Salary レビュヌ 252

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bedste og nemmeste lÞnsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spÞrgsmÃ¥l blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriÞst uanset hvor lille eller stort et problem man prÊsent... もっず芋る

䌁業が回答したした

Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstÊndig godt have brug for hjÊlp og rÃ¥d til ferielov, orlov, bonus samt diverse Êndringer i virksomhedens m... もっず芋る

Jeg har brugt Salary.dk i mange Ã¥r, inden det blev kÞbt af Billy, og inden det blev kÞbt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsÊtning og forudsigelige arbejdsgang... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 絊䞎蚈算サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Du vil elske at lave lÞn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

252件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Systemet fungerer i Billy

Efter lidt tovtrÊkkeri, fik vi rettet fejlen. Systemet fungerer perfekt i Billy og kan klart anbefales.

2026幎4月9日

Hej Ulrik,

Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Vi er glade for, at vi sammen fik lÞst udfordringen mellem Salary og Billy – ogsÃ¥ selvom det krÊvede lidt tovtrÊkkeri undervejs. Det vigtigste for os er, at det hele spiller for dig nu 😊
Du er altid velkommen til at rÊkke ud, hvis der opstår noget igen.

Salary teamet

Hvis en iPhone var et lÞnsystem

Hvis en iPhone var et lÞnsystem, så ville det vÊre Salary. Det spiller bare, og når der er den mindste udfording er support teamet altid hjÊlpsomme. Super!

2026幎2月27日

Hej Frederik,

Tusind tak for den fantastiske sammenligning ⭐
Hvis Salary er lÞnsystemernes iPhone, sÃ¥ er det prÊcis den oplevelse, vi gÃ¥r efter – enkelt, intuitivt og bare noget der spiller 🙌

Og skulle der opstå den mindste udfordring, er vi selvfÞlgelig altid klar til at hjÊlpe, så du hurtigt er videre igen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder virkelig meget for os 💛

Salary teamet

ALT for lang ventetid på chatsupporten

Der er ALT for lang ventetid på chatsupporten. Det er under alt kritik at der kan gå flere timer fÞr der er en som svarer på chatten og hvis man så stiller et tillÊgsspÞrgsmål efter de har svarer, skal man vente igen.
Jeg ventede fÞrst over 1 timer og har nu siddet 46 min. og ventet på svar på spÞrgsmål 2

2026幎2月10日

Hej Camilla,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af den lange ventetid, du har oplevet pÃ¥ chatten — det lever desvÊrre ikke op til den service, vi Þnsker at give. I Þjeblikket er vi ramt af sygdom pÃ¥ supporten, samtidig med at vi er i gang med en rekrutteringsproces for at styrke teamet og forbedre svartiderne fremover.

Vi har rakt ud direkte til dig for at tilbyde konkret hjÊlp, så vi kan sikre, at du kommer godt videre og fÞler dig tryg i opsÊtningen.
Når situationen er landet, håber vi, at du vil have lyst til at genoverveje din anmeldelse og opdatere den, hvis du fÞler, at vores opfÞlgende hjÊlp giver et mere retvisende billede af din samlede oplevelse.

Tak for din feedback — den er vigtig for os og hjÊlper os med at blive bedre.

Salary teamet

Fin og hurtig chat hjÊlp

Hej Aksel,

Tak for din anmeldelse ⭐
Dejligt at hÞre, at du oplevede chatten som både fin og hurtig.

Du ved hvor vi er, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen 😊

SUPER nemt system

SUPER nemt system

Jeg var lidt nervÞs men alt var bare så nemt at gå til. Jeg synes det var for nemt, så jeg spurgte i chatten om alt var rigtigt. Hurtigt svar at alt var rigtigt.

Kan kun anbefale Salery. Og overfÞrslen til Billy er virkelig nem.

SÃ¥ 5 stjerner herfra

Hej Heidi,

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det er dejligt at hÞre, at du synes, systemet er nemt at bruge, og at du fik hurtig hjÊlp via chatten, så du fÞlte dig tryg.

Vi er glade for, at overfÞrslen til Billy også gik nemt, og tak fordi du vil anbefale os.

Vi stÃ¥r altid klar, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen 😊

Salary teamet

Altid god hjÊlp at hente og meget nemt

Altid god hjÊlp at hente og meget nemt system at navigere i

2026幎1月24日

Hej Charlotte,

Tusinde tak for din anmeldelse ⭐

Det gÞr os glade, at du oplever du altid kan få god hjÊlp, og at du synes, systemet er nemt at navigere i.
Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen hvis du fÃ¥r brug for det 😊

Super hurtige og kompetente

Henvendelser mÞdes med hurtighed og prÊcise svar

Hej Kjeld,

Tak for din anmeldelse ⭐
Hvor er det godt at hÞre, at du oplever vores support som både hurtig og kompetent, og at dine henvendelser bliver mÞdt med prÊcise svar.
Du ved hvor vi er, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen 😊

Salary teamet

ALTID god service og kompetent hjÊlp

ALTID god service og kompetent hjÊlp. Tak!

2026幎1月24日

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse ⭐
Det glÊder os at hÞre, at du altid oplever god service og kompetent hjÊlp hos os.
Vi er altid klar til at hjÊlpe, hvis du fÃ¥r brug for det igen 😊

Salary teamet

Bedste og nemmeste lÞnsystem jeg

Bedste og nemmeste lÞnsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spÞrgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG.
Man blev taget seriÞst uanset hvor lille eller stort et problem man prÊsenterede.
Alle medarbejdere kunne svare på alle spÞrgsmål, og man skulle ikke stilles om 1000 gange.
Til min nÊse virksomhed ville jeg 100% bruge salary

Hej,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og tak for de fine ord omkring supporten. Det sÊtter vi meget pris på.

Genialt lÞnsystem

Genialt lÞnsystem, mega nemt, en af de stykker IT som virkelig gÞr det nemmere at vÊre ivÊrksÊtter i DK

2025幎12月4日

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser. Vi arbejder hÃ¥rdt for at gÞre det en smule nemmere for ivÊrksÊttere at lave lÞn 😊

Salary teamet

Alt spiller - både funktionalitet og support

Alt spiller i hverdagen og super god oplevelse med kundeservice da jeg havde brug for hjÊlp.

Hej Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Alt spiller - det er ord der gÞr os glade, og specielt når det både er på kundeservice delen samt programmet.

Salary

Jeg synes der er god og hurtig support

Jeg synes der er god og hurtig support, når der er behov for det :-)

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplever god og hurtig support, det er lige prÊcis sÃ¥dan det skal vÊre at vÊre kunde hos os 🙏

Bedste kundeservice

Bedste kundeservice - altid imÞdekommende og arbejder mere end normalt.

Hej Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du oplever vores kundeservice som imÞdekommende og dedikeret – det er prÊcis den fÞlelse vi Þnsker at vores kunder skal have.

Det fungerer bare

Salary er super nemt at bruge, og er der brug for support er den kvalificeret, hurtig og hjÊlpsom

2025幎9月9日

Hej Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du finder Salary nemt at bruge, og at vores kundeservice lever op til forventningerne. Vi ser frem til at hjÊlpe dig en anden god gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。