Banner for om | nieuwe energie

om | nieuwe energie レビュヌ 1,759

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Niet echt hulp nodig gehad, maar via mails word ik altijd prima op de hoogte gehouden van alles wat belangrijk is voor mijn energievoorziening

5぀星のうち5の評䟡

Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Er gaat heelveel mis. We hebben een woning toegewezen gekregen en moesten onze oude woning nog verkopen. Maar doordat we zo’n vier maanden voor 2 huizen moesten betalen is er mis gegaan wat er maar m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deelnemen aan een coöperatie is aantrekkelijk. Geen corporate winst-oogmerk nog meer. Flex tarieven afhankelijk van de seizoenen maakt het compleet. Eigen energie inzetten uit duurzame bronnen voelt... もっず芋る

䌁業情報

5. 倪陜゚ネルギヌ䌚瀟
  6. 颚力発電所

om | nieuwe energie に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.

Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.

Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.

Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!

Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.

Bereken je voordeel!

Écht groene energie

圓該䌁業による蚘述

100% duurzaam, lokaal opgewekt in Nederland, zónder winstoogmerk
Al onze energie wekken we op met duurzame zon- en windprojecten in Nederland. Onze winst komt daarbij direct ten goede aan nieuwe energieprojecten en structurele tariefverlaging. Dat is de kracht van coöperatieve energie!

Overstappen zonder gedoe

Gratis en snelle overstapservice

Gratis en snelle overstapservice
Stap je over naar om | nieuwe energie vanuit een andere leverancier? Dan zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. We lezen je meterstanden automatisch uit of vragen je de meterstanden aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat je huidige leverancier een eindafrekening voor je opmaakt. Simpel, geen gedoe en zonder extra kosten!

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Verantwoording aan twee kanten

Er wordt niet alleen op een verantwoorde wijze energie geleverd, maar met vrijwillergers wordt er ook voor gezorgd dat er een versntwoord energiegebruik kan ontstaan.

2026幎1月3日

om | nieuwe energie からの回答

Fijn om te lezen en bedankt voor het achterlaten van de beoordeling, Mario!

Lokale, groene energie

Uitstekende energieleverancier met idealen. Volledig groen, met lokale energieopwekking en zonder winstoogmerk. Dat sprak mij aan in 2017 en ik neem nog steeds energie van hun af, in mijn geval van AmsterdamEnergie. Eind vorig jaar overgestapt naar een vast contract tot 2027. Zonder problemen. Niks te klagen. Er zijn vast goedkopere leveranciers te vinden of met tijdelijke aanbiedingen, maar ik hoef niet het onderste uit de kan en over prijsvechters is al veel gezegd en geschreven. SamenOm/AmsterdamEnergie in elk geval concurrerend genoeg (geen winstoogmerk) en dan vind ik andere zaken belangrijker, zoals eerder genoemd. En bijvoorbeeld ook de klantenservice: bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Voor zover ik me kan herinneren ben ik altijd en vlot geholpen. Nu eens kijken of ze ook historische verbuiksdata per kwartier kunnen leveren :-). Verder is het een energieleverancier als alle anderen, met verschillende typen contracten en met terugleverkosten, maandelijks een verbruiksoverzicht per mail en een portaal met gedetailleerd verbruiksinzicht, facturen, (contract)historie en downloads. Allemaal prima in orde.

2025幎12月29日

om | nieuwe energie からの回答

Van zo'n volledige en mooie beoordeling worden we bijna stil. Heel hartelijk dank!

5぀星のうち1の評䟡

Spookvactures van twee jaar oud

Spookvactures van twee jaar oud .Jaarafrekening op gesugareerd verbruik klop voor geen meter naar dat fotografische bewijs is geleverd,iedere maand gestoord worden met meterstanden vreselijk bedrijf die de administratie niet op orde heeft en daar graag misbruik van maakt .een stel tijdrovenden boefjes

2026幎4月1日
自発的なレビュヌ

Klantvriendelijke leverancier

Het is fijn om groene stroom uit eigen omgeving te kunnen ontvangen. Tegenstroom is een klantvriendelijke organisatie waar ook persoonlijk contact mogelijk is.

2025幎12月29日

om | nieuwe energie からの回答

Altijd leuk om zulke positieve berichten te horen, Maria!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。