レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik bestÃ¥et min praktiske prÞve igÃ¥r, pÃ¥ fÞrste forsÞg med Sameena! Jeg skiftede over til hendes kÞreskole efter en lang og Êrgerlig process med andre kÞreskoler/kÞrelÊrer. Dog er Sameena simpelth... もっず芋る

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse hos Sameenas KÞreskole. Jeg havde Sameena som kÞrelÊrer, og hun gjorde hele forlÞbet meget trygt og overskueligt. Hun er meget tÃ¥lmodig og god til at fork... もっず芋る

Jeg kan helt klart anbefale Sameenas KÞreskole. Jeg bestod fÞrste gang, og det er takket vÊre Sameena. Hun er en virkelig dygtig, sjov, tÃ¥lmodig og forstÃ¥ende kÞrelÊrer, som altid sÞrger for, at man... もっず芋る

䌁業情報

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

130件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg fik bestÃ¥et min praktiske prÞve

Jeg fik bestået min praktiske prÞve igår, på fÞrste forsÞg med Sameena! Jeg skiftede over til hendes kÞreskole efter en lang og Êrgerlig process med andre kÞreskoler/kÞrelÊrer. Dog er Sameena simpelthen så dygtig og pÊdagogisk, super sÞd og tålmodig og virkelig god til at lÊre fra sig! Jeg kan intet andet end at anbefale hende, da hun virkelig er den sÞdeste og bedste kÞrelÊrer jeg har haft!

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

Jeg har lige fået mit kÞrekort

Jeg har lige fÃ¥et mit kÞrekort (!!) og jeg er sÃ¥ glad for, at jeg havde Sameena som kÞrelÊrer ❀🚗

Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg – hvilket jeg Êrligt ikke havde turdet satse penge pÃ¥ i starten 😅 SÃ¥ kÊmpe tak til Sameena for hendes tÃ¥lmodighed og mÃ¥de at lÊre fra sig pÃ¥!

Jeg har helt oprigtigt elsket mine kÞreture med hende. Det var altid hyggeligt, og hun fik mig til at fÞle mig tryg bag rattet – ogsÃ¥ nÃ¥r nerverne lige tog over 😬 Hun var virkelig god til at berolige mig og fÃ¥ mig tilbage pÃ¥ sporet igen.

Og bonus: hun var mega fleksibel med tider, hvilket gjorde det hele meget nemmere i en travl hverdag 🙌

Havde aldrig troet, jeg ville sige det her
 men jeg kommer faktisk til at savne kÞretimerne lidt 😂

Kan varmt anbefale Sameena til alle, der skal tage kÞrekort!

2026幎4月1日
自発的なレビュヌ

Jeg kan virkelig anbefale Halima og Sameena!

Jeg kan virkelig anbefale Sameenas kÞreskole! Jeg skiftede dertil efter at have taget lovpakken et andet sted, og det er klart den bedste beslutning jeg har taget. Jeg havde Halima til manuelt gear og Sameena til automatgear, og begge har vÊret utrolig tålmodige, fleksible og virkelig gode til at forklare tingene på en måde der giver mening.

Jeg var meget nervÞs for at kÞre bil, men de har hjulpet mig enormt meget på kort tid og gjort alt for, at jeg kunne komme godt igennem forlÞbet!

2026幎4月7日

Jeg kan helt klart anbefale Sameenas KÞreskole

Hun er meget tålmodig og god til at forklare tingene på en klar og forståelig måde, så man hurtigt fÞler sig sikker bag rattet.

Takket vÊre hendes stÞtte og professionelle undervisning fÞlte jeg mig godt forberedt gennem hele forlÞbet, og jeg bestod både teori- og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Det havde jeg ikke kunnet gÞre uden Sameenas rolige og dygtige tilgang til undervisningen.

Jeg kan varmt anbefale Sameenas KÞreskole og isÊr Sameena som kÞrelÊrer.

2026幎3月31日

Bedste kÞreskole

Jeg havde Sameena som kÞrelÊrer, og hun var utrolig sÞd, rolig og tÃ¥lmodig hele vejen igennem. Hun var god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der var nem at forstÃ¥, og hun skabte en tryg stemning i bilen, sÃ¥ man fÞlte sig sikker og godt forberedt. Hele forlÞbet gik rigtig godt. Og takket vÊre hendes undervisning bestod jeg bÃ¥de teori og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Jeg kan klart anbefale hende til andre, der Þnsker et trygt og professionelt kÞrekort forlÞb☺

2026幎4月2日
自発的なレビュヌ

Rar og kompetent kÞreskole til fornuftig pris

Jeg har lige fÊrdiggjort kÞrekortsforlÞb hos Sameenas kÞreskole og bestod både teori- og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg. Jeg er meget glad for at jeg valgte Sameenas, da jeg også overvejede et par andre kÞreskoler. Jeg synes prisen er fair og har vÊret gennemsigtig fra start til slut. Jeg har haft brug for ekstra kÞrelektioner udover lovpakken, men ikke så mange jeg som kunne have frygtet. Jeg synes jeg er blevet klÊdt rigtig godt på kÞreskolen, både på teoretisk og praktisk plan. Der er rar og imÞdekommende stemning på kÞreskolen, hvor der er plads til at stille dumme spÞrgsmål. Der har vÊret god fleksibilitet ift. teoritimer, så det er nemt at få det til at hÊnge sammen tidsmÊssigt. Jeg havde Sana som kÞrelÊrer og det var et rigtig godt match. Sana er meget rolig, tålmodig og venlig og var med på at grine af mine dumme ups'ere, hvilket fik skuldrene til at falde ned. Hvis man har det Êngsteligt omkring at skulle kÞre bil, som jeg havde, kan jeg varmt anbefale Sana som kÞrelÊrer, da hun er god til skabe en afslappet og tryg stemning og korrigere uden at virke irettesÊttende. Tusind tak for nogle hyggelige kÞreture og for at hjÊlpe mig med at få kÞrekortet i hus<3<3<3

2026幎3月11日
自発的なレビュヌ

En kÞreskole der kan garantere dig en kÞrekort.

jeg kan varmt anbefalde Sameenas kÞreskole.

At tage kÞrekort hos Sameenas KÞreskole var en virkelig god oplevelse. Det er en vildt god kÞreskole, hvor undervisningen er både grundig og let at forstå. Sameena er dygtig, tålmodig og virkelig engageret i sine elever.

Man fÞler sig ikke bare som endnu en elev pÃ¥ holdet – hun gÃ¥r oprigtigt op i, at man har det godt og fÞler sig tryg gennem hele forlÞbet. Der er en god balance mellem seriÞs undervisning og en afslappet stemning, sÃ¥ man bÃ¥de lÊrer meget og samtidig hygger sig.

Jeg kan varmt anbefale Sameenas KÞreskole til alle, der Þnsker personlig, kompetent og engageret undervisning.

2026幎2月27日
自発的なレビュヌ

En kÞreskole hvor du er i sikre hÊnder

Hvis du sÞger en kÞreskole hvor alt bare er i orden så er det her stedet
Jeg havde en fantastisk oplevelse som lynkursus elev hos Sameena!
Jeg fik indtrykket af at hun gjorde alt hvad hun kunne for at få mig igennem kursusforlÞbet så hurtigt som muligt. Hun var fleksibel med tidspunktet for kÞretimer og så kunne man mÊrke at hun gik op i at få mig til at bestå fÞrste gang, hvilket var virkelig betryggende. Så da hun sagde jeg var klar til prÞven var jeg lidt mindre nervÞs end jeg ellers plejer til den slags test.
Jeg har hÞrt om flere der har haft bÞvl med deres kÞreskoler, så det var rart at alt bare var i orden. Der var ikke noget med overraskende gebyrer eller dårlig kommunikation. Min kÞrelÊrer besvarede alle mine spÞrgsmål og beskeder hurtigt:)
Ja 5/5

2026幎2月19日
自発的なレビュヌ

Jeg kan virkelig varmt anbefale

Jeg kan virkelig varmt anbefale Sameenas KÞreskole ved Nuuks Plads Metro. Det har vÊret et helt vildt rart forlÞb fra start til slut. Man fÞler sig virkelig tryg og tilpas, og det betyder så meget, når man skal lÊre at kÞre bil.
KÞreskolen ligger mega tÊt på Nuuks Plads Metro, så det er super nemt at komme til og fra undervisning. Det gjorde det hele endnu lettere.
Min kÞrelÊrere Sameena og Nadia har vÊret så dygtig, tålmodig og stÞttende hele vejen igennem. Jeg troede Êrligt talt ikke, at jeg ville bestå, men de gav mig håb og tro på mig selv. De gjorde virkelig alt for, at jeg kunne blive god og fÞle mig sikker bag rattet. Hvis jeg var usikker på noget, var de hurtige til at hjÊlpe og forklare det igen, indtil jeg forstod det.

Jeg har fÞlt mig virkelig komfortabel hele forlÞbet, og man kan mÊrke, at de går op i deres elever og gerne vil have, at man lykkes.
Tusind tak for et fantastisk forlÞb, jeg er sÃ¥ glad for, at jeg valgte Sameenas KÞreskole! 🥳🥳

2026幎2月11日
自発的なレビュヌ

Blev godt klar til kÞreprÞve

Jeg skiftede over til Sameenas kÞreskole efter jeg havde kÞrt lovpakken hos en anden kÞreskole. Sameena lavede en rigtig god og intens plan for kÞretimer op til kÞreprÞven, der gjorde at jeg kom ud at kÞre flere dage i trÊk og fÞrst der fÞlte jeg mig tryg ved at vÊre bilist. Hun finpudsede mine mangler og jeg var tryg ved at hun havde godt overblik over hvordan det gik med min kÞrsel og hvad jeg manglede for at komme i mål.
Og herudover havde vi bare nogle hyggelige kÞreture sammen.
Kan klart anbefale.

2025幎12月18日
自発的なレビュヌ

Sådan gjorde Sameenas kÞreskole min treårige kÞrekortrejse til en succes

Sameenas KÞreskole på NÞrrebro har vÊret min kÞreskole i et forlÞb, der strakte sig over tre år. Valget faldt naturligt på skolen, da den ligger tÊt på min bopÊl, og det viste sig at vÊre en af de bedste beslutninger. Mit kÞrekort var nÞdvendigt for at kunne besÞge mine forÊldre, der er flyttet langt sydpå, og skolen har vÊret en afgÞrende faktor i, at jeg endelig opnåede mit mål.

UndervisningsmiljÞet er prÊget af en positiv og opmuntrende stemning. InstruktÞrerne er ikke blot dygtige fagligt, men også utroligt sÞde og hjÊlpsomme. De har fulgt mig gennem hele forlÞbet, selvom det krÊvede flere forsÞg på at bestå kÞreprÞven. Deres tålmodighed og forståelse for mine skiftende livssituationer har vÊret en kÊmpe stÞtte. Selvom teorien ikke var noget problem, var det den praktiske prÞve, der gjorde mig nervÞs. Alligevel har de altid mÞdt mig med optimisme og maksimal stÞtte, hvilket har gjort en stor forskel.

Hvad der virkelig skiller Sameenas KÞreskole ud, er deres evne til at tilpasse sig den enkelte elevs behov. De har gået den ekstra mil for at sikre, at jeg fÞlte mig tryg og klar til både teoriprÞven og kÞreprÞven. Deres fleksibilitet og positive indstilling har vÊret afgÞrende for min succes.

Jeg vil uden tÞven anbefale Sameenas KÞreskole til alle, der sÞger en kÞreskole med et menneskeligt touch. Hvis du overvejer at starte her, kan du regne med at blive mÞdt med forståelse, professionel vejledning og en opmuntrende tilgang, uanset hvor lang tid det tager. Skolen har bevist, at de sÊtter elevernes behov i centrum, og det er en kvalitet, der er svÊr at finde andre steder.

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Effektivt og lÊrerigt forlÞb, klar anbefaling

Jeg har i går bestået min kÞreprÞve og fÊrdiggjort mit kursus.
Jeg har ikke andet en ros og gode ord til forlÞbet - og ikke mindst til Sameena som person.

Efter stor anbefaling fra 2 af mine venner, som begge tidligere er blevet undervist af Sameena, valgte jeg at gÞre det samme. Det har på ingen måde har vÊret en skuffelse!

Sameena er en kÞrelÊrer, jeg nu trygt også vil anbefale videre.

2026幎1月22日
自発的なレビュヌ

Ville ikke engang anbefale denne kÞreskole til min fjende

Ville ikke engang anbefale denne kÞreskole til min vÊrste fjende. Hvis du er interesseret i at fÃ¥ spildt din tid, blive kastet mellem kÞrelÊrere (som igen spilder din tid, i sÃ¥dan en grad at dit teoriprÞve/lÊgeerklÊring osv. udlÞber) betale SÅ mange ekstra kÞretimer, til forskellige kÞrelÊrere hvortil du skal starte “processen” om igen, som Sameena mener er nÞdvendigt - og hvis man stiller spÞrgsmÃ¥lstegn ved belÞbene, bliver man truet med inkasso? Girl

Jeg har haft den vÊrste oplevelse med denne kÞreskole. Til start var jeg forhÃ¥bningsfuld, da jeg var interesseret i en kvindelig kÞrelÊrer; jeg blev til start tildelt Nadia, og der gik det ned af bakke. Magen til tidsspild, aflysninger osv. nÃ¥ vi sÃ¥ endelig kÞrte, talte hun heletiden i telefon og vi kÞrte ofte efter hendes Êrinder, bÞrn der skulle hentes, handles, kÞbe smÞger mv. Uden min viden bliver hun enten fyret eller siger op, jeg stÃ¥r sÃ¥ uden en kÞrelÊrer i flere mÃ¥neder indtil jeg tager kontakt til Sameena selv. Hun bliver sÃ¥ min kÞrelÊrer, det var absolut ikke et step up. Jeg lÊrte intet, og det fÞltes meget uden formÃ¥l. Her igen bliver der konstant talt i telefon, generel uprofessionel adfÊrd. Jeg fÃ¥r sÃ¥ kort tid efter tildelt en tredje og fjerde
 i mellemtiden bliver regningen sÃ¥ voldsom, at jeg bliver nÞdt til at stille spÞrgsmÃ¥lstegn. Men det bliver affejet, inden min pakke udlÞber nÃ¥r jeg at komme op til kÞreprÞve to gange, med fÞlelsen af ikke at vÊre rustet til det overhovedet. Nu hele pakken udlÞbet, jeg har betalt sindssyge rater og aldrig oplevet en mere nedvÊrdigende uprofessionel slÞj kÞreskole. DON’T DO IT.

2025幎6月26日

Virkelig god kÞreskole

Jeg kan varmt anbefale Sameenas KÞreskole. Jeg har haft Sana som kÞrelÊrer, og hun er meget professionel, dygtig og tÃ¥lmodig. Undervisningen har vÊret struktureret og tryg, og forklaringerne har vÊret klare og forstÃ¥elige. En meget positiv oplevelse🌟🌟

2025幎12月18日

KÞrekort december 25 - meget anbefalelsesvÊrdig

Simpelthen en god oplevelse. Saamenas teoriundervisning var god og nÊrvÊrende, og hun forklarede tingene så man forstod dem, og havde altid plads til opklarende spÞrgsmål.
Jeg havde den kÊmpe fornÞjelse at have Halima som kÞrelÊrer, hvilket i hÞj grad kan anbefales 🀩💚 En lÊrer som bÃ¥de er megadygtig, tÃ¥lmodig, sÞd og tryghedsskabende. Altid med et smil og en “du kan godt!”-tilgang. Jeg bestod bÃ¥de teori og praktisk prÞve i fÞrste hug, og pga Halima fÞler jeg mig rigtig godt rustet til at komme ud og prÞve krÊfter alene bag rattet.

2025幎12月2日
自発的なレビュヌ

Kan klart anbefale Halima som kÞrelÊrer

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Sameenas KÞreskole. Jeg havde Halima som kÞrelÊrer, og hun var rigtig god.
Hun er tålmodig, tydelig i sin undervisning og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gÞr det nemt at forstå.
Takket vÊre hendes stÞtte og gode undervisning fÞlte jeg mig tryg hele vejen igennem og jeg bestod både teori og kÞrsel fÞrste gang. Det havde jeg ikke kunnet uden Halimas dygtige og rolige tilgang.
Jeg kan helt klart anbefale både kÞreskolen og isÊr Halima som kÞrelÊrer

2025幎11月21日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse hos Sameenas KÞreskole – isÊr med Halima!

Jeg var så heldig at få skÞnne Halima som kÞrelÊrer, og jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre! Hun er utrolig tålmodig, rolig og behagelig at kÞre med, hvilket gÞr hele oplevelsen meget mere tryg.

Halima formÃ¥ede hurtigt at lÊre mig, der i starten forvekslede speeder og bremse, at bestÃ¥ kÞreprÞven pÃ¥ fÞrste forsÞg. Hun er altid professionel og pÃ¥lidelig – aldrig en aflysning – og man kan frit stille spÞrgsmÃ¥l og fÃ¥ en god forklaring, sÃ¥ man virkelig forstÃ¥r det.

En virkelig dygtig og engageret kÞrelÊrer, som jeg kun kan varmt anbefale! <3

2025幎11月11日

Sameenas kÞreskole

Jeg kan helt klart anbefale Sameenas KÞreskole. Jeg bestod fÞrste gang, og det er takket vÊre Sameena. Hun er en virkelig dygtig, sjov, tålmodig og forstående kÞrelÊrer, som altid sÞrger for, at man fÞler sig tryg bag rattet. Hun gjorde mig rolig og gav mig selvtillid til at kÞre. Hun forklarer tingene på en måde, der er nem at forstå, og hun tror virkelig på sine elever.
Hvis du leder efter en kÞreskole, hvor du bliver taget seriÞst, får god undervisning og en lÊrer der stÞtter dig hele vejen, så vÊlg Sameenas KÞreskole du vil ikke fortryde det!!!

2025幎10月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。