Smutsigt boende utan kompensation medâŠ
Smutsigt boende utan kompensation med stopp i avloppet trasig kyl och tv ingen ursÀkt eller hjÀlp. Första och sista gången vi bor hÀr
Detta var andra gången vi besökte SÀfsen och denna gång var det inte bra.
Inför resan såg vi att de hade få backar öppna så jag ringde dem vid två tillfÀllen, 7 dagar innan vår resa och 3 dagar innan. Vid båda tillfÀllena fick jag samma svar. De jobbade på de andra backarna och de skulle öppna inom någon eller några dagar.
Vi litade på dem och valde att åka dit, men under hela tiden vi var dÀr var det endast 1,5 backe öppna från toppen + området nere vid liften. De klarar sin snögaranti men inte mer.
Då ska nÀmnas (för er som lÀser detta senare) att det just runt nyår och veckan efter det år 2026 varit snökaos i Sverige. HÀr i Göteborg har kollektivtrafiken varit instÀlld och skolorna hållit stÀngt, Oskarshamn fick 50 cm snö, i Stockholm var det kaos, i Sundsvall mÀngder av snö osv.
Ãven i SÀfsen var det gott om snö, ex sÃ¥ var alla lÀngdspÃ¥r öppna. Men tyvÀrr bara 1 blÃ¥ och en grön backa frÃ¥n toppen. (Som bÃ¥de startar och avslutas som samma backe.)
AllmÀnt var detta det stora samtalsÀmnet hos besökerna, i vÀrmestugorna, skiduthyrningen och på cafeet.
SkÀrpning SÀfsen, både med ert pistande men framför allt med informationen.
VÀldigt dyrt på området.
Liftkort för en ungdom för 1 dag - 535kr
1 våffla med nutella i Våffelvagnen kostade 95kr.
Skulle avboka skidpaket pga en gammal knÀskada då bad personalen om att jag skulle visa ett sjukintyg, jag avbestÀllde samma dag, vi hÀmtade aldrig ut paketet.
Tycker det var konstigt att man skulle visa sjukintyg, det Àr inte så att företaget går back för att vi avbestÀller något vi inte nyttjade.
Många stopp i liften hela tiden, både i ankarliften och i sittliften utan några förklaringar.
VÀldigt få sittplatser dÀr man kunde sitta och vÀrma sig.
VÀldigt kallt i VÀrmestugorna.
Knappt några lampor på parkeringarna vid skidbacken nÀr det blev mörkt och det föll mycket snö, svårt att se.
Många gröna och blåa backar var avstÀngda.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã