Niet echt hulp nodig gehad, maar via mails word ik altijd prima op de hoogte gehouden van alles wat belangrijk is voor mijn energievoorziening

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er gaat heelveel mis. We hebben een woning toegewezen gekregen en moesten onze oude woning nog verkopen. Maar doordat we zoân vier maanden voor 2 huizen moesten betalen is er mis gegaan wat er maar m... ãã£ãšèŠã
Deelnemen aan een coöperatie is aantrekkelijk. Geen corporate winst-oogmerk nog meer. Flex tarieven afhankelijk van de seizoenen maakt het compleet. Eigen energie inzetten uit duurzame bronnen voelt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- 倪éœãšãã«ã®ãŒäŒç€Ÿ
- 颚åçºé»æ
om | nieuwe energie ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.
Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.
Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.
Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!
Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.
Ãcht groene energie
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- 100% duurzaam, lokaal opgewekt in Nederland, zónder winstoogmerk
- Al onze energie wekken we op met duurzame zon- en windprojecten in Nederland. Onze winst komt daarbij direct ten goede aan nieuwe energieprojecten en structurele tariefverlaging. Dat is de kracht van coöperatieve energie!
Overstappen zonder gedoe

éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Zeer prettig contact
Zeer prettig contact: rustig, vriendelijk, behulpzaam, service gericht

Groener dan groenâŠ
Pluspunt is de volledig groene stroom en de koppeling aan mijn locale coöperatie. Ik betrek stroom van een nabij gelegen boerenschuur, het is altijd zoeken hoe die opbrengst wordt verrekend. Blij met de mogelijkheid van een dynamisch contract, hoop tzt met slimme meter en accu nog een extra stap te kunnen zetten op de weg van duurzaamheid en efficiëntie.

Het persoonlijk advies
Het persoonlijk advies en ook telefonisch bereikbare helpdesk bij deze lokale energie coöperatie is verademend. Daarnaast bieden ze nog diverse andere voordelen op gebied van isolatiemaatregelen.

om | nieuwe energie ããã®åç
Locale energie vind ik belangrijk
Locale energie vind ik belangrijk. En de app waarin je kunt zien wat je aan gas en elektra verbruikt per dag, per maand en jaar: super handig

Betrouwbaar en lokaal
Klantenservice is niet erg best
Dicht bij huis
Dicht bij huis een coöperatie geeft meer betrokkenheid.
Zo groen als ik maar vinden kan in energieland.
Communicatie OM Nieuwe Energie kan stukken beter.
Het hele idee achter OM Nieuwe Energie vind ik prima maar de communicatie vind ik tot nu toe beneden de maat.

Overstap naar groene energie
Sorry maar door mijn lidmaatschap bij Deltawind ben ik via hun bij jullie gekomen. Had nog nooit van jullie gehoord. Mijn leveranciers kwamen altijd via VEH.
De 3 sterren geef ik omdat : bij de start er veel mis communicatie was (juli2024 is geworden nov.2024) ,onduidelijkheid gas en mis nog de eindafrekening 1-11-2024 tot 1-11-2025 ofwel sneller reageren

Altijd persoonlijk contact
Altijd persoonlijk contact. Goed persoonlijk advies. Overzichtelijke app om je gebruik bij te houden. Duurzame groene energie.

Overstappen zonder omkijken
Om Energie maakte het heel makkelijk om online over te stappen naar energielevering via energiecoöperatie Bommelerwaar. De informatie was volledig, tijdig en kloppend. De overstap vanaf Greenchoice werd volledig door Om Energie geregeld.

Omdat ik dicht bij Wijk bij Duurstede woontedeâŠ
Omdat ik dicht bij Wijk bij Duurstede woon sinds kort wil ik van de plaatselijke energie leverancier gebruik maken. Fijn dat ik er ook zo kan binnen lopen

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ