ÃrhÀnget lossnade direkt och pluppen till piercingen försvann, trots att jag skruvade Ã¥t det hÃ¥rt, vilket gör smycket oanvÀndbart. Hörde av mig till support utan svar. Mailade igen tvÃ¥ veckor senare o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ich bestelle schon lange und recht regelmÀÃig bei Safira. QualitÀt und Preis-Leistung schwankt stark. Leider ist es bereits mehrfach zu unvollstÀndigen Lieferungen gekommen, nicht immer mit Benachrich... ãã£ãšèŠã
I'll start by saying I only have experience with their silver pieces. The piercing and both pairs of hoops are great, love the design, but the studs have uneven back parts - one comes off pretty easil... ãã£ãšèŠã
Kundservice Àr sÃ¥ bra, fick hjÀlp direkt nÀr jag köpte fel storlek (inte lÀtt dehÀr med ringstorlekar haha) men bÃ¥de jag och min syster har köpt ringar (jag har en frÃ¥n safira och tror min syster har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Safira.com ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SAFIRA offers a wide range within the jewellery section; Earrings, necklaces, rings, bracelets and anklets. Everything from minimalistic to more bold and statement pieces. All our jewellery are made of pure silver and gold. We believe that contemporary jewellery made from precious metals should be affordable without compromising on the level of fashion.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BestÀllde ett 3 pack örhÀngen
BestÀllde ett 3 pack örhÀngen. Det kom 3 st. AlltsÃ¥ inte 3 par. Har aldrig varit med om att örhÀngen leveras enskilt och inte i par. Det framgÃ¥r inte pÃ¥ hemsidan. De var dessutom 10,1 mm istÀllet för 10,5 som angavs pÃ¥ hemsidan. Det Àr rÀtt stor skillnad pÃ¥ 0,5 cm nÀr det gÀller örhÀngen, men de hÀvdar att det Àr inom âfelmarginalâ och vÀgrar acceptera reklamation.
Håller inte sina köpvillkor
Håller inte sina köpvillkor. BestÀllde med expressleverans och paketet har fortfarande inte kommit efter 5 dagar. Mejlade till och med företaget samma dag för att se till att dem gjorde sitt jobb, vilket dom inte gjorde. Dåligt bemötande på mejl och ingen kompensation, inte ens pengarna tillbaka för den dyra leveransen som Àndå var förgÀves.
Jag Àr oerhört besviken pÃ¥ kvalitetenâŠ
Jag Àr oerhört besviken på kvaliteten på deras produkter.
Jag köpte tre olika piercings att bÀra hela tiden, i tron att de aldrig skulle rosta eller Ã¥tminstone vara vattentÃ¥liga. Men efter bara nÃ¥gra mÃ¥nader av anvÀndning hade en av dem tappat ALL sin guldplÀtering! Till min förvÃ¥ning, nÀr jag tog fram den tredje i min sminkhörna för att ersÀtta den som rostat, upptÀckte jag att Àven den â som jag ALDRIG anvÀnt tidigare â var rostig och hade tappat all sin guldplÀtering! Jag rekommenderar inte detta företag och jag kommer aldrig att köpa frÃ¥n dem igen.
Dålig kvalité
Mitt armband gick sönder efter en anvÀndning, diamanterna föll av och fick den i present så jag blev ledsen
No exchange policy & terrible return process
You can't exchange products for a new size. You have to return the item and then buy the new size. And if you had a sale price originally, you won't get that price until after you have paid for the new one. It's a messy messy process. Do not order things that have a chance of not fitting, like rings, because getting the right size after a purchase is NOT trivial.
Also, the return process is designed to discourage you from returning anything. No matter how much you spend with them, you still have to pay for the return. Plus, it's only 14 days. If you have a busy life, it's so easy to miss the window by a hair.
Finally, Customer Support is so unhelpful. It's like they are charged by the character, so you get short, dead-end responses charged with apathy that don't answer your questions.
Jag har köpt flera guldplÀterade ringarâŠ
Jag har köpt flera guldplÀterade ringar frÃ¥n Safira och Àr tyvÀrr vÀldigt besviken. Trots att jag knappt har anvÀnt ringarna har de blivit missfÀrgade inom mycket kort tid. NÀr jag kontaktade kundtjÀnst för att reklamera produkterna fick jag till svar att missfÀrgningen beror pÃ¥ âslitageâ och att reklamation dÀrför inte godkÀnns.
Det kÀnns orimligt att smycken som marknadsförs som hållbara ska visa så tydliga tecken på försÀmring efter minimal anvÀndning. KundtjÀnsten var dessutom inte hjÀlpsam eller förstående, vilket gör upplevelsen Ànnu mer frustrerande.
Jag rekommenderar inte att handla frÃ¥n Safira om du Àr ute efter smycken som hÃ¥ller kvalitet över tid â sÀrskilt inte guldplÀterade produkter.
Otroligt oseriöst företag!!!
Otroligt oseriöst företag!!!!
De tar ut avgift för att de hanterat returen, lurendrejeri företag. Undvik !!
BestÀllde örhÀngen och efter lÃ¥ngâŠ
BestÀllde örhÀngen och efter lång vÀntan hörde jag av mig till kundtjÀnst som informerar om att varan gått till retur. Inget mejl och ingen info kring detta. KundtjÀnst Àr långsam och ohjÀlpsam. Högst oseriöst företag och rekommenderar ej.
Ich habe einen Ring zurÃŒckgeschickt
Ich habe einen Ring zurÃŒckgeschickt. ZunÀchst wurde mir angezeigt ich mÃŒsse 4,90⬠fÃŒr die Versandkosten zahlen. Diese habe ich sofort ÃŒberwiesen. Einige Tage spÀter kam dann nochmal eine Forderung von 6,90⬠was die normalen RÃŒcksendegebÃŒhren betreffen die auf deren Seite auch beschrieben werden. Leider wurde mir beim Support ÃŒberhaupt nicht geholfen und immer nur auf die AGBâs verwiesen die die 6,90⬠enthalen, nicht aber die bereits bezahlten Versandkosten i.H.v. 4,90⬠meinerseits.
Auch wenn es kein hoher Betrag ist, enttÀuschend und wenig transparent!
Achtung Abzocke!!
Achtung Abzocke!!! Ware zurÌckgesandt / Eingang wurde bestÀtigt, aber sie verweigern die RÌckerstattung des Betrages. Das ist eine bodenlose Frechheit!!! Kundenservice Katastrophe !! Bestellt lieber bei einem seriösen HÀndler. Dieser Shop sollte gesperrt werden
Köpte ett armband frÃ¥n Safira (x-link iâŠ
Köpte ett armband från Safira (x-link i storlek s). Armbandet jag fick hem var repig, reklamerade och fick hem ett nytt armband, det andra paret jag fick hem var också repig. Kommer att skicka tillbaka för reklamation igen. Rekommenderar inte då kvalitén inte alls håller måttet för priset. KÀnns billigt för priset.
RÃŒcksendung eines Artikels hat michâŠ
RÃŒcksendung eines Artikels hat mich 13,80 Euro gekostet - absolute Frechheit!
Retourenabwicklung katastrophal
Alles wurde nach exakter Anleitung von Safira retourniert. Angeblich sei nie etwas angekommen und deshalb habe ich mein Geld nicht wiederbekommen. Absolute Frechheit und super schlechter Kundendienst!
Fel i bestÀllningen och dålig kvalitet
Först fick jag fel vara. Blev då tvungen att skriva ut retursedel och skicka tillbaka. Sen fick jag fel storlek, men de hÀvdade bestÀmt att det var rÀtt, trots att den skiljde sig markant i storlek från en annan ring jag köpt dÀrifrån som var i rÀtt storlek.
Blev tvungen att skicka tillbaka och bestÀlla en ny, men jag Àr helt sÀker på att det var de som skickat fel till mig.
Slutligen köpte jag Àven ett par örhÀngen, men bara efter ca 5-6 gångers anvÀndning under en månads tid har de blivit extremt missfÀrgade. Svarta flÀckar över hela örhÀnget. Har mailat idag om reklamation, men efter vad jag lÀst om andra recensionen så ser hoppet mörkt ut.
DÃ¥lig kundservice
En sten lossnade direkt från ringen efter endast tre anvÀndningar. Process för reklamation Àr krånglig och utdaterad då du sjÀlv förvÀntas skriva ut en retursystem att klistra på ett kuvert, ingen registrering på hemsidan eller liknande för att verifiera reklamation. Har nu vÀntat 2 veckor på att få bekrÀftat att ringen Àr mottagen men inte hört något.
BestÀllde örhÀngen âduo hopsâ och nÀrâŠ
BestÀllde örhÀngen âduo hopsâ och nÀr jag skulle sÀtta pÃ¥ mig dom för första gÃ¥ngen sÃ¥ lossnade det diamanter??
Blev besviken dÃ¥ kvaliten verkar inte vara sÃ¥ bra âŠ
I haven't received my orderâŠ
I haven't received my order number900757292
Order date 09-JUL-2025
Never Again!
Thanks
Köp ej
Besviken, köpte endast piercing smycken vilket var komiskt små. Bilderna på smyckena Àr extremt missvisande då många av smyckena ser dubbelt så stora ut Àn vad faktiskt Àr. Missvisande marknadsföring, dubbelkolla de faktiska måtten. Snabb leverans dock men dålig kundservice.
Habe 4,90 extra bezahlt fÃŒr eineâŠ
Habe 4,90 extra bezahlt fÃŒr eine Briefsendung von DHL. Die Sendung wurde dann aber einfach per UPS versendet an einen AccessPoint und da konnte ich es nicht abholen weil dort keiner war. Keine Ahnung wie ich jetzt an meine Bestellung g komme.
Jag avrÃ¥der starkt frÃ¥n att handla frÃ¥nâŠ
Jag avråder starkt från att handla från detta företag. Det framstår som ett oseriöst och ansvarslöst företag som inte tar någon hÀnsyn till konsumentrÀttigheter. Trots att jag aldrig mottagit mitt paket blev jag Àndå debiterad pengar.
KundtjÀnsten valde att avsluta Àrendet utan lösning, trots att jag hÀnvisade till konsumentköplagen och hade lagen på min sida. Ingen vilja att ta ansvar, inget intresse av att göra rÀtt för sig.
Det kÀnns nÀstan som ett organiserat sÀtt att undvika ansvar â ett âopolitiskt scamföretagâ som gÀrna tar betalt, men inte levererar varor eller service. Lita inte pÃ¥ Safira.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ