Kan varmt anbefale Number 1 Salams Malerfirma - flot og vel udfÞrt arbejde kunne ikke Þnske os bedre malearbejde. Kommunikationsionen med Salam omkring hvad Vi gerne ville have malet var let og... ãã£ãšèŠã
Number 1 Salams MalerfirmaÂ
Salam har bÃ¥de spartlet og malet vores nye hus, og resultatet kunne ikke vÊre bedre. Han fÃ¥r mine varmeste anbefalinger for at vÊre super punktlig, professionel og ikke mindst dygtig. Han passede g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig reaktionstid pÃ¥ vores henvendelse. Samme dag blev opgaven besigtiget,og vi fik et tilbud, som vi accepterede. Number 1 Salams Malerfirma startede derefter pÃ¥ arbejdet som aftalt. Vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De gamle kÊldervÊgge blev afrenset for alt gammelt og lÞs maling og blev pudset op, slebet og malet totalt med god og holdbar maling. Det nyrenoverede gipsloft i opgangen blev spartlet og malet og fug... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Malerfirma i Vejle. Renovering og nybyg. Skal du have lavet: spartelarbejde, opsÊtning af nyt filt/tapet, indfarvet spartel, facademaling, flyttelejlighed, fjernet gammelt tapet, bare have malet en enkelt vÊg eller hele virksomheden? Uanset hvilken type malerarbejde du har bug for, så klarer vi det for dig. Kontakt os på tlf 69909001 eller info@salamsmalerfirma.dk
LÞget Dam, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- info@salamsmalerfirma.dk
- salamsmalerfirma.dk
Professionel maler arbejde
Dygtig, punktuel og rar at kommunikere med.
Vi har brugt Salams firma to gang til både renovering og maling af vores hus og kÊlder. Arbejdet blev udfÞrt som aftalt med en meget tilfredsstillende resultat.
Varm anbefaling herfra.

Number 1 Salams Malerfirma ããã®åç
Salam har renoveret flere rum i voresâŠ
Salam har renoveret flere rum i vores hus, senest sovevÊrelse, og vi har bare vÊret glade for Salam. Han er dygtig, grundig og har gode priser.
Mange anbefalinger herfra ð

Rigtig god service
Rigtig god service, De er bÃ¥de hurtig og grundigðð. Kvalitet er pÃ¥ toppen ððŒððŒ Godt humÞr ð

Number 1 Salams Malerfirma ããã®åç
Salam har malet hos os flere gange
Salam har malet hos os flere gange, og det ser stadig super flot ud. Vi er meget tilfredse:)

Number 1 Salams Malerfirma ããã®åç
Uprofessionel og ufaglÊrt "maler"
Salam blev ikke fÊrdig og lovede at komme forbi for at fÊrdiggÞre de sidste hjÞrner og detaljer. Nu kan vi ikke få fat i ham og står stadig med ufÊrdige opgaver selv om han er blevet betalt for det fÊrdige arbejde. Desuden har tapetet lÞsnet sig flere steder efterfÞlgende. Han har heller ikke fuget fodlister og gerigter inden han udfÞrte et i Þvrigt sjusket malerarbejde på disse. At male op mod Troldtekt kan han heller ikke finde ud af, hvorfor der har samlet sig skidt i penslen som nu sidder i malingen på vores vÊg. Bare lige et udpluk af diverse mangler. PS: Manden har IKKE et svendebrev. :)
Super god service
Super god service
God maling ðððððððð

Rigtig god service
Rigtig god service, er glad for at handle med dem. De er bÃ¥de hurtig og grundigðð. Kvalitet er pÃ¥ toppen â¥ïžâ¥ïž.

Number 1 Salams Malerfirma ããã®åç
Salam er en yderst god maler
Salam er en yderst god maler. Hele oplevelse var let og behagelig. Stor ros til Salam.

Salam var vores redning
Salam var vores redning, da vi under en renovation stod med et loft vi bare ikke kunne fÃ¥ pÊnt op til en deadline. SÃ¥ kom Salam, fuldspartlede, sleb og malede det - og efter blot et par dage havde vi et perfekt loft ðªðŒâºïž
Siden har salam også hjulpet med flere projekter i vores hus, og altid med stor tilfredshed fra vores side.
Udover at salam er fagligt dygtigt, så er han den rareste maler. Så service minded, altid klar til at hjÊlpe og give et par gode råd.
Og alt det ovenfor til en fair pris ððŒ

Number 1 Salams Malerfirma ããã®åç
Kom som aftalt og udfÞrte et fantastiskâŠ
Kom som aftalt og udfÞrte et fantastisk stykke arbejde, virkelig dygtig maler, vil anbefale ham til alle, du får virkelig kvalitet for pengene

Vi fandt Salam gennem 3 byggetilbud
Vi fandt Salam gennem 3 byggetilbud. Han var den fÞrste der reagerede, kom og sÃ¥ opgaven og gik til den pÃ¥ rekordtid. Vi stod i en totalrenovering, hvor han bÃ¥de fuldspartlede et gipsloft samt malede hele huset. Jeg har ikke en finger at sÊtte pÃ¥ hans arbejde. Det er bare ðððððððððð 10 stjerner! Fantastisk kommunikation hele vejen, og vi kunne fÞlge med processen i vores egen tidsplan ogsÃ¥. SkÞnt samarbejde, kan kun anbefale Salam ððŒððŒ

Jeg kan varmt anbefale SalamsâŠ
Jeg kan varmt anbefale Salams malerarbejde. Alt udfÞrt som aftalt, til tiden og i en flot kvalitet.

Det perfekte malerfirma
Det perfekte malerfirma. De er ekstrem dygtige og perfekte i deres arbejde.
Meget detaljeorienteret og kommer til tiden. Kan klart anbefales ,5 stjerner herfra,

Number 1 Salams Malerfirma ããã®åç
Super tilfreds med resultatet afâŠ
Super tilfreds med resultatet af malerarbejdet. Professionalisme hele vejen igennem fulgt af gode råd og vejledning. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger. Profesionelt og flot arbejde.

Number 1 Salams Malerfirma ããã®åç
Salam var super dygtig og kompetent
Salam var super dygtig og kompetent. Han afdÊkkede alle rummene og var skarp i kanterne. Tak for godt arbejde! :)