FuldstÊndigt kÞnslÞst og ligegyldigtâŠ
FuldstÊndigt kÞnslÞst og ligegyldigt måltid. Ingen smag, ingen retning.

æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
FuldstÊndigt kÞnslÞst og ligegyldigt måltid. Ingen smag, ingen retning.

Saigon ããã®åç
Jeg havde glemt min taske pÃ¥ Saigon, sÃ¥ ringede til min storebror for for at hÞre om han ville hente den. Da han kom der ned og ville hente den, siger manden at han vil da 100 a det kontanter jeg havde til at ligge i min taske, og det sagde jeg nej til at han mÃ¥tte. Men det gjorde han alligevel, fordi han sagde at det folk glemmer hos ham beholder han, ellers skal folk give han 100kr for at fÃ¥ deres ting tilbage, mega dÃ¥rligt sted, det er ik okayð€¬ð€¬

Saigon ããã®åç
PrÞvede at bestille et bord mindst 4 gange i lÞbet af flere uger; ingen bestilling blev bekrÊftet og heller ikke en email blev besvaret.
Bestilte rÞd Karry ret og det var en ubehagelig oplevelse. Kyllingestykkerne smagte underligt, som om det var for gammel og de havde en underligt konsistens.
jeg smed det ud efter 3 bidder.
bestiller der aldrig igen.
Meget dårlig oplevelse, bestilt suppe nudel, der er ikke så meget nudel og grÞnsalat er ikke frisk
Har vÊret rigtig godt, men de mÃ¥ have skiftet kok, for det er det bestemt ikke lÊngere. Ingen af retterne smagte af noget og kÞdet smagte underligt. En smagslÞs phosuppe med kÊmpe forkogte kyllingestykker, der smagte som om de havde vÊret frosset ned. Stegt and, hvor fedtet var helt blÞdt selvom det burde vÊre sprÞdt (har fÃ¥et retten fÞr). Vi mÃ¥tte smide det hele ud ð Og vi har desvÊrre oplevet det samme to gange i trÊk, sÃ¥ nu mÃ¥ vi finde et andet sted at kÞbe vietnamesisk.
Det er uspiseligt, aldrig set skyggen af vietnamesisk kÞkken, og al mad var koldt selv om det var 20 min forsinket, bruger ikke de rigtige nudler og andre råvarer i forhold til menuen. Vi kÞbte for kr 680,00 og det meste kunne smide ud. Kommer aldrig og kÞber mad her.
Super mad ,,, KÞbenhavns bedste vietnamesiske restaurant ,,,,
En hel fantastisk oplevelse. Maden var helt i top, og den sÞdeste betjening, man kan forestille sig. Derudover er priserne så alle kan vÊre med. Jeg kan kun varmt anbefale stedet. Vi kommer helt sikkert igen.
Kommer igen.
Ventet måske lidt for meget, men maden var rigtig lÊkker.
kommer helt sikkert igen
Nu vietnamesisk mad på mange måder min nr. 1 indenfor asiatisk kÞkken. Dette skyldes helt klart at jeg ikke drukner i olie eller chili, thaikÞkken og kinesisk. Denne restaurant laver den bedste pho suppe med kÞdstrimler og kÞdboller, det er god med smag og du får virkelig noget for pengene. Jeg fik anbefalet stedet fra en tidligere veninde. det er min stamsted for pho suppe, vietnamesisk suppe. Har smagt suppen i Hnaoi i Vietnam og vil seriÞs sige at de bedre end dem i Vietnam selv, når de laver det dernede. Du får en samling af grÞnsager mm du selv kan putte i ydeligere. Mener den lille koster 79 og store 99 kr. Jeg blir mÊt af en stor portion i sig selv uden ydeligere mad. Deres fiskeret og and er også ganske udmÊrket. Den store fisk er virkelig nok til 2 mennesker. Hvis der noget bestemt du Þnsker maden tilberedt skal du bare bede dem om det. De er både hÞflige & dygtige, med en afslappet atmosfÊre omgivet af. Har faktisk lige vÊret forbi stedet for 1 uges tid siden, helt perefekt pho suppe, nu jeg selv thaier, vores version af phosuppen, er intet i sammenlignet med den fra vietnam, i hvert fald ikke det der kan fås i Danmark. Generelt ligger vietnamesiek mad på langt hÞjere standard end thaimad i Danmark, desvÊrre. Hvis man er til thaimad, må man desvÊre besÞge Thailand selv.
Godt stykke arbejde, jeg ser frem til de mange mange besÞg der vil fortsÊtte fra mig nu og fremadrettet endnu. Velbekommen!
Sai.
Jeg har besÞgt Saigon på Gammel Kongevej 27 (ved tunnelen under det Ny Teater) 3 gange i lÞbet af et år og både mad og service har vÊret perfekt . Jeg kan anbefaler kyllingsalat der bÞr nydes sammen med deres "lime drink" uden alkohol og Anden i chilisovs med stegte grÞntsager - den er simpelhent fantastisk! (til kun 110 kroner). Personalet er meget stille og venlige og man fornemmer at viljen til at yde service over for kunden er til stede. Prisen ligger omkring 150 kr. pr. person med sodavand/vand.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã