Niet echt hulp nodig gehad, maar via mails word ik altijd prima op de hoogte gehouden van alles wat belangrijk is voor mijn energievoorziening

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er gaat heelveel mis. We hebben een woning toegewezen gekregen en moesten onze oude woning nog verkopen. Maar doordat we zoân vier maanden voor 2 huizen moesten betalen is er mis gegaan wat er maar m... ãã£ãšèŠã
Deelnemen aan een coöperatie is aantrekkelijk. Geen corporate winst-oogmerk nog meer. Flex tarieven afhankelijk van de seizoenen maakt het compleet. Eigen energie inzetten uit duurzame bronnen voelt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- 倪éœãšãã«ã®ãŒäŒç€Ÿ
- 颚åçºé»æ
om | nieuwe energie ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.
Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.
Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.
Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!
Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.
Ãcht groene energie
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- 100% duurzaam, lokaal opgewekt in Nederland, zónder winstoogmerk
- Al onze energie wekken we op met duurzame zon- en windprojecten in Nederland. Onze winst komt daarbij direct ten goede aan nieuwe energieprojecten en structurele tariefverlaging. Dat is de kracht van coöperatieve energie!
Overstappen zonder gedoe

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 73ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Het gaat mis als je meerdere slimmeâŠ
Het gaat mis als je meerdere slimme meters hebt en je online alles netjes door geeft, dit registratie systeem werkt niet in mijn geval niet goed . Daarna heb ik nogmaals verschillende emails gestuurd gekregen met verzoek om meterstanden door te geven .
Ik heb gebeld en alles door gegeven maar daarna kreeg ik wederom emails . Op gegevens moment heb ik hoop opgegeven en zie de afrekeningen wel

om | nieuwe energie ããã®åç
Energie door en voor ons op een professionele manier
Ze verkopen een product van Nederlandse bodem (duurzame energie van energiecoöperaties) tegen een goede prijs en regelen alles op een eenvoudige en behulpzame manier.

om | nieuwe energie ããã®åç
Gezellig en klein en een goed contactâŠ
Gezellig en klein en een goed contact met de sfnemers

om | nieuwe energie ããã®åç
Prettig om mee te communiceren
Prettig om mee te communiceren, bereikbaar. Duidelijk in verwachting.

om | nieuwe energie ããã®åç
Ben bij OM energie gegaan omdat het eenâŠ
Ben bij OM energie gegaan omdat het een coorporatie is en samenwerkt met energie uit mijn woonplaats. De prijs voor gas en electra zijn normaal. Ben bij mijn jaarafrekening geschrokken dat over 1500 kw die ik teruglever 150 euro terugleverkosten moet betalen. Dat is voor mij bijna 1,5 x mijn maandbedrag. Weet niet of ik als salderen stopt hier blijf.

Ik ben heel tevreden
Ik ben zeer tevreden over de geleverde energie. Klantenservice is ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam

om | nieuwe energie ããã®åç
Mijn man is recent overleden en wasâŠ
Mijn man is recent overleden en was altijd erg tevreden over jullie. Dat is ook de reden dat ik met jullie verder ga.

om | nieuwe energie ããã®åç
Mijn vragen werden telefonisch zeerâŠ
Mijn vragen werden telefonisch zeer snel en zeer adequaat en in een zeer prettige sfeer direct opgelost!ðâ

kantenservice
kantenservice
Altijd een goed contact gehad en goede uitleg
heb je een vraag altijd welkom en ze nemen de tijd voor je

geen winstbejag
geen winstbejag. korte lijnen: je kunt er zomaar binnenlopen. persoonlijk contact met medewerkers.

Praktijk en theorie
De telefonische bereikbaarheid is goed. Beantwoorden mail kan beter en sneller.
Gericht advies over abonnementen kan beter.
Advies over thuisbatterij zou niet misstaan op website.
App werkt niet altijd goed.

om | nieuwe energie ããã®åç
Waarom ik al jaren niet wissel van energiemaatschappij
Ooit via informatie van Greenpeace op de vraag welke energiemaatschappij nou werkelijk groen is en lokaal energie opwekt van een heel grote energieleverancier overgestapt naar Buurtstroom Energie-U. Dat is dan nu OM nieuwe energie.
Vrij recent mijn contract weer verlengd maar natuurlijk eerst even op de site van Greenpeace naar de groene stroom ranglijst gekeken.
Daar staat dat in 2022 onderzoek is gedaan door o.a de Consumentenbond, Natuur & Milieu en WISE, scoort OM nieuwe energie nog steeds een 10 en staat daarmee in de top 5.
Het functioneren van de klantenservice is voor mij ook heel belangrijk en mijn ervaring is dat je bij telefonische vragen snel een adequaat antwoord krijgt. Digitaal is mijn ervaring ook goed.
Voor mij is er dus geen enkele aanleiding om naar een andere maatschappij te zoeken.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ