlandet

Købte 2 stk. for at kunne følge bil og kuffert på en udlandsrejse.
Virker som de skal - uanset om det er i DK eller udlandet.
Giver en tryg fornemmelse, når man kan se, at kufferten faktisk er med på det fly, som man sidder i - eller at kufferten er på vej mod bagageudleveringen i lufthavnen.

2026年3月18日

Hej Claus

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du finder ro i at vide, hvor dine ting er - i hele verden 🤩 Hvem kender ikke følelsen af at stå og håbe på, ens kuffert er med på bagagebåndet - og være i tvivl lige ind til man ser sin kuffert.

Vi er glade for din gode oplevelse - det er præcis det, vi brænder for.

virkelig en smart opfindelse

virkelig en smart opfindelse. Har lagt en i bilen også, så det er nemt at finde den intet stort p-hus 😵‍💫 fungerer perfekt. Skønt produkt

2026年2月26日

Safetyhub からの回答

Kære Daniel. Tusinde tak for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse og tak for de pæne ord. En tracker i bilen er også en megagod ide. Hvem har ikke stået på Bilkas p plads og tænkt: hvor Sørensen stillede du bilen? 😁 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

Fantastisk kundeservice

Efter at have lagt ud med en meget dårlig anmeldelse, har jeg oplevet en helt fantastisk service fra Rene. Han har personligt afleveret min varer for 5 minutter siden. Det er top service. Så tak for det. Godt nytår.

2025年12月26日

Kære Janni

Tak for din dejlige anmeldelse :) Jeg beklager vi har haft en kedelig oplevelse med posten, og er glad for vi kunne finde en god løsning. Vi samler på glade kunder, og det skal være trygt at handle med os.
Godt nytår,
Rene fra Safetyhub

Rigtigt fin oplevelse

Rigtigt fin oplevelse.

Kortet er lige så nemt at bruge, som jeg havde håbet. Nemt bestillingsflow. Hurtig levering og klar kommunikation undervejs.

2025年9月12日

Fin oplevelse.

Fin oplevelse at handle med firmaet. Hurtig levering. Produktet passer perfekt til mit brug og er både nemt at installere og bruge.
Alt i alt en god oplevelse.
Svend K

2025年9月11日

God vejledning

Meget overskuelig webshop og god vejledning. De har holdt alt hvad de lovede, og kortet er genialt!

2025年9月10日

Safetyhub からの回答

Tak for de pæne ord - vi synes også, det er en smart løsning på vores eget problem med at finde vores ting 😅 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

5つ星のうち5の評価

God kvalitet og perfekt størrelse

Kortet passer både i min taske og i min pung og virker meget præcist.

2025年9月13日

Safetyhub からの回答

Smart at flytte kortet til det, du har brug for at holde styr på 😎 Tak for de pæne ord. De bedste hilsner, René fra Safetyhub

Virker perfekt 🤩

Alt er som lovet. Kortet er nemt at bruge og jeg har allerede fundet min taske to gange med trackeren 😅

2025年9月13日

Safetyhub からの回答

Hej Katja - jeg er glad for at trackeren har hjulpet dig med at finde din taske; det er præcis pointen 👍 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

5つ星のうち5の評価

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering.
Det var let at koble smartcardet op på telefonen vi quickguiden, der fulgte med.
Det er ikke sidste gang, jeg køber noget fra denne side:-)

2025年9月6日

Safetyhub からの回答

Hej Julia - tusinde tak for din anmeldelse og de pæne ord. Du er altid velkommen tilbage 😍 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

5つ星のうち5の評価

Effektiv løsning og hurtig support

Effektiv løsning og hurtig support. De svarede øjeblikkeligt, og heldigvis var det bare en klassisk fejl 40, suk :)

2025年8月29日

Safetyhub からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse og godt vi ku hjælpe 😅 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

Super kvalitet

Batteritiden er et kæmpe plus, for der går uger mellem opladning.

2025年7月17日

Safetyhub からの回答

Tak for din anmeldelse - det er vi glade for. Der kommer snart en oplader på shoppen :)

Genialt 👏

Genialt 👏 - nu behøver min gamle moster ikke længere bekymre sig om at miste sin taske - jeg kan finde den på et øjeblik for hende 🙏

2025年8月21日

Safetyhub からの回答

Hej og tak for din de pæne ord. Herligt der er styr på din mosters taske igen :)

Mere tryghed i hverdagen

Mere tryghed i hverdagen
Har én i min bil og én i min taske. Jeg føler mig langt mere tryg nu….og så kan jeg altid finde min bil på en stor P plads.

2025年8月18日

Safetyhub からの回答

Skønt og tak for din anmeldelse. Hvis jeg havde en krone for hver gang min bil har været væk på en stor p-plads, var jeg en rig mand 😂

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。