Top 3 kÞreskole helt klart den bedste kÞreskole, jeg vil til at starte med at takke min kÞrerlÊrer salman, han hjÊlper en hele vejen igennem, og er der altid når man har brug for hans hjÊlp.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Salman Danmark bedste KÞrelÊre Mit forlÞb gik rigtigt hurtigt Salman er absolut den bedste. Han er god til forklar og tager sig tid til sine elever. Teori gjorde han interessant og kÞrsler var sjove... ãã£ãšèŠã
Jeg havde Salman som kÞrelÊrer og forlÞbet med ham har vÊret lÊrerigt og fedt. Han er dygtigt og lÊre dig tingene hurtigt
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Top 3 KÞreskole mÞder du et ungt og passioneret team, der brÊnder for at gÞre din vej til kÞrekortet bÃ¥de lÊrerig og underholdende. Vi skaber en moderne og afslappet atmosfÊre, hvor du som elev fÞler dig set, hÞrt og stÞttet hele vejen â uanset om du er helt ny bag rattet eller skal genopfriske dine fÊrdigheder. Vi tilbyder kÞrekort til personbil (kategori B), generhverv, teoriundervisning, og skrÊddersyede forlÞb â altid med fokus pÃ¥ hÞj bestÃ¥elsesprocent, personlig undervisning og fleksible tider, der passer til din hverdag. Vores unge instruktÞrer forstÃ¥r, hvad der skal til for at skabe en god lÊringsoplevelse for den nye generation af bilister. Vi kombinerer faglighed, tÃ¥lmodighed og humor, sÃ¥ du lÊrer at kÞre sikkert â og samtidig har det sjovt pÃ¥ vejen.
é£çµ¡å
Tagensvej 122B, 2200, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- +4552194236
- info@top3skole.dk
- top3skole.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top 3 er vejen frem til kortet
Bedste kÞreskole
Havde Salman som kÞrelÊrer, han kan 100% anbefales. Han er dygtig til sit arbejde og giver dig stor chance for at bestÃ¥ð
Jeg var gÃ¥ende i en kÞreskole pÃ¥âŠ
Jeg var gående i en kÞreskole på Frederiksberg hvor jeg ikke fÞlt mig vÊrdsat efter jeg skiftet til top 3 kÞreskole er jeg blevet prioritet og ikke bare set som en af eleverne. Salman er Danmarks bedste kÞrelÊrer
Rigtig god oplevelse
Top 3 KÞreskole kan varmt anbefales herfraððŒ God teori undervisning med Salman som virkelig gjorde en indsats for at gÞre undervisningen sjov og underholdende. Salman har virkelig hjulpet mig og fÃ¥et mig hele vejen frem til mit kÞrekortð€©
Jeg vil gerne give en kÊmpe ros til minâŠ
Jeg vil gerne give en kÊmpe ros til min tidligere kÞrelÊrer Salman og top3, fordi takket vÊre ham og hans tÃ¥lmodighed klarede vi bÃ¥de teori og kÞreprÞve pÃ¥ fÞrste forsÞgððŒ Kan derfor klart anbefale ham!
Jeg syns det er sådan en god kÞreskole
Jeg syns det er sådan en god kÞreskole,
Gode mennesker. Og kÞrelÊreren Salman
Skuffer aldrig med noget. Bestået begge ting på 1 månede. Og han har lÊrt mig alt fra bunden ik tÞv med at tage forbi Salman på top3 kÞreskole
Jeg kan klart anbefale Top 3 kÞreskole
Jeg kan klart anbefale Top 3 kÞreskole og specielt kÞrelÊreren Salman. Han er rigtig tÃ¥lmodig og dygtig. Alt i alt var bÃ¥de oplevelsen og forlÞbet godt og kan klart anbefale det!âïž
Utrolig hjÊlpsom kÞrelÊrer Salman
Utrolig hjÊlpsom kÞrelÊrer Salman, som er velformuleret og god til at lÊre fra sig og gÞre undervisningen spÊndende, lÊrerig og behageligt. Mange tak for at hjÊlpe mig til bestået teori og kÞreprÞve fÞrste forsÞg begge prÞver!
Salman Danmark bedste KÞrelÊre
Salman Danmark bedste KÞrelÊre
Mit forlÞb gik rigtigt hurtigt Salman er absolut den bedste. Han er god til forklar og tager sig tid til sine elever. Teori gjorde han interessant og kÞrsler var sjove men lÊrerig. Salman er selveste Top 3 kÞreskole. Uden ham havde Top 3 aldrig vÊret Top 3!ððœðªðœððœâ€ïž
KÞrelÊrer Salman
Jeg kan stÊrkt anbefale top 3 da jeg har vÊret i 3 kÞreskoler og ingen af dem tog hverken det seriÞst eller mig seriÞs har dumpet 3 gange og havde intet hÃ¥b tilbage indtil jeg stÞd pÃ¥ dem jeg havde Salman kun og han blev nÊsten til ens venð mega sÞd og sjov og
Professionel på samme tid kan stÊrkt
Anbefale ham rigtig dygtig kÞrelÊrer
Jeg havde Salman som kÞrelÊre og bestodâŠ
Jeg havde Salman som kÞrelÊre og bestod fÞrste gang fantastisk kÞrerlÊre kan helt klart anbefale ham nul ekstra lektioner
DANMARKS BEDSTE KÃRELÃRERðâïž
Helt klar DANMARKS BEDSTE KÃRELÃRER.âïž
ð3ïžâ£ KÞreskole er uden tvivl den bedste kÞreskole i Danmark! Jeg havde den kÊmpe fornÞjelse at have Salman som kÞrelÊrer. Han er tÃ¥lmodig, rolig og forklarer alt pÃ¥ en mÃ¥de, der gÞr det nemt at forstÃ¥. Han tror pÃ¥ dig, selv nÃ¥r du selv tvivler, og han sÞrger for at du fÞler dig tryg bag rattet fra dag ét.
Man kan virkelig mÊrke, at han brÊnder for at lÊre sine elever at kÞre ordentligt og sikkert.
Takket vÊre Salmans stÞtte og måde at undervise på, bestod jeg både teoriprÞven og kÞreprÞven på fÞrste forsÞg. Hvilket siger alt om, hvor dygtig han er som underviser!
For mig har Salman ikke bare vÊret en kÞrelÊrer, men også en mentor, der har hjulpet og guidet mig igennem nogle svÊre perioder. Han motiverede mig når jeg havde det hårdt, og fik mig til at tro på mig selv - både i trafikken og i livet generelt.
Det er sjÊldent man mÞder en person som Salman, der virkelig går op i sine elever som mennesker. Jeg er oprigtigt taknemmelig for alt han har gjort for mig, og jeg kan 100% anbefale Top3 KÞreskole til alle der vil have en tryg, Êrlig og professionel oplevelse.
Tak for en fantastisk oplevelse og noget af et eventyr â jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre kÞrelÊrer!!ðð¥
Kan varmt anbefales!
Jeg kan varmt anbefale Top3KÞreskole! Hele forlÞbet har vÊret super professionelt og trygt. Min kÞrelÊrer Salman var helt fantastisk, tålmodig, engageret og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der gÞr det nemt at forstå. Han skabte en rolig stemning under kÞretimerne, og det gjorde, at jeg hurtigt blev mere selvsikker bag rattet.
God oplevelse
Salman er en rigtig god kÞrelÊrer. Han er rolig, tålmodig og gÞr det nemt at fÞle sig tryg under kÞretimerne. Jeg lÊrte hurtigt og syntes, det var en god oplevelse hver gang. Han forklarer tingene tydeligt og giver en god stemning i bilen. Kan varmt anbefales som kÞrelÊrer.
Fantastisk hjÊlp i sidste Þjeblik â bestod takket vÊre Salman!
Jeg skulle generhverve mit kÞrekort og stod i en virkelig presset situation, da min kÞreprÞve blev aflyst kun 2 dage fÞr fristen for at bestÃ¥ den kontrollerende prÞve. Jeg var helt stresset, men Salman fra Top3 KÞreskole reddede mig fuldstÊndig! ðª
Han skaffede mig en ny prÞve allerede dagen efter, stod klar med bil og alt det praktiske, og tog sig tid til at genopfriske vigtig teori og tips lige inden prÞven.
Takket vÊre hans hjÊlp og rolige vejledning bestod jeg â og det fÞltes sÃ¥ trygt og professionelt hele vejen igennem.
Kan kun give de varmeste anbefalinger til Top3 KÞreskole og isÊr Salman.
Hvis du skal generhverve eller bare vil have en kÞreskole, der virkelig gÃ¥r det ekstra skridt for deres elever, sÃ¥ er det her stedet! ððš
Jeg har haft en super god oplevelse hos top 3
Jeg har haft en super god oplevelse hos Top 3 med min kÞrelÊrer Salman. Han gjorde både teori og kÞretimerne sjove og spÊndende, så det aldrig blev kedeligt. Han er virkelig tålmodig og god til at forklare, og han fik mig til at fÞle mig tryg bag rattet. Salman stÞttede mig hele vejen, og det gav mig selvtillid til at kÞre sikkert. Jeg kan klart anbefale ham til alle!
Mega god kÞreskoleðªðŒ top3 kÞreskoleâŠ
Mega god kÞreskoleðªðŒ top3 kÞreskole forstÃ¥r og tager sig tid til enð€ vanvittig kÞrelÊre kan stÊrk anbefale salmanð«¶ðŒ
Top 3? Retter sagt Top 1ð1ïžâ£
Fra fÞrste mÞde fÞlte jeg mig tryg og godt modtaget. Kommunikationen har vÊret klar og behagelig hele vejen igennem, og der har vÊret plads til bÃ¥de faglighed og grin. Man mÊrker virkelig, at der bliver lagt hjerte i arbejdet, og det smitter af pÃ¥ hele oplevelsen. Jeg har lÊrt meget og samtidig haft det sjovt â en kombination, man ikke skal tage for givet. Kan varmt anbefales!
Jeg var såååå heldig at fÃ¥ Salman som kÞrelÊrerð1ïžâ£
Den bedste kÞreskole pÃ¥ NÞrrebro â intet mindre!
Top 3 KÞreskole NÞrrebro har vÊret en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Undervisningen er både grundig og pÊdagogisk, og man mÊrker hurtigt, at de virkelig brÊnder for at hjÊlpe deres elever til at blive sikre og ansvarlige bilister.
Min kÞrelÊrer var ekstremt tÃ¥lmodig, motiverende og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der gjorde det nemt at forstÃ¥ â bÃ¥de i teori og i praksis. Man fÞler sig tryg bag rattet og stÞttet hele vejen igennem forlÞbet.
Kommunikationen har også vÊret i top, og det hele har kÞrt professionelt og struktureret. Jeg kan varmt anbefale Top 3 KÞreskole til alle, der vil have den bedst mulige undervisning og et trygt forlÞb på vejen mod kÞrekortet.
Tak for en super oplevelse!
Det eneste der mangler er flereâŠ
Det eneste der mangler er flere siddepladser!!
på 1 månede fik jeg min kÞrekort og jeg må sige er overrasket og glad:)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ